Şimdi Ara

Elektrikçi çağırmadan internet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
7.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Brandler

Sonra oluştu.Benim aktivasyonum yapıldı ancak telekom randevusuna gelip kablo çekmediği için internetim yok hala.Arıza kaydı oluşturdum,bekliyoruz

ThesadisT arkadaşı tanırsınız belki.Çok yorumları var bu konuda.Onun söylediğine göre başvurunun ertesi günü hemen geliyorlarmış.Evrakların ulaşmasını bile beklemiyorlarmış.Sizinkinde belki de bir sorun olabilir.Acaba kabloyu bıraktılar da siz mi görmediniz.Ankastrede ucu boş kısa bir kablo varsa belki de sizinki olabilir.Kimbilir!
  • gerek kalmayacak büyük ihtimal elektrikçiye daha önceden adsl kullanmışsın yine aynı kutudan gelicek internet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvurumu geçen cumartesi yaptım,pazartesi kargoya verdim.Herhangi bir not yok,öyle dışarıda bir kablo da göremedim.Ayrıca zaten binaya girmeleri için zile basmaları gerekir,her gün evdeydim hiç zile basan da olmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brandler B kullanıcısına yanıt
    iyide sen zaten daha önce internet kullanmışsın,bu durumda onların gelmesine gerek yokki,bağlarsın modemi hatta kurulumu yaparsın çalışır.zaten senin hattına giden kablo aşağıda kutuda bağlı duruyordur.mesela bizim hat kopukluk yapmıştı ben merdivenlerden deldirip yeni hat çektirmiştim sonradan,sonra o kabloda eskidi yeniden çektirdim.elektrikçiler çok fiyat çekiyorlar bu iş için.30 metre kablo giden hat için 60-80 lira para istiyorlar,kablo parasıda 2 tl diyorlar alsana 120-140 tl..neyseki 40 tl işçilik 20 tl kablo parası 60 tl'ye halletmiştim.
  • Bir arkadaş türknete başvurdu, hemen ertesi gün daha evrakları göndermeden türk telekom ekipleri binaya kadar kablo çekip, ankastre kutusundaki bağlantıyı yapmışlar.

Normalde türk telekom müstakil binada oturan müşterilerine internet kablosu veriyor, altyapı türk telekomun olduğu için bazı yerlerde türknet abonelerine aynı prosedür uygulanıyor olabilir.

İnternet kullanıcı adı ve şifresi geldiğinde ise internet yokmuş, saha dolabında internet bağlantısını yapılmadan aktivasyon mesajı gönderilmiş. Burda türk telekomun hatası var, açılan destek kaydı sonucu türk telekom ekipleri 2 gün sonra gelip internet bağlantısını da yapmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandler

Başvurumu geçen cumartesi yaptım,pazartesi kargoya verdim.Herhangi bir not yok,öyle dışarıda bir kablo da göremedim.Ayrıca zaten binaya girmeleri için zile basmaları gerekir,her gün evdeydim hiç zile basan da olmadı.

Peki onlara kargo ulaştığına göre sana kullanıcı adı ve şifreni vermeleri lazım.Eğer verdilerse mevcut kablonu takıp modeme o kullanıcı adı ve şifreyi girerek bağlanmayı dene.Belki eski kablonu sadece yer değiştirmişlerdir.Yoksa TT ekipleri seni unutmuş olmalı.Turknet tekrar haber vermedi mi acaba?
  • hayata gülümse kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle aynısı oldu.Bugün dönecek Türknet,gelişmeleri aktarırım

• İşte giriyorum ama internete bağlanmıyor,zaten modem arayüzünde de dsl bağlantı yok diyor.TT gelmeyi unuttu bence,bugün,yarın bağlanır diye düşünüyorum

• Bugün Telekom ekibi geldi ama bir elektrikçiyi çağırmam gerekti.20 liraya halletti o da.Herkese çok teşekkür ederim,sonunda kavuştum internete
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.