Şimdi Ara

Elektrik - Elektronik Bölümü #DAL SEÇİMİ# &&& KARARSIZIM &&& (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • endüstriyel bakım onarımı seçplc programlama vs gösterirlerse o işin ucu yok. tamamen sana bağlı yani. ayda 10 binde kazanabilirsin 1binde 500 lirada. bilişim teknolojileriyle felan sakın kıyaslama altın gibi bölüm var elinde
  • öss de hangi alanda daha iyi yerler cıkıyosa oraya gıt lıse4 e geldıgınde goreceksın sececek üniversite yok ciddiyim
  • End Bakım Onarım'a zorunlu gittik biz. Okulda başka bölüm açılmamıştı. Çok zor ve gıcık bir bölüm. Hiçbirşey öğrenemeden gitti 2 senemiz..
    Tavsiyem Güvenlik bölümü..
  • güvenlik diyor hocalar falan da iş imkanı kolaylık yönünden falan. endüstriyel bakım zor iş imkanı daha iyi ama... şimdi hem geleceği olsun hemde fazla zorlanmayacağımız olsun ;) okul değiştirilir önemli değil daha 3-4 tane daha dal var elektronikte
  • 1. Endüstriyel bakım: mezun olunca fabrikalarda 600 -900 tl arasında iş bulursun öyle sürünür gidersin..
    2.güvenlik sistemleri: kendi iş yerini açmadıgın sürece bir şey degilsin.. Ama açar tutturursan gerçekten iyi bir para var atıyorum en basit soygun alarm 500 tl en basit kamera tesiatı 1000 tl ;)
    Bende bu sene güvenlik sistemlerinden mezun oldum..arkadaşlarınd dedigin gibi bende çok kafayı taşlara vuruom düz liseye gitmedim diye teknik lisesden mezun oldum.. 4 sene boyunca insan meslek lisesinde körelio ..
  • arkadaşlar bende 9.sınıf öğrencisiyim bölümlerimiz

1-ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ TEKNİK SERVİS ELEMANI
    2-ELEKTROMEKANİK TAŞIYICILAR BAKIM VE ONARIM
    3-GÖRÜNTÜ VE SES SİSTEMLERİ TEKNİK ELEMANI
    4-PANO MONTÖRLÜĞÜ

bu dalların hangisinin iş imkanı daha fazladır yardım ederseniz çok sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.