Şimdi Ara

Elektrik - Elektronik Bölümü #DAL SEÇİMİ# &&& KARARSIZIM &&&

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bursa'da Elektrik Elektronik Bölümün de okuyorum 10. sınıf öğrencisiyim. Bu sene bize dal seçimi kağıtları verdiler.
    1- Endüstriyel bakım ve onarım
    2- Güvenlik sistemleri
    Bu ikisi arasında bir seçim yapmamız gerekiyor ve ben hala karar veremedim. Bilgisi olanlar, seçtiği daldan pişman olanlar, mühendisler, şefler ve tavsiyesi olan herkez hepinizin yorumu, fikri benim için çok önemli tavsiyeleri için herkeze teşekkür ederim.
    Benim için gerçekten çok önemli geleceğim için, ama bir karar veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaintSmiLe -- 3 Mayıs 2009; 19:56:35 >

• 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

1
    yalnz sonradan bindiğin dalı kesme
  • quote:

1
    2
  • quote:

1
    bakım ve onarım ısı uretım oldugu surece devam edeegınden bu konuda kendını gelıstırırsen ıs bulma endısen en az olur dıye umuyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkan07

2

Alıntıları Göster
    1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion_tr

1

Alıntıları Göster
    Endüstriyel bakım ve onarım öneriyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .M3RT.

Endüstriyel bakım ve onarım öneriyorum.

Alıntıları Göster
    Bende endüstriyel bakım ve onarım düşünüyorum ama güvenlik için önü açık diyor herkez.
    Erkan07 2 demişsin neden acaba? Birde söylediğiniz dallar ile ilgili seçimime katkısı olacak kısa bilgiler çok süper olur.
    Tavsiyeler için herkeze teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaintSmiLe

Bende endüstriyel bakım ve onarım düşünüyorum ama güvenlik için önü açık diyor herkez.
    Erkan07 2 demişsin neden acaba? Birde söylediğiniz dallar ile ilgili seçimime katkısı olacak kısa bilgiler çok süper olur.
    Tavsiyeler için herkeze teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    şimdi krize bağlı olarak bundan 5 yıl sonra dünyanın hali vasat hırsızlıklar soyulan postaneler vs.. güvenlik artacaktır 2 olabilir fakat 1de olabilir 2side kötü değildir memnun kalmama durumun olmaz gbi tandık bir üstadına vs.. sor

• quote:

Orijinalden alıntı: Turistof Kolomb

şimdi krize bağlı olarak bundan 5 yıl sonra dünyanın hali vasat hırsızlıklar soyulan postaneler vs.. güvenlik artacaktır 2 olabilir fakat 1de olabilir 2side kötü değildir memnun kalmama durumun olmaz gbi tandık bir üstadına vs.. sor

Alıntıları Göster
    10. sınıftan 11. sınıfa geçerken olmuyomu Dal seçimi. Bende 10. sınıf elektirik - elektronik öğrencisiyim bize kağıt falan vermediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcann

10. sınıftan 11. sınıfa geçerken olmuyomu Dal seçimi. Bende 10. sınıf elektirik - elektronik öğrencisiyim bize kağıt falan vermediler

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Mcann

evet 10. sınıftan 11. sınıfa geçerken veriliyor. Sene sonuna kadar verirler ama az kaldı zaten bugün yarın vermeleri lazım. Anadolu teknik benim eğer endüstri meslek ise seninkisi belki farklı olabilir hiç bir fikrim yok.

Peki ben şimdi endüstriyel bakım ve onarım seçsem. Üniversite de güvenlik dersleri alabilirmiyim yani sonradan değiştirme fırsatım olacak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mcann

Alıntıları Göster
    Bizim okulda da o iki dal var. Sınıftaki başarılı öğrencilerin %90'ı Endüstriyel Bakım ve Onarıma gider. Bence de Endüstriyel Bakım ve Onarım dalı daha güzel. Ben Elektronikçi değilim yanılıyor olabilirim ama Güvenlik Sistemleri bana kısıtlı iş imkanlarını çağrıştırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8

Bizim okulda da o iki dal var. Sınıftaki başarılı öğrencilerin %90'ı Endüstriyel Bakım ve Onarıma gider. Bence de Endüstriyel Bakım ve Onarım dalı daha güzel. Ben Elektronikçi değilim yanılıyor olabilirim ama Güvenlik Sistemleri bana kısıtlı iş imkanlarını çağrıştırıyor.

Alıntıları Göster
    elektrik ve elektronik ile ilgilenen büyüklerimiz, abilerimiz, amcalarımız, iş sahibi olanlar yazsın da bizde ne olacağımızı bilelim. Ben bilgisizlikten dolayı bir karar verebilmiş değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaintSmiLe

elektrik ve elektronik ile ilgilenen büyüklerimiz, abilerimiz, amcalarımız, iş sahibi olanlar yazsın da bizde ne olacağımızı bilelim. Ben bilgisizlikten dolayı bir karar verebilmiş değilim.

Alıntıları Göster
    güvenlik sistemleri biraz logic zeka gerektirir bilmiyorum logic dersleri aldın mı ama eğer aram iyi diyorsan bence çok zevkli çok farklı kombinasyon var çünkü insan zekasına karşı yarışmak zorundasın hep..

Ben endüstriyel ortamları pek sevmediğim için 1. seçenek bana soğuk geliyor..

Piyasadan bildiğim kadarı ile her iki dalda da para var..seçim senin zevkine kalmış..

• quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

güvenlik sistemleri biraz logic zeka gerektirir bilmiyorum logic dersleri aldın mı ama eğer aram iyi diyorsan bence çok zevkli çok farklı kombinasyon var çünkü insan zekasına karşı yarışmak zorundasın hep..

Ben endüstriyel ortamları pek sevmediğim için 1. seçenek bana soğuk geliyor..

Piyasadan bildiğim kadarı ile her iki dalda da para var..seçim senin zevkine kalmış..

Alıntıları Göster
    sana tavsiyem o okulu terk et adam gıbı duz lıseye gec ımkanın varsa , üniversite sınavları zamanında cok aglıcaksın fırsatım olsaydı gecerdım bılısım teknolojılerındeyım ben lanet edıyorum duz lıseye gecmedıgıme ama tercıh senın etkılemek gıbı olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Musdi2009

sana tavsiyem o okulu terk et adam gıbı duz lıseye gec ımkanın varsa , üniversite sınavları zamanında cok aglıcaksın fırsatım olsaydı gecerdım bılısım teknolojılerındeyım ben lanet edıyorum duz lıseye gecmedıgıme ama tercıh senın etkılemek gıbı olmasın

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Musdi2009

Ben de Anadolu Teknik Lisesi Bilişim'de okuyorum. Ama hiç senin gibi düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 8

quote:

Ben de Anadolu Teknik Lisesi Bilişim'de okuyorum. Ama hiç senin gibi düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    kacıncı sınıfsın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Musdi2009

Alıntıları Göster
    quote:

Bende elktrik-elektronik bölümündeyim bu okula geldiğime lanet ediyorum ama herkes aynı fikirler içinde olmaz belki sevmistir okulu devam edmek istiyebilir illaki düz liseye gecmeye gerek yok onun icin uygun olan okul eml olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz1i

quote:

Bende elktrik-elektronik bölümündeyim bu okula geldiğime lanet ediyorum ama herkes aynı fikirler içinde olmaz belki sevmistir okulu devam edmek istiyebilir illaki düz liseye gecmeye gerek yok onun icin uygun olan okul eml olabilir

Alıntıları Göster
    ben daha yeni bölüm seççem elektrik düşünüyodum ama tırstım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aykut1993

en güzel bölümlere elektrik-elektronik ve bilişim olarak söyleyenler çok ama ben bizim okulda bilişim olmadığı için elektrik-elektroniği secdim pismanım

tabi çok memnun olanlarda var kişiye göre değisiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.