Şimdi Ara

Elektrikçi çağırmadan internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
7.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın telekom ekibi gelecek.Okuduğum kadarıyla hattı evin içine benim taşımam gerekiyor.Elektrikçi çağırmadan kendim bu işi yapabilir miyim?Nasıl kurulacağını bilen var mı?

Not:Hattım adsl,daha önceden superonline yalın adsl kullanmıştım.Şimdi ilk defa telefon bağlatılacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaçıncı katta oturuyorsunuz? Yalın ile normal arasında fark yok hocam eğer evden ankastreye bağlantı varsa elektrikçiye gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    3. katta oturuyorum.Umarım dediğiniz gibi gerek kalmaz ek bir şeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandler -- 27 Temmuz 2017; 17:45:20 >
  • Bina içi tesisatınız yokmu prizden gelen Cat3 , Rj11 kablo ?

Eğer yoksa binanız eski ise camdan sallayın o şekilde bağlantı yapın
  • servıs saglayıcı ınternet hattınızı apartman tel kutusuna kadar getırmek ıle yukumludur

gerısı sıze kalmıs
    kutudan dırek kablo cekersınız (becerınız var ıse)
    yoksa elektrıkcı cagırın

camdan cıkartacaksanız kutuda kapı gırısıne yakın ıse
    2 kablo baglayacaksınız zor da bısey degıl
  • iyi akşamlar arkadaşlar. bende ilk defa internet bağlatacağım bu konularda bilgim yok yarın gelip kurulumu yapacaklar sanırım. benimdemi elektrikçi çağırıp hatları filan bağlatmam gerek? kablosuz olarak kullanacağım.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Tesisat vardır diye düşünüyorum sonuçta superonline adsl kullandım bu evde.Evde de kablo duruyor,modeme taktım.Ama internet ışığı yanmıyor işte,yarın telekomdan ekipler gelince yanar belki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • InsideR kullanıcısına yanıt
    Yarın telekom ekipleri gelsin,internet olmazsa elektrikçi çağırırım artık.Biraz karışıkmış gibi geldi,konunun uzmanına gitmek en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandler

Yarın telekom ekipleri gelsin,internet olmazsa elektrikçi çağırırım artık.Biraz karışıkmış gibi geldi,konunun uzmanına gitmek en iyisi

Superonline kullandığınız zaman modem adsl prizine mi bağlıydı yoksa dışarıdan eve gelen kabloya mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın geleceklerini nerden biliyorsun?TT mi arayıp söylüyor geleceklerini.Eğer geleceklerinden eminsen balkonda gün boyu bekleyin.Kendi kablonuzu verip bağlamalarını söyleyin.Belki takarlar!Sonuçta onlarda insanlar robot değil.Bende yeni başvuru yapacağım ve bu yöntemi deneyeceğim.
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Adsl prizi,şu anda da bağlı ama internet yok

• Bana mesaj geldi Türk Telekom'dan.8.30-13.30 arası randevunuz alınmıştır diye.Superonline bağlandığında ankastrede baya uğraşmışlardı ama şimdi yine bir elektrikçiye ihtiyaç olacak mı bilmiyorum

• Brandler B kullanıcısına yanıt
    Turk Tekekom geliyor bu şekilde not bırakıp gidiyor

bundan sonra bu kabloyu senin evden bu telefon kutusuna inen kabloya bağlaman kalıyor.

eğer evden bu ankastre kutusuna gelen kablonun hangisi olduğu hakkında bilgin varsa kısacası daire numaraları kablo üzerinde yazıyorsa ya da bir şekilde belirtilmişse ekipler geldiğinde rica edip bağlattırabilirsin direk.

hatta benim kablom bu rica etsem bağlayabilir misiniz diye bir not yazıp kendi kablona da asabilirsin bu notu. ekibi yakalayamasan bile belki o notu görüp bağlarlar diye umuyorum.

• Brandler B kullanıcısına yanıt
    tt geleceği zamanı haber mi veriyor artık, hayret
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Turk Tekekom geliyor bu şekilde not bırakıp gidiyor

bundan sonra bu kabloyu senin evden bu telefon kutusuna inen kabloya bağlaman kalıyor.

eğer evden bu ankastre kutusuna gelen kablonun hangisi olduğu hakkında bilgin varsa kısacası daire numaraları kablo üzerinde yazıyorsa ya da bir şekilde belirtilmişse ekipler geldiğinde rica edip bağlattırabilirsin direk.

hatta benim kablom bu rica etsem bağlayabilir misiniz diye bir not yazıp kendi kablona da asabilirsin bu notu. ekibi yakalayamasan bile belki o notu görüp bağlarlar diye umuyorum.

aynen bende oyle yapıyorum

kabloyu modemden kutuyakadar getırıyorum genelde baglanmadan

ucuna kagıt yapıstırıyorum
    daıre x yenı abone kayıt yada nakıl vs

dırek ona baglıyorlar

• Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Aslında her zaman randevu ile çalışırlar.

Tek sıkıntı şu. Randevuyu alırsın ama o saatte hiç bir zaman gelmezler

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Valla hocam dediğiniz gibi arayan soran olmadı,randevu süresi bitti.Beni hiç aramadan kablo çekip gitmiş de olabilirler tabi .2 gibi bi ararım telekomu

• aynı sorun bende de var elektrikçi çağırdım adam ben bunu bilmiyorum dedi gitti illa başka elektrikçi çağıracam. Anlamadığım çok zor bir işlem olmasa gerek nette videolara baktım değişik bir kerpeten kullanıyorlar ondan bulsam kendim yapacağım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandler

Bana mesaj geldi Türk Telekom'dan.8.30-13.30 arası randevunuz alınmıştır diye.Superonline bağlandığında ankastrede baya uğraşmışlardı ama şimdi yine bir elektrikçiye ihtiyaç olacak mı bilmiyorum

Kendilerine mesaj gelmeyen birçok kişi var.Acaba telekom ekipleri başvurunuzun hangi aşamasında mesaj bıraktı.Kargoladığınız evraklar ulaştıktan sonra mı yoksa önce mi?Çünkü daha evraklar ulaşmadan telekom ekipleri hat bağlamaya gelebiliyormuş!
  • Sonra oluştu.Benim aktivasyonum yapıldı ancak telekom randevusuna gelip kablo çekmediği için internetim yok hala.Arıza kaydı oluşturdum,bekliyoruz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.