Şimdi Ara

Elektrikli diş fırçası tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • YAPTIĞIM ARAŞTIRMADA Oral-B ekonomik olarak en çok tercih edilenler:

Oral-B Pro 750 hb'da 2250 kişi tercih etmiş ve memnunlar.

Seyahat çantasıyla birlikte geliyor ve fiyatı (14. Ocak 2023) 596,00 TL

Tek modda kullanıyorum. Çok modlu isteyen başlıklarla yapabilir. Daha pahalısının özelliklerine ihtiyaç duymayanlar hiç düşünmeden alabilir.

Oral-B Vitality d150 hb'da 7590 kişi tercih etmiş ve memnuniyet derecesi yüksek. Daha önce 5 YIL D100 kullananlar D150 ye tereddütsüz geçmiş. (14. Ocak 2023) 550,00 TL

Oral-B Professional Gumcare 1 hb üzerinde 154 tercih eden var ve herkes memnun. İnce yapısı ve basınç sensörüyle nazik temizlik isteyenlere hitap ediyor. Uygun fiyatlı kaliteli temizlik isteyenler için (14. Ocak 2023) 449,00 TL

• Ekonomiklikten çıktı maalesef şu enflasyon ortamında. 2-3 tane yedek başlık bile 200 lira olmuş. Gidin normal fırça kullanın daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Yarbay şu an tüm ürünlerle ilgili böyle bir durum var. Zaten normal fırçaları kullanıyorum. OralB, Amway, İpana vs. hemen her markayı deniyorum. 2-3 ayda bir fırça değiştiriyorum. Geçen sene 200 TL gibi fiyatlara gördüğüm elektrikli diş fırçaları şu an 600 TL. 382-800 TL arasındakileri anlıyorum da 3D, titreşim vs. Fakat 4.600 TL olanlar da abartı sanki

• Takip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.