Şimdi Ara

elektrikli direksiyon ne hidrolik direksiyon ne?ve farkları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mehmet_0606

o dediğin hız duyarlı elektrik destekli direksiyon olmasın?benim erada var.

konuyu açan arakadaşın kasteddiği mevzu japon dostunun anlatmak istediği konu senin arabanda mevcut plup olmaması önemli değil önemli olan kullanılan parçaların kalitesi
  • Benim bildiğim elektro-hidrolik direksiyon,araç hızlandıkça hidroliğe göre daha orantılı bir şekilde sertleşerek sürüş güvenliğini artırıyor..Kısaltması da EPS dir..
  • Hidrolik direksiyondan farklıdır biraz . BMW'de Servotronic adı altında sunulur. Açıklamasına gelince:

Servotronic : Klasik hidrolik direksiyon sistemine sahip araçlarda düşük hızlarda sürüş kolaylığı ve konfor sağlanırken yüksek hızlarda direksiyon cevabının yumuşak olması nedeniyle aktif güvenlik azaltır. Bu yüzden servotronic sistem hidrolik direksiyon sisteminin güç desteğini araç hızına bağımlı kılar. Park manevralarında maksimum konfor, yüksek hızda aktif güvenlik standardizasyonu ve direksiyon cevabının daha net hissedilmesini sağlar.

Saygılar ...
  • BENİM BİLDİĞİM ELEKTRİK DESTEKLİ DİREKSİYON OLUR. araba hızlandıkçada sertleşir
  • Bu direksiyonun mucidi Opel sanırım ilk Corsa da mı ne kullanıldı. 1995 mi ne
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.