Sen tek yağ değişimi ile 40.000 kilometre gidebileceğine inanıyorsan benim konuşacak başka bir şeyim yok |
Elektrikli Citroen e-C4 Türkiye'de satışa sunuldu: İşte fiyatı ve özellikleri (11. sayfa)
-
-
çok paraymış
-
Hesabı 20.000 km de yağ değişimine göre yapıp hesapladım hesap ona göre avrupada bakım aralığı daha da fazla eğer avrupaya göre hesaplarsak fark 7 kat değil 14 kat çıkar..
Tabii 20.000 de bir bakım hesabına göre bile fark çok çok fazla çıkınca elektriklinin idamesinin ucuz olmadığını anlamışsındır, neyse araştırmak öğrenmek iyidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 10 Kasım 2022; 20:2:52 > -
Eurodakı artışla yenıyılda mılyon tl leri geçer bu araç
-
Kocaeli Çetaş bana 2023 yaz dedi.
-
hiçmi araba gelmeyecek ne kadar saçma..
-
Citroen Türkiye yi arayıp pilot bayi belirliyorsunuz Gelince ararlar ama ne zaman o mechul -
Bunların keyfini bekleyene kadar Zoe ve mg de bir seçenek... -
Buraları hala okuyan varsa 2023 te mg4 geliyor c segment avrupa fiyatı 25-28 bin euro.ec4 ve e2008 de 2023 ten önce alinamayacak gibi sonuçta. -
Çinli araçlar bana güven vermiyor..Servis ağı olan araçlar daha mantıklı geliyor bana..E c4 ü bekleyecem ben.
-
2022 de veririz diyen firma varmı yoksa hepsi 2023 e mi sallıyor? -
2022 De verecek araç yok benım kapora verdiğim firma yenıyıl da teslım ederız dıyor ama ay bıle soyleyemıyor.Beklıyeceğiz.Şimdilık lpg lı araç kullanıyorum o yüzden çokta acele etmıyorum.Yazın yazlıkta tüm yakın sahilleri dolaşmayı düşünüyorum o yuzden çok acelem yok.
-
Citroen sayfasında fiyatlar güncelleniyor..Olmayan araca habire zam geliyor..
-
Cliolara 10 biner TL zam geldi bu hafta -
güncel fiyat 833.000 TL.hayırlı olsun.
-
Tahminim yönünde gidiyor bu ay 850 Aralık 900 ocak 1m .. -
ne araba var nede haber var :)
-
Zoe de 2023 son diyorlar , Büyükçekmece skywell in önünde 10 civari araç gördüm ama satıldı mı satılacak mi bilmiyorum -
Citroen Kartal, Mart 2023'de stoklar gelebilir dedi. Umut vaad ediyor
-
10-15 gün önce de öyle demişti :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X