Şimdi Ara

Elektrik Elektronik Okuyorum (LİSE) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: celal.ozkan33

quote:

Orijinalden alıntı: 19onur19

Guzel kardesim seni iyi anliyorum cunku senin yasindayken (yani gecen sene)bende ayniydim diyodum ben bu isi yapamam iste ilerde naabicam falan diye ama bu senin onunu gorememenden kaynaklaniyo bende ayniyim su anda dolap beygiri gibi bi oraya gidiyorum bi burayaonce otur bi dusun sen ne istiyosun ne olmak istiyosun nasi yasamak istiyosun en onemlisi bu isin okulunu okuyosun ama bu isi seviyomusun

Bir büyüğüm olarak bana ne yapmamı önerirsin

Once ne ustedigini belirle kendine ben ne istiyorum diye sor sonra kendine sordugun soruyu kendin cevapla sonrada kendine bi hedef koy o hedefe yonel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bir şey daha soracam bu staj işleri ne zaman oluyor bilgilendirir misiniz? Anadolu Teknik için

Senelik 20 is gunu yaz donemi 3 ay tatilde yapiyosun onu 10. Ve 11. Sinifin yaz tatillerinde ama bak benden sana tavsiye kesinlikle is ogrenebilecegin yere gir yoksa bi b.k olmaz gider gider gelirsin ben bu yaz girdim bi yere sozde para alicaktim hocanin demesine gore 1 ay oruclu oruclu hergun gittim 5 kurus para vermediler hee pardon kandil simidi verdi kopek gibide calistirdilar ama bisey demiyorum onlara sadakam olsun ve baska bi tavsiye daha hocanin tavsiye ettigi yere git gonderdigi yere gitme sirf malzeme veriyo okula diye yada para mara her ne haltsa diye seni oraya gonderiyo karsilik olarak

• quote:

quote:

Bir şey daha soracam bu staj işleri ne zaman oluyor bilgilendirir misiniz? Anadolu Teknik için

Senelik 20 is gunu yaz donemi 3 ay tatilde yapiyosun onu 10. Ve 11. Sinifin yaz tatillerinde ama bak benden sana tavsiye kesinlikle is ogrenebilecegin yere gir yoksa bi b.k olmaz gider gider gelirsin ben bu yaz girdim bi yere sozde para alicaktim hocanin demesine gore 1 ay oruclu oruclu hergun gittim 5 kurus para vermediler hee pardon kandil simidi verdi kopek gibide calistirdilar ama bisey demiyorum onlara sadakam olsun ve baska bi tavsiye daha hocanin tavsiye ettigi yere git gonderdigi yere gitme sirf malzeme veriyo okula diye yada para mara her ne haltsa diye seni oraya gonderiyo karsilik olarak

Staj yerim hazır benim Temsa' da müdür dayım var oraya gidecem orası sıkıntı değil ama ben zamanlarını sormuştum.

• quote:

quote:

quote:

Guzel kardesim seni iyi anliyorum cunku senin yasindayken (yani gecen sene)bende ayniydim diyodum ben bu isi yapamam iste ilerde naabicam falan diye ama bu senin onunu gorememenden kaynaklaniyo bende ayniyim su anda dolap beygiri gibi bi oraya gidiyorum bi burayaonce otur bi dusun sen ne istiyosun ne olmak istiyosun nasi yasamak istiyosun en onemlisi bu isin okulunu okuyosun ama bu isi seviyomusun

Bir büyüğüm olarak bana ne yapmamı önerirsin

Once ne ustedigini belirle kendine ben ne istiyorum diye sor sonra kendine sordugun soruyu kendin cevapla sonrada kendine bi hedef koy o hedefe yonel

Ne istediğim belli aslında Anadolu lisesinden iyi bir üni. kazanıp gitmel ama kendime güvenemiyorum.

• quote:

quote:

Aslında isteğim var.

Bilgisayar üzerinden para kazanmayı çok istiyorum. Rahatıma düşkünümdür biraz. Fabrika vs. tarzı yerler hiç bana göre değil bunun farkında olduğum için biraz da meslek lisesinden kaçmaya çalışıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Aslında isteğim var.

Bilgisayar üzerinden para kazanmayı çok istiyorum. Rahatıma düşkünümdür biraz. Fabrika vs. tarzı yerler hiç bana göre değil bunun farkında olduğum için biraz da meslek lisesinden kaçmaya çalışıyorum.

Aglamayana meme yok kardesim (olmadi ama sen burayi uygun bi atasozuyle doldurursun)bu devirde hem rahat hemde cok para kazandiran bi is varmi ya varsa sole hemen oraya gidem ole is istiyosan buyuklerin tabiriyle ya topcu olucan yada popcu

• Ayda bilgisayardan 5bin kazanan akrabamiz var o nasil kazaniyor

• quote:

Ayda bilgisayardan 5bin kazanan akrabamiz var o nasil kazaniyor

piyasada deneyimi, becerisi ve çevre edinmesi nedeniyle bu parayı kazanıyorlar. üniversite kapılarında beklemek yerine, piyasaya erken atılanlar, bu konuda daha avantajlı olurlar. yeni neslin hayali çabuk ve çok para kazanmak, ama gerçekler tam tersini gösterir. sizler için kolay yol yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dergul

quote:

Ayda bilgisayardan 5bin kazanan akrabamiz var o nasil kazaniyor

piyasada deneyimi, becerisi ve çevre edinmesi nedeniyle bu parayı kazanıyorlar. üniversite kapılarında beklemek yerine, piyasaya erken atılanlar, bu konuda daha avantajlı olurlar. yeni neslin hayali çabuk ve çok para kazanmak, ama gerçekler tam tersini gösterir. sizler için kolay yol yok.

+1

Sırf bu yüzden üniversiteye gitmeyi düşünmüyorum.Okullarda teori teori teori ve sınavlar hiç bir şey kazandırmıyor bu üniversitede de böyledir kesin.Aç gidip aç geleceğiz kıt kanaat öğrenci hayatı yaşayamadan o tezdir,o vizedir derken yine para için 4 sene bir de orada eskiteceğiz sanırsam.(Yani öyle tahmin ediyorum).Durumda yok ki eğlenceli neşeli bir öğrencilik hayatı yaşayak o yüzden üniversite benim için vakit kaybı olur.En azından şimdilik.Zaten şimdiye kadar hep eğitim öğretim kurumlarına biraz olsun keyif alabilmek için gittim ama nafile herkes paranın peşinde sürünüyor kurumlarda.Anladım ki para yoksa eğlencede yok,eşte yok,huzur da yok.O yüzden ilk cebimi doldurayım sonrasında diğerlerini yaparız.

• valla haklisin ne diyelim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.