Şimdi Ara

Elektrik kesintisinden sonra internet gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
18.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Dünkü elektrik kesintisinden önce çalışan modem kesintiden sonra çalışmaz oldu. Dsl ve internet ışığı yanmıyor. Ne yapabilirim?
    Edit: ttnet'i aradım bölgenizde çalışma var internetinizde kesinti olucak gibi bir şeyler söyledi hadi hayırlısı internet de çok lazım bu aralar:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi millenium11 -- 30 Aralık 2016; 16:9:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Modem elektrik dalgalanmasından dolayı bozulmuş olabilir. Malesef modemler elektrik dalgalanmaları yüzünden max 2 ya da 3 yıl dayanabiliyor. Malum firmanın modemlerinden ise 2 yıl sonra kaldırıp çöpe atabilirsiniz.

Tavsiyem modemi fabrika ayarlarına döndürün ve tekrar gerekli ayarlarınızı yaparak deneyin (Öncelikle ayarların nasıl yapılması gerektiğini öğrenin. Kullanıcı adı ve şifrenizi de bilmelisiniz...).

Eğer yine aynı durum mevcutsa başka bir modem temin edip, (Çevrenizden veya arkadaşlarınızdan v.s.) ayarlayıp tekrar deneyin. Yok eğer hala aynıysa o zaman sorunun kaynağını söylememe gerek yok sanırsam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyemuyedegil

Modem elektrik dalgalanmasından dolayı bozulmuş olabilir. Malesef modemler elektrik dalgalanmaları yüzünden max 2 ya da 3 yıl dayanabiliyor. Malum firmanın modemlerinden ise 2 yıl sonra kaldırıp çöpe atabilirsiniz.

Tavsiyem modemi fabrika ayarlarına döndürün ve tekrar gerekli ayarlarınızı yaparak deneyin (Öncelikle ayarların nasıl yapılması gerektiğini öğrenin. Kullanıcı adı ve şifrenizi de bilmelisiniz...).

Eğer yine aynı durum mevcutsa başka bir modem temin edip, (Çevrenizden veya arkadaşlarınızdan v.s.) ayarlayıp tekrar deneyin. Yok eğer hala aynıysa o zaman sorunun kaynağını söylememe gerek yok sanırsam...

Hocam dün reset attım modeme olmadı.bu modem de zaten ayarlarını kendi yapıyomuş. Cihaz ttnetin. Bugün de bi gitti elektrik cihaz iyice bozuldu heralde. Yalnız eve yeni internet aldığımızda da aynı problem olmuştu dsl ışığı yanmıyordu. modemi değiştirdiler yine aynı sorun devam etti sonra bi cuma günü kendiliğinden çözülmüştü sorun. Sağolun cevabınız için

• modem in power ışığı yanıyorsa bir sıkıntı yoktur modemde

şu an bende de aynı sorun var

internet ışığı yanmıyor.BAkalım ne zaman gelecek nternet
  • Sorun %95 modemden kaynaklanmıyor aynı şekilde elektrik sonrası adsl ınternet kesıldi sorun santralden olmuş 1 ay.çözemediler elektrikçi çağırın modem değiştirin vb.. 1 ay sonra farklı fırka ıle ye nı bağlantı yaptırdık 1 günde gelek sinyaller ne modemde ne evde sorun çıkmadı.
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Daha önceki bi elektrik kesintisinde mi oldu bu hocam? Bi de farklı bi fırka derken modemi mi değiştirdiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: millenium11

Daha önceki bi elektrik kesintisinde mi oldu bu hocam? Bi de farklı bi fırka derken modemi mi değiştirdiniz?

Telden yazıyorum firma olacak o vodofone geçtim. Ünlü keçiören metrosu yakinindayim şu milattan önce yapımına başlanan geçenler de çalışmalar sırasında elektrikler gidip geliyordu saniyelik 3. gidip gelmesinden hemen sonra internet ve adsl sızlere omur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    He tamam

Merhaba

7 Mart 20:00 gibi elektirikler gitti 21:00 gibi geri geldi.
    Ev Telefonu çalışıyor.
    Modem DSL Sinyali alamıyor.
  • www.turktelekom.com.tr
    Planlı Çalışma Duyuruları > Hakkımızda > Türk Telekom
    https://www.turktelekom.com.tr/hakkimizda/sayfalar/planli-calisma-duyurulari.aspx

Burada yer almıyorsa, elektrik kesintisi sonrası saha dolabı devre dışı kalmış olabilir. Ekipler yeniden devreye alacaklardır, böylelikle sorun çözülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 8 Mart 2020; 18:28:19 >

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Alt komşunun interneti var

Bu arada o sayfada hiç bir şey yazmıyor bi bakar mısınız Ankara Altındağ olması gerekiyor

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Tarayıcınız desteklemiyor olabilir, sayfada şu an veriler gözüküyor. Bakayım tabi.

Bu sayfada arızalar bölge bölge yazıyor, sizin ilçeniz hangi bölgeye bağlı bilmiyorum ama ben kopyalıyayım Ankara olanları.

10.03.2020 02:00:00 10.03.2020 06:00:00 ANKARA BÖLGE ANKARA ÇANKAYA (ANKARA) Ses, İnternet

10.03.2020 02:00:00 10.03.2020 06:00:00 ANKARA BÖLGE ZONGULDAK ALAPLI (ZONGULDAK),
    DEVREK (ZONGULDAK),
    EREĞLİ (ZONGULDAK),
    GÖKÇEBEY (ZONGULDAK),
    KOZLU (ZONGULDAK),
    KİLİMLİ (ZONGULDAK),
    ÇAYCUMA (ZONGULDAK) Ses, İnternet

11.03.2020 02:00:00 11.03.2020 06:00:00 ANKARA BÖLGE ANKARA,
    ÇANKIRI,
    KARABÜK ÇANKAYA (ANKARA) Ses, İnternet

10.03.2020 02:00:00 10.03.2020 06:00:00 ANKARA BÖLGE ANKARA MAMAK (ANKARA) Ses, İnternet
    İphone üzerinden giriyorum PC de internet yok

Ankara Altındağ
    İnşallah modemde arıza olmamıştır ve düzelir

Düzelmiştir umarım.
    Modem kaynaklı olduğu tespit edildi
    Eve gidince Asus Türkiye yönergelerine uyum modemin yazılımını kurtarma modunda tekrar yükleyeceğim eğer olmazsa sıkıntı olacak sanırım çünkü yedek modemim yok
    Anladım geçmiş olsun. Yazarsınız buraya da sonucu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.