Şimdi Ara

Elektrik Elektronik Mühendisliği Son Sınıf Öğrencisine Tavsiyeleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıradan bir üniversitede elektrik elektronik mühendisliği okuyorum maalesef 2 dersten dolayı okulu uzattım. Bu süreyi boş geçmemek adına kendime bir şeyler katmak istiyorum. Malumunuz mezun olduktan sonra iş bulmak da kolay değil. Günümüz trendlerine uygun tavsiyelerinize ihtiyacım var. Özellikle bu sektörde olanlar tavsiye verebilirse çok iyi olur. Hangi alanlara yönelmeliyim ve bu alanlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalıyım? Ayrıca, iş bulma sürecimi kolaylaştırmak için neler yapabilirim? Bu soruların cevaplarını öğrenmek için nerelerden yardım alabilirim?

• up

• 2 dersin kalmış, 1 senede ne yap et sular seller gibi dil öğren ve okul biter bitmez doğru yurtdışına git, başka tavsiye veremeyeceğim çünkü özellikle mühendislik dallarında ilk bir kaç sene çakal patronlar iş öğretiyorum ayağına üç kuruşa çalıştıracağı eleman arıyorlar.

Hatta yapabiliyorsan avrupa'ya da gitme, uzakdoğu ya da avustralya falan düşün derim.

Otuz altısından sonra aynısını yapacağım çünkü

• robotica R kullanıcısına yanıt

Tavsiye için teşekkürler. Dil öğrenme kısmına yoğun bir şekilde yöneldim ama birkaç program vs öğrensem mi diyorum. Mesela AutoCAD konusunda uzmanlaşmak ya da GES projelerinde kullanılan PVSOL programına hakim olmak veya PLC programlarını öğrenmek gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lehim yapmayı iyi öğren.

• Ciddi cevaplar bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.