|
Elektrikli Hyundai Kona Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
gaz yağı alamadığğğhhkk...
-
Fiyatına göre menzil çok iyi yalnız prograsif paket fiyatlandırması çok saçma
-
487000 tl ve hyundai
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyatı, menzili ve dolum süreleri çok uygun. hemen 150 kW'lık olanından bir adet sipariş geçeceğim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmifiyatı, menzili ve dolum süreleri çok uygun. hemen 150 kW'lık olanından bir adet sipariş geçeceğim.
2010 mercedesim var son model hyundaiyle degismem dandik kore arabasi bunlar teneke gibi dokulur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sipariş verdim bile…sardırdım bi tane tükenmeden…quote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmifiyatı, menzili ve dolum süreleri çok uygun. hemen 150 kW'lık olanından bir adet sipariş geçeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 13 Eylül 2021; 13:44:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CapriceClassic
Ben sipariş verdim bile…sardırdım bi tane tükenmeden…
Alıntıları Gösterkaçırmayalım kardeşim. bu fırsat bir daha ele geçmez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmikaçırmayalım kardeşim. bu fırsat bir daha ele geçmez.
Alıntıları Gösteraynen...hatta eşe dosta yakın çevreye haber salalım tükenmeden.
-
734 bine kona mı? Vergi Tucson dan da alınıyor, bundaki farkın sebebi nedir? Vergi dilimi mi çok daha yüksek?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
yazık lan bize, valla çok yazık.
-
Yeni programımızın ismi:
1 milyona doğru…
Hayırlı olsun…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eskisi gibi dandik değil emin ol son çıkan mersolardan daha sağlam dış kasa merso iç dizayn iyi dışta kalite olarak sıkıntılı
-
%25 ötv ile nasıl 487 bin oluyor bu araba. ham fiyatı mercedes c serisi kadar felan olması lazım o zaman
-
ekstra vergi var elektrik li araçlara Türkiye'de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ulayrason
ekstra vergi var elektrik li araçlara Türkiye'de.öyle bir vergi bilmiyorum. sadece %18 kdv ve %25 ötv biliyorum. nedir tam olarak bu ekstra?
edit: aracın ham fiyatı dediğim gibi mercedes c serisine yakınmış. 38500 dolar MSRP. buna %18 kdv ve %25 ötv eklenince bizdeki fiyat çıkıyor. peki kim bu arabayı alıyor yurtdışında merak ettim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 13 Eylül 2021; 15:31:46 > -
doğru ben 100 kW üstüne gitti dediğiniz gibi 25 bunda 100 u geçince 60 oluyor vergi oranı.
elektrikli araçların fiyatı o bantta gibi 30 ila 40 bazen aşağı yukarı gidebiliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
gaz yağı alamadığğğhhkk...
|
Yeni programımızın ismi:
1 milyona doğru… Hayırlı olsun… |
eskisi gibi dandik değil emin ol son çıkan mersolardan daha sağlam dış kasa merso iç dizayn iyi dışta kalite olarak sıkıntılı
|
Şu arabayla Taycanın vergisi nasıl aynı olur. Yazık güzel ülkem ne halde. |
Bu arabanın fiyatından yerli arabanın fiyatının ulaşılmaz olacağını rahatlıkla anlayabilirsiniz. Yerelde alıcısı yok, globalde yeni marka + servis gibi dezavantajlarından fiyatına gelmeden 3 0 geride başlıyor. Togg'u kime satacaklar çok merak ediyorum. |
Benzer içerikler
- netflix şifre paylaşımı
- instagram gizli hesap görme
- wechat qr code sorunu
- instagram yazı stilleri
- opera video indirme eklentisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X