Şimdi Ara

Elektrik süpürgesi (toz torbalı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: obob

Selamlar
    Nihayet Bosch BSA2801 modelini bugün aldık.Küçük ve kullanışlı bi cihaz emiş gücü cok cok yeterli daha doğrusu bu standartta bi cihaz için harika denebilir.Bence en dezavantajı sesi biraz fazla susturucuya ihtiyacı var sanki Makinanın haznesini açtığımda kağıt torbanın haznesinde birde mikro filtre çıktı buna sevindim havayı iki kere süzüyo yani sonrada havayı başka bi filtreye aktarıyo ve dışarıya veriyo.Birde son filtreyi en kısa zamanda hepa filtreyle değiştiricem ve bir hafta içinde annemi mutlu edicek bir makinaya kavuşturdum yardımcı olan arkadaşlarada teşekkürler benimde bu konuda bi kaç nacizane bilgim oldu her zaman paylaşmaya hazırım. Saygılarımla

Hayırlı olsun sayın obob, memnun kalmanıza çok sevindim

• quote:

Orjinalden alıntı: obob

Teşekkürler kesinlikle katılıyorum sana Karirmatic1,artık kim önce alırsa hepa filtreyi nası takıldığını anlatır çünkü görünüşte biraz zor gibi motor haznesine ulaşmak gerekiyo

Eeeeee, hepa filtreyi hala alan yokmu, varsa kaça aldınız..
  • yok arkadaşım ben daha hepa filtre almadım.Cihazın üstünden çıkan filtre daha yeni olduğu için onu kullandıktan sora alıcam.Alıp denedikten sonra görüşlerimi bildiririm.
    Saygılar
  • hizli al com da Profilo VS5PT11 süpürge 125 ytl kargosuz+12 taksit.kısa bir süre için.
    alacak olan kaçırmasın.
    liste fiyatı 247 ytl çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.