Şimdi Ara

Elektrikli Bisiklet (ACİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BN BİR ELEKTRİKLİ BİSİKLET ALACAM AMA BABAM YOKUS YUKARI CIKMAK COK ZOR OLUR DİYOR BİZİM BURALARDA COK YOKUŞ WAR TeKİRDAğ/Malkarada isteyen fotoraflara baka bilir alacam elektrikli motor ise şu;ST-MAX
    Polisten Korkum yok ama babamın dedıne gore Scooter almak isteiyor siz bu konuda ne dersiniz ACIL OLARAK CEVAP BEKLİYORUM.......

• olurmu ya cevap beklıyommm
  • Yaş kaç? 12-13 civarı olduğunu düşünüyorum.

Tavsiyem bisiklet alman fakat elektrikli değil. Bisiklet gibi bir alet yasına daha uygun, aynı zamanda bedensel gelişimin için de destekleyici. Olur da motorsiklet alırsanız trafiğe çıkma sakın ! 12-13 yasında trafik bilincine sahip olsan bile reflekslerin tam gelişmez. Ehliyetsiz trafiğe çıkmak, hele ki 12-13 yaslarında, akıllı adam işi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayır 1 sene sora ehliyet alacam yas 17 ama ne alacaha karar veremıyom daha ilk motorum olacak o yuzden
  • yardım edinnnnn CVP BEKLIYOM
  • kilo etki yapar, ben de duydum yokuşları zor çıktığını.. kaç kilo olduğunu yaz da kullananlar da ona göre yorum yapsın.
  • Benim evde yokuşta kaç tane gördüm yolda kalan elektrikli pedala asılıyo yorulup iniyo falan öyle çok yokuşta değil 20 30 derecelik bir yokuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektrikli motosiklet tavsiyeniz
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bastınmı gidecek istiyorsan al scooter ı
    çok bayırsa hem jarzı çabuk biter hemde çok zor çıkar madara olursun
  • Herkeze Tşk Ederim Yardımlarınızdan Dollayı
    Kilomda 50
    Halla Yorum Bekliyorum Arkadaslar
  • vallahi bende almayı düşünüyorum. ama biri ehliyet var diyor biri ise ehliyet istemez diyor. benimde kafam karıştı yahu
  • walla arkan varsa ehliyet yok arkan yoksa ehliyete gerek war

• 3 senedir kullanıyorum yokuşlarda yetersiz buluyorum bence bir scooter al
  • elektrkli bisiklete ehliyet gerekmiyor vergiside yok bizim bi arkadas kullanıyordu kilosu 70 civarında yokuşlarda sıkıntı yaratıyormus senn kilon tahminen 50 dir sıkıntı olamayacagını sanıyorum kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.