|
Elektrikli Fiat 500e Türkiye fiyat listesi açıklandı
-
-
Bit kadar aracın fiyatına bak şaka gibi . Bunun yerine elektrikli 2008 veya C4 daha mantıklı .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İthalat ile gelenler 1M'den başlıyor, fiyat olarak nispeten insancıl olmuş. Tip olarak da aşırı beğendiğim bir araç. Fakat nasıl ki 500.000'ün altına inmesi imkansız, benim için de imkansız bir hayal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkemizde bir elektrikli aracın tutabilmesi için içten yanmalı muadilinin yarı fiyatına satılması gerek. Yoksa böyle adı olup kendisi olmayan araba çöplüğüne eklenirler.
-
10 bin, 20 bin liralık araçlar 900 bin lira olmuş ve halen uyanmamışsa bir ulus orada sıkıntı büyük....
-
Yeni gelecek kona da var...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiatta bizi koparıyor :))
-
ben sığmam oraya
-
Avrupa da 30.000 35000euro ya satiliyor. Ötv kdv ekleyince 900bin olması normal
-
Devlet elektrikli ve hibrit araçlar konusunda düzenleme yapmadığı sürece bu tür araçlar ülkemizde tutulmayacaktır. Tutulması için devlet elinden geleni yapmalıdır. Değişen dünya düzenine bütün Avrupa ülkeleri ayak uydururken Türkiye klasik olarak yine geride kalmaya devam ediyor
-
Yüksek lisansta bir ürünün fiyatlandırılması konusunu okurken, maliyetten ziyade algının da çok önemli olabileceğini öğrenmiştik.
Şimdi benim durumum olsa, ikinci araç olarak özellikle 500E - Mini Electric gibi bir ateşli aracı fiyatına bakmam alırım.
VW Beetle da böyle fiyatlandırılmış bir araçtır mesela.
Araç çok yakışıklı, her ne kadar bizde mini çakması diyenler olsa da aslında durum öyle değil, ikinci bir araç için muhteşem. Ufak şehiriçi aracı işte.
-
Oha!
-
Onun ucuz olacağını hiç sanmıyorum, yüksek menzil versiyonu 1m altında kalırsa bulunmaz hint kumaşı olur. Araç hem muhteşem, hem güçlü, hem 477 lt bagajlı, hem de yüksek menzilli. Gerçekten doğuştan elektrikli olmuş. Bir araç içten yanmalı motorlar tamamen devre dışı bırakılıp %100 elektrikli olarak tasarlanırsa muhteşem oluyormuş :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam daha çok var elektirli araçlara maalesef. Hem üretim maliyeti daha ucuzlaması gerekiyor. Hem batarya performansı konusunda kaç bin km ise örnek veriyorum 500 bin km rahatlıkla gitmeli...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tasarımı güzel, eski VW kaplumbağa konseptine benzetmişler.şehir içi için çok ideal.
-
1.0 hibrit motor manuel şanzımanla satılan 500 - 500C'nin 650 - 700 binlere satıldığı düşünülürse 500e'nin donanımı ve teknolojisine bakınca bu fiyat bedava.
En büyük rakibi Mini Cooper SE'den Cabrio hariç daha ucuz ve 2 kat fazla menzili var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 12 Mart 2023; 3:24:3 > -
Fiat lara bak amk araba almak hayal oldu 😞💵💵💵
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fabrika çıkış maliyeti olarak e-arac üretim maliyeti, eşdeğer boyutta benzinli araca göre 4'te 1. Ancak bu fiyatlara yansımıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
EYT olayı çözüldü,çözülüyor alırmıyız demek istitiyorummm.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
10 bin, 20 bin liralık araçlar 900 bin lira olmuş ve halen uyanmamışsa bir ulus orada sıkıntı büyük....
|
Bit kadar aracın fiyatına bak şaka gibi . Bunun yerine elektrikli 2008 veya C4 daha mantıklı .
|
Yeni gelecek kona da var...
|
Benzer içerikler
- ipad whatsapp var mı
- whatsapp çevrimiçi kapatma
- konumsal ses nedir
- whatsapp tema değiştirme
- twitter video indirme nasıl olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X