Şimdi Ara

ELEKTRİK FATURASI FIRLADI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli arkadaşlar, bilgisayarım oyun nedeniyle 7/24 açık kalıyor 1 aydan beri 90 tl normalde elektrik faturası gelirken bu ay 130 tl geldi nasıl düşürebilirim ne yapmam gerekli?

400 watt power kullanıyorum

• Dostum kullandığın ekran kartı ne? işlemci ne? Diğer bileşenler? 400w power kullanıyorum dediğine göre ekran kartın çok yüksek birşey olmasa gerek. 5750-5770 falandır heralde. Ayrıca sistemin bir ayda 40lira fark ettirecek kadar elektirik tüketmez hiç sanmıyorum yani. Hadi 6990, x6 işlemci ve bunlar oc lu falan olsa dicem ki tamam çok elektrik yakar fakat 400w power lı sistem zor yani
  • Evet farklı bişeyden kaynaklıdır eğer bir değişiklik yapmadıysan. Evde ki tüm elektrikli aletleri fişinden çek bak bakalım dönüyor mu sayaç, belki de sayaç bozuldu, ya da kaçak kullanım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: P-selim

Merhaba değerli arkadaşlar, bilgisayarım oyun nedeniyle 7/24 açık kalıyor 1 aydan beri 90 tl normalde elektrik faturası gelirken bu ay 130 tl geldi nasıl düşürebilirim ne yapmam gerekli?

Bu yüzden Notebook aldım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Merhaba değerli arkadaşlar, bilgisayarım oyun nedeniyle 7/24 açık kalıyor 1 aydan beri 90 tl normalde elektrik faturası gelirken bu ay 130 tl geldi nasıl düşürebilirim ne yapmam gerekli?

Bu yüzden Notebook aldım ..

Evde notebook da var arkadaşımın, download notebookdan(geceleri), film oyun deskoptan

• Notebook hiç fişini çekmem aylık sadece 5 Tl fazla gelir..
  • Pentium 4
    2.40 ghz
    2 gb ram
    x1050 ati ekran kartı vede monitör hep kapalı duruyor bilgisayardan baya farketti ne yapacağımı şaşırdım
  • quote:

Pentium 4
    2.40 ghz
    2 gb ram
    x1050 ati ekran kartı vede monitör hep kapalı duruyor bilgisayardan baya farketti ne yapacağımı şaşırdım

bu sistem zayıf ve güç tüketen bir sistem değil o kadar farkettirmez faturayı başka etkileyen şeyler de olmuştur . birde merak ettim bu sistemle hangi oyunu 7 24 oynuyorsun yeni oyunların hiç birini çalıştırmaz bu sistem online oyunlara mı takılıyorsun ? .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 28 Mayıs 2012; 11:50:17 >
  • notebook alın
  • Silkroad oynuyorum :)
  • quote:

Silkroad oynuyorum :)

Öncelikle benimde hiç kapanmayan bir bilgisayarım var ve sizinle aynı sebepten dolayı Sana tavsiyem oyundaki grafik ayarlarını en kötüye al(Efektleri falan kapa) ve çözünürlüğü düşür böylece ekran kartının kullanımı azalmış olucak. Bilgisayarla işin olmadığında da oyunları gizlemeyi unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulmicort -- 28 Mayıs 2012; 12:44:25 >
  • Haklısın arkadaşım oyunuda gizliyorum,işim olmayınca hemen monitörü kapatıyorum evde her şey aynı, 40 tl fatura farkedince biraz şaşırdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.