Şimdi Ara

Elektrik gidip gelince internet çok yavaşlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba bundan 3 hafta önce elektrik gidip gelmişti sonra internet hızım 50 mbps den 0.2 mbps lere kadar düştü. Tabii o zaman elektrik gidip gelmesinden dolayı bir sorun olduğunu düşünememiştim. Santrala bildirdik falan 1 haftada eski hızına geri döndü. Şimdi bugün de 10 saniyeliğine elektrik gidip geldi. İnternet yine 50 mbpsden 1 mbps lere düştü. Kotayı geçmediğim halde. Sorunumu nasıl halledebilirim. Teknik bir sıkıntı var bizim internette sanırsam.

• Güncel
  • hocam elektriğin gidip gelmesiyle hattın bi ilgisi olduğunu sanmıyorum modemi değiştirip deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

hocam elektriğin gidip gelmesiyle hattın bi ilgisi olduğunu sanmıyorum modemi değiştirip deneyin

Hocam başka açıklaması yok ama herşeyi denettirdim. Farklı modem, teknik servis çağırttım vs.. Düzelmişti ne güzel elektrik gitti geldi yine aynı 0.2 mbps bende anlamadım.
  • Servis sağlayıcından yardım istediniz mi ? kota vs dolmuş olabilir mi.
  • normalde modeme reset atınca da hız düşmesi yaşıyor musun? eğer yaşamıyorsan problem evinin dışındaki kutulardan kaynaklı olabilir. bunun için servis sağlayıcına şikayette bulunabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infra_dark

normalde modeme reset atınca da hız düşmesi yaşıyor musun? eğer yaşamıyorsan problem evinin dışındaki kutulardan kaynaklı olabilir. bunun için servis sağlayıcına şikayette bulunabilirsin.

Onun yerine bir elektrikçiden kutuya bakamasını isteyebilir miyim? Bir dostum öyle tavsiye etmişti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telekom kutusunu telekom yetkilisinden başka kimse açamaz, aynı şekilde superonline için geçerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım fiber internet kullanıyorsunuz. Modeminizin bağlı olduğu switchte sorun olabilir. Switch portunu değiştirmelerini isteyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bende de var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.