Şimdi Ara

Elektrikli Bisiklet Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette dolaşdığımda çamaşır makinasından elektrikli araba yapılıyordu bazı konulardada çamaşır makinası veya elektrikli süpürge motorundan yapılabileceği söylemişlerdi.Bende elektrikli bisiklet yapmak istiyorum elektrik süpürge motoru iş görürmü yoksa başka yollaramı başvurayım

Hız: En az 20-25 kmh
    Menzil:En az 10 km olmalı

• mehmet1651 M kullanıcısına yanıt
    Ona akü mü dayanır hocam:) doldurulup boşaltılan aküler kaç para biliyomusunuz hiç bulaşmayın bence güç bakımından verim alamazsınız.

Onun yerine ben size şunu öneririm. Benzinli motorlara yönelmen. Evinde varsa çıkma motorlu testere veya tırpan motoru tak arka dingile mis gibi:) biraz ses yapar ama olsun 5 tl benzin ile 1 hafta gezersin valla:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinli motoru nerden bulucam ayrıca o kadar para vercem tek başıma yapamam hani böyle bişeyle yapılırmı diye merak ettim yada başka nasıl yaparım uzun menzile gerek yok hızıda dediğim gibi 20-25 kmh olsa yeterli.
  • çıkmacılarda hurdacılardan bir testere motoru gibi bir motor ayarlayıp yaparsanız çok dahsa verimli olacaktır
  • sonradan düşününce banada öyle geldide testere motorunu nerden bulabilirm sıfırda almak pek mantıklı olmaz ucuza pek yok
  • mehmet1651 M kullanıcısına yanıt
    Testere motoru acayip ses yapar ve geçtiğiniz her yerde milletten küfür yersiniz.
    En güzeli temiz uygun fiyatlı 2. el elektrikli bisiklet bakmanız.
  • fircasiz hub motorlari var %90 verimle calisiyor tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinli motorla yapabilirsiniz, motorsiklet gibi ses çıkarır hatta son güçte daha fazla. Bence hoş olmaz en iyisi elektrikli motor kullanmanız 250W lık bir elektrikli motor. Ne tip olacağı gücü nereden sisteme ileteceğinize göre değişir. Çok farklı örnekleri var önce ona karar vermelisiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.