-Sistem güvenli kipte açılıyor mu kontrol edin? Açılırsa HDD dışında donanımsal bir sorun kesinlikle yok demektir. -Farklı bir sistem CD/DVD'si ile yükleme yapmayı deneyin. -HDD'nin bağlı olduğu Sata girişlerini değiştirmeyi deneyin.
Ayrıca başımdan geçen bir olayı da anlatmak istiyorum. Sizinkine benzer bir sorun.
Bilgisayarımı açıyorum her şey gayet normal gel gelelim ki bilgisayardaki bütün yazılar farklı kodlar halinde gözüküyor. Resimlerde en ufak bir sorun yokken sadece yazıların böyle gözükmesi sistemin arızalı olduğunun göstergesidir. Ancak ekran kartımı değiştirmem bütün sorunumu halletti.
O yüzden birde onboard ekran kartınızdan açmayı denemekte fayda var.
-şu an hddyi değiştirdim haliyle işletim sistemi yok win 8 yüklemeye çalışıyorum sıkıntı bu sefer 2 aşamadan sonra restart ettiğinde veriyor.
" :( sisteminizde bir hata ile karşılaşıldı düzeltmek için tekrar başlatılacak diyor sonra restart ediyor tekrar denerken yine hata veriyor ve 2 seçenek çıkıyor ekrana *sistem özellikleri için f8 e basın *devam etmek için entera basın
f8 e basarsam bios açılıyor entera basarsam aynı hata döngüsü devam ediyor tekrar bu 2 seçeneğe geliyor
kısacası koca bir çıkmaz...
arkadaşlar peki sıkıntı anakartta yada ramlerde olabilir mi? kasayı 5 seneden beri hiç açmadığım gibi temizlemedimde içi toz dolu haliyle temizlesem bu sıkıntı giderilebilir mi? yardımlarınız bekliyorum olmazsa anakart+ram+ekran kartı ve haliyle işlemci alacağım ama bayağı tutuyor bunlar güncel olarak güçlü ama çok pahalı olmayan nasıl bir sistem kurabilirim. kasa(psulu)+dvd rw ve hdd mevcut.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme