Şimdi Ara

Elektrikli Dacia Spring sonunda Türkiye'de! İşte fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 125 CC motosikletin 4 tekerli hali, tüm spec Ler benzer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vyl kullanıcısına yanıt

Elektrikli arabayi performansli kullanirsan batarya isinir ve kendini korumaya almak icin güç düşürür

• SmuraY S kullanıcısına yanıt

Toyota elektrikli araçlarında 1000 KM menzil ile piyasayı sarsacak. Bırakın 220 KM menzili, 500 KM menzil bile çok az. Çünkü, veri fabrika verisi. Gerçek koşullarda 150 KM anca gider. 1000 KM menzilli Toyota ise 700 KM falan gider.

Tabi şu da var;

99 depreminin vergisi bile hala alınırken. 11 şehrimizi yıkıma uğratan, tarihin en yıkıcı depremlerinden birinin sonucu olarak nasıl bir vergi politikası uygulanacağını varın siz düşünün. Önümüzdeki 20 yıl sıfır araba almayı falan unutun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 8 Temmuz 2023; 9:36:5 >
  • Menzil düşük, malzeme kalitesi leş, marka imajı düşük, konfor düşük vs. yüzlerce dezavantaj sayarım.

Evet ülkede ekonomi berbat, vergiler çılgın ama bu tenekelere bu parayı (kabaca 30 bin EUR) verenin aklı yoktur.

tesla ile karavan çekmeyi mi düşünüyorsunuz? şaka mı ciddi mi? istanbuldan izmire gidin karavanla hadi, kaliforniyanın düz yollarında 90 sabit hızla çekilen menzil videoları ile çıkacak mı o yokuşları bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oneyy1905 kullanıcısına yanıt
    elektrikli araçla kaza da yapmaya gelmiyor hiç. ingilterede 1 yaşını geçmiş e-araçla kaza yapınca sigorta firmaları %99 perte ayırıyormuş cunku batarya, servis, onarım masrafı aracın 2.el degerini aşıyormuş. e-araç sigorta primleri cok yüksek, kazalar arttırkça daha da yükselecek, astarı yüzünden bu iş pahalıya gelecek.

• berkandinçay B kullanıcısına yanıt
    Hayatinizda hic karavan cektiniz mi? Teslanin cekemeyecegini soylemek cahillik malesef. ix le cektim ve arkanda yuk oldugunu bile hissetmiyorsun. Bos yorum atmaya gerek yok.

Batarya siser diyen arkadasin yorumunu onemsiyorum. Onu arastiriyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Karavan çeker de menzile etkisi çok olmuyor mu acaba

• aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Yari yariya dusebiliyor menzil

tesla karavan çekemez demedim, ist - izmir arası tesla arkada karavanla bir gidin dedim. arkada yük olduğunu hissetmeyebilirsin fakat bir bakmışsın menzil 2 kat hızlı bitmiş, onu diyorum zaten

Gücü üreten batarya mı lafı ne acı.
    P=U*I diye bir formül var.DC de
    Burdaki volt ve akım bataryadan değilde marsdan mı geliyor.
    Bir de bu formülün
    P=U*I*Cos& var oda AC de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne5555 -- 8 Temmuz 2023; 20:52:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt

MADEM HIZ TAKINTIN YOK AL Bİ TWİZY GEÇ.

• Twizy'ye römork mu takılır?

• Skayn kullanıcısına yanıt
    2005 model araçlara hakaret etmeyin hocam.

• Bu arkadaşların hedefi neydi ulaşılabilir fiyatlarfı demi sözüm bukadar

• Togg t10x'in tırnağı olamaz

• Avrupada öğrencilerin binip okul bittiğinde satacakları bu arabaya biz yatırım gözüyle bakarız..

• Ek batarya paketi şart! O zaman da fiyat ne olur kim bilir? Bu haliyle değil şehirlerarası gitmek, soğuk rüzgarlı havada İstanbul içinde bile tek şarjla zor gidilir, gerçek menzili 100 km'ye filan düşüyor. Sitesinde menzil hesaplayıcı var. Aynı paralara git Sandero al ve keyfine bak. Tamam akaryakıt pahalı, ya dışarıda şarj ucuz mu? Aracın hedef kitlesinin garajlı evi mi mı var sanki?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.