Arkadaşlar eski pentium II bilgisayar ethernet kartı takıldıktan sonra (power kablosu çıkarılmış) power kablosu takılınca kendiliğinden bilgisayar açılıyo ama güç 4-5 saniye sonra kesiliyo ve bilgisayar kapamnıyo... power tuşu hiç bi işe yaramıyo.. power kablosunu çıkarıp takınca tekrar aynı şey oluyo hatta bazen oda olmuyo... ha bide power kablosunu çıkarınca power supply dan bi hafif tıslama geliyo... sizce sorun nerde olabilir_? power supply mı bozulmuş?
lütfen yardım
bios'tan wake on lan secenegini disable et.
bilgisayara 4-5 saniye elektrik geliyo.. biosa giremiyosun ki
bilgisayarın anakartı bi yere temas ediyodur sasi yapar ama sen bunu anlamazsın unun içim bordu kopmle dışarı çıkar ve bide öyle dene bak belki olur
Merhaba Arkadaşlar,
Yeni sayfa açmamak için en uygun gördüğüm başlığa sorunumu yazıyorum, yardım ederseniz çok sevinirim.
Şuan bilgisayarım açılmıyor. Tuşa basıyorum basıyorum açılmıyor. Bir iki güne kadar tuşa 5-10 defa bastıktan sonra 30 40 saniye soınra kendiliğinden açılıyordu, kapandığpında da dıııııııt diye öten bir ses, klavyenin mouse un yani ytüm kasanın elektriğini kesiyordu. Tekrar açmak için bi 10 dakika beklemem gerekiyordu ve tekrar basıyordum sürekli sonra kendiliğinden 40 saniye sonra açılıyordu.
Bunun nedeni elektrik kesintileri olabilir diye düşünüyorum. KAsanın içini açtım, anakartın lambası yanıyorr, klavyenin ışığı yanıyor ama bil açılmıyor, sizce power supply ın işi bitti mi, değiştirisem sorunum hallolur mu.