Şimdi Ara

elektrik süpürgesi hava üfletme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc içini temizlemek içinm elektrik süpürgesini ters olarak havayı nasıl üfletirim bilginiz varmı ?? kompresör yapacamda

• öyle birşey olcacağını sanmıyorum. değişik bir fantazi kurmuşsun gibime geldi
  • Bizde eski Simtel süpürge vardı o dediğin işlemi yapabiliyordu. Tabi her süpürgede bu iş olmuyor. Kullanım kılavuzunu inceleyin bence.
  • ben içine çektirttim süpürgenin vede oldu bence önce bi çekmeyi deneyin
  • bizim süpürgede de var özellik süpürgeden hava çıkan kısım varya orda kapk var oraya takıyosun. sora ordan üflemeye başlıyor.

çektirmek üfleme kadar yaralı olmaz.
  • eğer ayda yılda bir yapacaksan git bi lastikçiye ona öyle bi hava vururki tozun atomları bile kalmaz.
    he sürekli kullanmak istiyosan onu bilmiyom
  • Yapılır yapılmasınada elektrik bilgisi olmadan ehlikeli sonuçlar doğurabilir.

Tozu temizlerken üfletmek çektirmekten daha iyi

Sen en iyisi toz temizlemek için hem vakum hem üfleme amaçlı aletler var ondan al 30 ytl falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 6 Ocak 2008; 22:54:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şofben elektrik çarpıyor?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AC Motor kullanıldığı için üstünde oynama yapmadan böyle birşey olmaz maalesef hocam.
    Süpürgeniz kendinden desteklemediği sürece uğraşmak gereksiz.Üfürtmek yerine çektirtseniz de bi fayda sağlar,her ne kadar üfürtmek kadar başarılı olmasa da.
  • onu yapacaksın bırz masraf olcak ama onu yapacağına git 30-40 ytl ver komprosör :) aL
  • biz okula aldık valla parasına değer çok fgüzel ve küçükde ama arkadaşlarada katılıyom eve gerek yok yani ayda yılda bir yapacaz ne gerek var ona kadar saç kurutma makinasıyla yapıyom evde daha kolay
  • Üfleme çekmeden daha sağlıklı. Aşırı hızda olmamak kaydı ile yapışan tozları ancak üfürme yolu ile atabiliriz. Örneğin cpu soğutucu fan ile blok arasında ki ızgaralardaki tozu çekme ile almamız çok zor. Çekici ucun ulaşamayacağı bir çok yer var kasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 7 Ocak 2008; 11:19:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorece

biz okula aldık valla parasına değer çok fgüzel ve küçükde ama arkadaşlarada katılıyom eve gerek yok yani ayda yılda bir yapacaz ne gerek var ona kadar saç kurutma makinasıyla yapıyom evde daha kolay

saç kurutma makinası sıcaklıktan dolayı zarar vermiyor mu??
  • arkadasım sen oyle yaparsan anakart uzerındekı yuvalara bıle toz kacar her parcayı sök gzlce tmzle tk tk supur ondan sonra yerıne duzgunce tak en saglıklısı bu hr zaman yaptıgım sey :)
  • ben yaptım arkadaşlar rowenta marka süper ge vardı eskilerden diklemesine
    iki bölüm üstte motor kısmı altta torbası ikiye ayırdım
    motor kısmını açtım normalde süpürge çekerken yanlardan bi hava üfürtüsü geliyor deliklerden adamlar önlerine sünger koymuş yavaş çıksın diye hava o delikleri kapayan süngerleri çıkartıp deliklerden 2 adet var birini banttlayın diğerininde yarısına kadar bantlayın ve sadece üstteki gövdesini kullanacak alttan hava çekip üstteki deliklerden hava üfletirsiniz valla oldukça iyi oldu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.