Şimdi Ara

ELEKTRİK SÜPÜRGESİ SEÇİMİ, SİZCE HANGİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yaklaşık 2-3 yıldır kullandığımız düşük bir model olan evdeki (Siemens VS57A01) elektrik süpürgesinden artık verim alamaz olunca yenisini almak için bir süredir arayıştayım.

Aşağıdaki linkte yer alan "Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!)" başlığını neredeyse baştan sona kadar okudum, sağolsun tüm arkadaşlar çok değerli görüş, değerlendirme ve önerilerde bulunmuşlar, çok araştırınca da kafa karışıklığı olur ya ondan olsa gerek tam bir karara varamadım.

http://forum.donanimhaber.com/m_51545146/tm.htm

Bütçem maksimum 500 TL, yukarıdaki konuyu okuyunca maddi imkanlarımı da dikkate alarak toz tobalı modellere yöneldim, almışken en az Hepa 13 filtreli, emiş gücü yüksek, uzun süre sorunsuzca kullanabileceğim bir marka alayım istiyorum.

Öncelikli adaylarım "Miele'nin S 5211, S 8310 modelleri ile Philips 9170 Performer", tabi bu adaylar arasına "Nilfisk Extreme Eco"yu da dahi edebilirim, zira bir kaç gün öncesine kadar İstanbul Bilişim'de 290 TL civarına satılmış, fakat şu an tükenmiş görünüyor.

Miele'nin S 5211 için en uygun fiyat Media Markt'ta 459 TL olarak görünüyordu, S 8310 için de Media Markt'ta 419 TL fiyattan bahsediliyordu fakat o da şu an tükenmiş konumda. Esasen S 5211 ile S 8301 arasında ne fark var onu da bilmiyorum.

Geçen hafta Media Markt Ankara Optimum mağazasına eşimle uğradığımızda Dyson Çalışanı olduğunu belirten satış görevlisi "Miele S 5211 modelini yaklaşık 5 yıldır kendi evinde de kullandığını ve çok memnun olduğunu, toz torbalı bir model alacaksak S 5211'i kesinlikle önerdiğini, Nilfisk Extreme Eco modelinden çok daha iyi olduğunu" ısrarla belirtti, ayrıca "Philips 9170'in de yüksek emiş gücü ile çok başarılı bir süpürge olduğunu fakat 3 yıldır üretilmediğinden online satışlarda teşhir ürünü göndermelerinin yüksek ihtimal olduğunu" dile getirdi.

En geç 10-15 gün içinde karar verip bir seçim yapmalıyım.

Değerli katkı ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKGÜN68 -- 22 Şubat 2014; 13:42:59 >

• philips yada rowenta

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.