Şimdi Ara

Elektrikli Ani Su Isıtıcım Artık İyi Isıtmıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
14.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nipp10

Rezistans aşırı derede kireçlenme yaptıysa temizlenmesi gerekir tabi. Fakat bu işi yetkili birine yaptımranızı öneririm. (Daha önce yaptım kendim halledebilirim derseniz sizin bileceğiniz iş) Bu arada komütatör ve basınç switch lerini kontrol ediniz. Tabi ki rezistansı da ölçmek lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: güneşteknik

garanti devam ettiğine göre servise telefonda sorsan kireçlenmenin garanti kapsamında olup olmadığını cevap verirler.

ayrıca rezistansı değiştirmen yada temizlemen gerekirse kontrol kalemi ve pense gibi basit aletlerle kendin halledebilirsin.
    kolay gelsin

Rezistansı temizledik lakin şimdi de şofbenden çok az su gelmeye başladı. Musluktan gayet tazyikli geliyor ama şofbene girip çıkınca çok çok az akıyor. Hava yaptı sanırım. Ne yapmak lazım bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Rezistans aşırı derede kireçlenme yaptıysa temizlenmesi gerekir tabi. Fakat bu işi yetkili birine yaptımranızı öneririm. (Daha önce yaptım kendim halledebilirim derseniz sizin bileceğiniz iş) Bu arada komütatör ve basınç switch lerini kontrol ediniz. Tabi ki rezistansı da ölçmek lazım.

quote:

garanti devam ettiğine göre servise telefonda sorsan kireçlenmenin garanti kapsamında olup olmadığını cevap verirler.

ayrıca rezistansı değiştirmen yada temizlemen gerekirse kontrol kalemi ve pense gibi basit aletlerle kendin halledebilirsin.
    kolay gelsin

Rezistansı temizledik lakin şimdi de şofbenden çok az su gelmeye başladı. Musluktan gayet tazyikli geliyor ama şofbene girip çıkınca çok çok az akıyor. Hava yaptı sanırım. Ne yapmak lazım bilen var mı?

Giriş çıkış boruları incedir onların. Kireç parçası sıkışmış tıkamış olabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kolay gelsin

Giriş çıkış boruları incedir onların. Kireç parçası sıkışmış tıkamış olabilir.

Onu da hallettik de iyi ısıtmıyor alet hala. Rezistans kireçli de değildi, yine de kireç çözücü döktük üstüne. İki senede inanılmaz düştü performansı.

• Reistansı yavaş yavaş gitmeye başlamıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertderler

Reistansı yavaş yavaş gitmeye başlamıştır

Yenisini mi almak lazım? Garanti kapsamına girmez mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertderler

Reistansı yavaş yavaş gitmeye başlamıştır

Yenisini mi almak lazım? Garanti kapsamına girmez mi?

evet kardeşim garanti bakar ona garanti sadece reistansı yanmış olanlara bakmıyor Sen direk garantiye gönder aynı sey basıma gelmişti
  • kireclenme problemi bizim sofbende de var.kendimiz nasil temizleyebiliriz.bir arkadas yardimci olabilirim yazmisti.anlatabilir misiniz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bizim evdeki sofben de de kireç sorunu var.tarif edebilecek varsa iyi olur..

• quote:

sen hala sökmedin ve bu soğuk havalarda ılık sumu kullanıyorsun?

temizlemek çok basit .tarif istersen yardımcı olabilirim.

Tarif edebilir misiniz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.