Şimdi Ara

ELEKTRIKLI BISIKLET (MOPED ) ALACAGIM YARDIMCI OLURMUAUNUZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: qqwe55

Ama tasarruflu aylık 100 150 km 2 2.5 TL falan benzini herzaman alamam ama öbürünü tak fişe devam.

Elektrikli bisikletin tasarruflu olduğu konusunda hemfikiriz. Benim bu paralara değmez dediğim 4000 civarı satılan sıfır ürünler. Ben ikinci el aküleri dışında sorunsuz kırık döküğü olmayan bir elektrikli aldım sıfır kaliteli aküleri ve modifiyesi ile birlikte 2500 civarı maliyeti oldu. 4000 liralık ürünlerden ddaha hızlı ve daha uzun yol giden ve fatırada 250 w geçtiği için eyasal sıkıntısı olmayan bir araç oldu.
  • medvet M kullanıcısına yanıt
    Benimki 1500 watt anma gücüne sahip herhalde ehliyet gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqwe55

Benimki 1500 watt anma gücüne sahip herhalde ehliyet gerekir.

250 watt üzeri moped - 4000 watt üzeri motosiklet dolayısıyla bu iki grup hem ehliyet hem tescil gerektiriyor.
  • Teşekkürler.

• Arkadaşlar merhaba,acil yardıma ihtiyacım var bu elektrikli moped konusunda,en pahalı olan kral ve yukarı midilli.bütçemize uygun st Max g20 ve volta vm4+ var..iki çocukla,düz zeminde ve yazlıkta kullanıcam,en ile yarar olanı hangisidir?

• hawwaf82 H kullanıcısına yanıt
    Tercihim St max olurduünkü voita parçaları pahalı.

• Arkadaşlar sadece tek bir model moped görüp de genellemeyin lütfen. Dikkat ediyorum da birisi bir sorun yaşadıysa ya da başka birinde gördüyse her yerde aynı genellemeyi dile getiriyor.

Çok akülü mopedlere özel olarak belirtiyorum ki eğer düz bir ortamda kullanılırsa aküleri en az 3 yıl yetecektir. İlk gün ki performansı beklemek gibi bir hataya düşmeyin tabi.

Mutlaka aküler boş çıkabilir, hatalı olabilir, şişebilir de ama ürünün genelinde aynı sorun yaşansaydı binlerce satılır mıydı bir çok model?

Önyargılı olmayın, dikkatli alıcı olun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.