endüstriyel bakım onarımı seçplc programlama vs gösterirlerse o işin ucu yok. tamamen sana bağlı yani. ayda 10 binde kazanabilirsin 1binde 500 lirada. bilişim teknolojileriyle felan sakın kıyaslama altın gibi bölüm var elinde
öss de hangi alanda daha iyi yerler cıkıyosa oraya gıt lıse4 e geldıgınde goreceksın sececek üniversite yok ciddiyim
End Bakım Onarım'a zorunlu gittik biz. Okulda başka bölüm açılmamıştı. Çok zor ve gıcık bir bölüm. Hiçbirşey öğrenemeden gitti 2 senemiz.. Tavsiyem Güvenlik bölümü..
güvenlik diyor hocalar falan da iş imkanı kolaylık yönünden falan. endüstriyel bakım zor iş imkanı daha iyi ama... şimdi hem geleceği olsun hemde fazla zorlanmayacağımız olsun ;) okul değiştirilir önemli değil daha 3-4 tane daha dal var elektronikte
1. Endüstriyel bakım: mezun olunca fabrikalarda 600 -900 tl arasında iş bulursun öyle sürünür gidersin.. 2.güvenlik sistemleri: kendi iş yerini açmadıgın sürece bir şey degilsin.. Ama açar tutturursan gerçekten iyi bir para var atıyorum en basit soygun alarm 500 tl en basit kamera tesiatı 1000 tl ;) Bende bu sene güvenlik sistemlerinden mezun oldum..arkadaşlarınd dedigin gibi bende çok kafayı taşlara vuruom düz liseye gitmedim diye teknik lisesden mezun oldum.. 4 sene boyunca insan meslek lisesinde körelio ..
1-ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ TEKNİK SERVİS ELEMANI 2-ELEKTROMEKANİK TAŞIYICILAR BAKIM VE ONARIM 3-GÖRÜNTÜ VE SES SİSTEMLERİ TEKNİK ELEMANI 4-PANO MONTÖRLÜĞÜ
bu dalların hangisinin iş imkanı daha fazladır yardım ederseniz çok sevinirim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme