Şimdi Ara

Elektrikli Ani Su Isıtıcısı Tavsiye (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
90.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ar 064 çok iyi fiyat nererdeyse toptan fiyatı kardeşim gözü kapalı al güç aynıdır sadece kasa farklı var
    ayrıca ar 012 de su ayarı var üzerinde e zaten bunu çeşmeden de yapabilirsin ekstra bi özellik değil bence
    ar064 o fiyata kaçmaz
  • Merhaba hocam
    Baymak var banyoda son 1 haftadir isitmada problem yok fakat asiri sesli calisiyor. Korkutuyor acikcasi.
    Servisine baktirmak mi mantikli yoksa yeni bir sofben mi bakalim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinMF

ar 064 çok iyi fiyat nererdeyse toptan fiyatı kardeşim gözü kapalı al güç aynıdır sadece kasa farklı var
    ayrıca ar 012 de su ayarı var üzerinde e zaten bunu çeşmeden de yapabilirsin ekstra bi özellik değil bence
    ar064 o fiyata kaçmaz
    merhaba ersin bey öncelikle yazdığınız sayfalarca faydalı bilgi için teşekür ederim .

banyoda atıl durumda Arura 105MC var ihlas .

babama sorduğumda randıman alamadık evlat dedi .

burasının suyu epey kireçli içine kireç sökücülü su calgonlu su doldursam haznesini bir faydası olurmu ?

veya sizin öneriniz nedir ?

tepede güneş enerjisi var fakat babam artık burda 10 ay falan kalıyor.

velasıl SAĞLAM bir su ısıtma çözümüne ihtiyaç var . ARZUM AR0064 ve FLOW s9000 e baktım fakat . bir sürü marka zilyon tane model var.

kafalar karışık . uzman görüşünüzü rica ediyorum . burdaki emeğinize sağlık gerçekten

Elektrikli Ani Su Isıtıcısı Tavsiye

Elektrikli Ani Su Isıtıcısı Tavsiye

• Dökümsen 89 tl
    Awox 81 TL alınır mı

• yesilsoy Y kullanıcısına yanıt
    alınır tabi ama bozulduğunda yenisini almak kaydı ile :) eve servis yok dokumsan kutularında ve cihazlarda 30 lira ucret karsılığında eve gelinmektedir yazar:)
  • emir kustirika kullanıcısına yanıt
    özel mesaj olarak yazdım kardeşim
  • 01-KinG kullanıcısına yanıt
    geç oldu ama servisini çağırma kardeşim astarı yüzünden pahalıya gelir rezistans yüzünden yapıyor
  • ersinMF kullanıcısına yanıt
    Anladım. Önümüz yaz, simdiden kampanyalı ürün kovalayalım o halde. Tesekkürler ilgine
  • Sayın Ersin mf elektrikli şofben için Ankarada tavsiye edebileceğin tesisatçı var mı (vieto marka için) kurulum için...tşk

• @ersinMF baba stivels aldık 7 ay oldu bozuldu birden, elektrik gelmiyo hiç. servisi aradık kurulumunu biz yaptığımız için garanti dışıdır diyo doğrumudur bu? koca kullanma kılavuzunda sadece bi satırda, kurulum ilk çalıştırma falan yetkili servis tarafından yapılmalıdır yazıyor hiç öyle garanti dışı kalır falan yazmıyor
  • sadece stilevs için değil kurulum gerektiren ve ücretsiz kurulum hizmeti verilen bütün ürünlerde geççerli kardeşim arzum stilevs farketmez

• Quadre74 Q kullanıcısına yanıt
    yetkili servisten şaşmayın inanın çoğu servis elektrikçiden ucuza mal oluyor

• Arkadaşlar bu ani su ısıtıcılar için bir bakım yapılması gerekiyor mu.5 yıldır kullandığım arçelik marka bir şofben var.7700w lık..Bugüne kadar hiçbir sıkıntı çıkarmadı.1 ve 2. seviyede kullandım hep.3. seviyede hemen hemen hiç kullanılmadı.Ama yeni eve taşınma yapacağım için bunu satıp yenisini alayım diyorum.Isıtmasında herhangibir problem hiç yaşamadım ve bir kere bile sigorta vb. bişey attırmadı..Bakım olarak içine mutlaka kireçleme yaptığı için belki kireç sökücü vb. sıvılarla temizlenir diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar iyi günler Ankara gölbaşı da yaptırdığım küçük bir bahçe evine bana önerilen trifaze şofben düşünüyorum ama biraz tereddütlerim var bunlar
    Güvenlik elektrik çarpma riski varmı trifaze için tesist dşenecek ve topraklama yapılacak ama yine olumsuz bişey olur mu
    Elektrik sarfiyatı çok olur mu
    Evde banyo ve mutfakta kullanım performansı
    Ve 1500 tl civarı bütçeye marka model önerisi
    Yardımcı olabileck arkadaş olursa memnun olurum iyi günler dileklerimle

• Merhaba Arkadaşlar,

Evimde kombi var ancak ortopedik engelli eşim için küçük tuvalete ek olarak bir elektrikli ani su ısıtıcı ihtiyacım var.

Burada konu içinde okuduklarıma göre Arzum un AR064 modeli, işin ustası beyefendi tarafın dan önerilmekte.

Lakin şofbeni koyacağım yerde, su tesisatı için ek bir ücret, ek elektrik tesiatı için de ek bir ücret verirsem şofbenin de ücretiyle birlikte işin astarı yüzünden pahalıya gelecek.

Bir de bu "ücretsiz montaj" olanlarda hizmet ne kadar kablo, duvar delimi, ne kadar pvc boru, ek çeşme vs yi karşılıyor bilmiyorum.

Buna göre öneri ve fikirlerinizi rica ederim.

Teşekkürler şimdiden...
  • ersinMF kullanıcısına yanıt

stilevs akarsu hepsi burada olan yorumlarda kışın suyu ısıtmadığı söyleniyor,doğru mu?

• güncel uygun hangisi var ısıtsın yeterlı:)

• Kullanırken elektrik ısırma hissi oluşmuyor mu?
  • celalsungur kullanıcısına yanıt

el yıkamak vs için mutfak tipini kullanıyoruz işyerinde tek farkı musluğu başka bi farkı yok aynı herşeyi

3 sene oldu hiç öyle bir sorun yaşamadık canavar gibi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.