Şimdi Ara

elektrikli battaniye kullanan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
9.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • (mikrodalga konusunu açtım) neyse bu battaniye ganser yapii ganserr
  • Kullanıyorum yatmadan 1 saat kadar önce açıyorum yatağı ısıtıyor yatarken elektrikten çekiyorum arkadaşların dediği gibi çarpma riski var ıslanma durumlarında yada bazı bilinçsiz kullanıcılar buna yorgan gibi sarılıp yattığına rastlanılmış bu gibi durumlarda da kabloların zarar görmesi sebebi ile de elektrik çarpabiliyor ben yatmadan önce yatağın ısınması için açmanızı yatarken elektrikten çekmenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjklee18

amman açık uyumayın bir yaşlı kadın açık bırakıp yatmış gece idrarını tutamamış ve elektrik çarpmasındanölmüş

Hocam bu bayağı bir komikti

İşin aslı evet, elektrikli battaniyeler AC ile çalıştığı için mikrodalga(aslında tam da mikrodalga sayılmaz, 50 hz e göre çalışıyor çünki) yayarlar. Benim tavsiyemde yatmadan önce kullanmak üzerine ama çok üşüdüyseniz düşük kademede kullanınız. Ben Niğde'de sabah namazına kalktıktan sonra 1- 1,5 saat daha uyuyacakken düşük kademede kullanıyordum, mis gibi de oluyordu. O battaniye hala duruyor ama içinde dolaşan kablo taş gibi sertleşti, yani bu iyi birşey değil. Yoksa kolay kolay kimse bu battaniyeler yüzünden ölmez. Çarpılma riski elektrikli şohben kadardır diye düşünüyorum(belki biraz daha fazla)
    Hasta olmaktansa elektrikli battaniyeyi kullanmayı tercih ederim.

Su ısıtanlar ise su torbası alsa daha güvenli olur, onlar çok daha sıcaklığa dayanıklıdırlar.

NoT: Kış geliyor, konu hortlasın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.