Şimdi Ara

Elektrik Elektronik Mühendisliğinde özellerde en iyisi Bilkent mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: muhur beste , muhur beste Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Alıntı

metni:
    Sabancı ee çok aşırı iyi olarak görünüyor dışarıdan bana

dışarıdan

bi de alan darligi saglam problem sabanci eede, sadece kankalarini ala ala bölüm sıkıştı kaldı ufacık alanlarda

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam dediğim gibi teknik olarak işin içinde olmadığım için sadece dışarıdan yorum yapabiliyorum. Okulda ee yi çok fazla öğrenci tercih etmediği için de bu alan darlığı gerçekleşmiş olabilir.

Sigarayı fosur fosur tüttürüyorlar ama, çatıya çıkmak zorunda kalmıyorlar
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt

Lan siz sigara mi icebiluyorsunuz okulda 

Sigara icilen okula geldik burada bi paket parle 684 lira su an kendimi kesicem

Ivy League'de olan Columbia, Penn, Dartmouth, Yale, Cornell, Brown, ve Princeton hakkında pek iyi düşünmüyorsunuz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 6 Eylül 2024; 3:18:36 >

Haklı olabilirsiniz o zaman hocam orada okumuş öğrencinin bilgisi ayrı olur ben sadece camdan gördüklerimi söylüyorum.  

• Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt

Okullar kotu değil öncelikle

Columbia undergrad a sehir faktorunden yollamam dedim zaten. Eger boyle giderse upenn de ayni sekilde, arada 7 saat farki varken 17 yasinda cocugumu phillye yollamam

Darthmouth zaten ivynin uvey evladi saymiyorum. Browna econ haric gondermenin pej bir anlami yok gibi, econ icin de ya kendi okuluma veririm ya bilkente pasa pasa okusun, duruma gore lse dusunurum anca o kadar. Cornell ve yale icin de gidilesi bolumler hakkinda benzer argumanlarla avrupaya vermek veya dibimde birakmak daha mantıklı

O listeye princetonu da ekleyebilirim dogru, koy gibi yerde zaten, çocuğun basina major depresyon disinda gelebilecek hicbir sey yok ve mukemmel bir kurum

Bunlarin hepsi çocuğun amerikada prelaw yapmak istemesi gibi uc senaryolar haric tabi, yale law schoola sokmak icin elimizden geleni yapariz o zaman mesela.

• Marty667 M kullanıcısına yanıt

Hangi cam ben de gidip adama bakayim bari merak ediyorum tipini 

• Ücretli 200k sıralamayla giren bölümler için acaba bölüm zorluğunu aşağıya doğru mu çekiyorlardır? Yoksa kaliteyi koruyup 200k lık çalışmayan adam başka okula mı geçiş yapıyordur?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.