Şimdi Ara

***ELEKTRİKLİ IZGARA TAVSİYESİ*** (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
35
Favori
226.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayberti, bu ürün 2 parça mı, ben piknik tüpüyle kullanmayı düşünüyorum, tüple nasıl kullanılıyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladex

Bayberti, bu ürün 2 parça mı, ben piknik tüpüyle kullanmayı düşünüyorum, tüple nasıl kullanılıyor??

tüp ve elektrik sistemi gövdenin içinde...tüp başlığı ortada, elektrik rezistansı etrafına monte edilmiş...
    dışında tüp ve elektrik girişleri var, basmalı çakmağı da mevcut...
    gerekli tüm parçalar kutudan çıkıyor, daha önce küçük tüp kullandıysanız işlem çok kolay...
  • Sağolasın, ben de n11den extra saç kavurma ızgarası olanından sipariş verdim, 11 tlde yeni uyelik indirimi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sağolasın, ben de n11den extra saç kavurma ızgarası olanından sipariş verdim, 11 tlde yeni uyelik indirimi oldu.

hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

quote:

Sağolasın, ben de n11den extra saç kavurma ızgarası olanından sipariş verdim, 11 tlde yeni uyelik indirimi oldu.

hayırlı olsun...

Alıntıları Göster
    merhaba; malum tost makinalarındada ızgara yapabiliyoruz, mesela " Philips HD 4417/20" ile yaptıgımız gögüs ızgaranın tost makinasında yaptıgımız gögüs ızgara ile bir farkı olurmu acaba.? mangal yada ocakbaşı lezzeti aramıyorum tabikide, bazı büfe tarzı yerlerdehttp://www.mnkmutfak.com.tr/upload/2013/03/elektrikli-izgara.png şununla yapıyorlar mesela gögüs ızgarayı falan, ve güzel ve lezzetli oluyor, yani demek istedigim tost makinaları ile bir farkı yoksa, boşa para vermek istemem açıkcası. şimdiden teşekkürler..

• Hayvan eti Yiyen kullanıcısına yanıt
    standart tost makineleri ızgara konusunda yetersiz kalıyor, ızgara meraklısıysanız tost makinesinin performansı sizi memnun etmeyebilir...
    ızgara için daha yüksek ısılara çıkabilen güçlü makinelere ihtiyaç var...sanayi tip makinelerden fayrinoks dökümix veya remta r-71 gibi modellerin max. ısı dereceleri normal tost makinelerinden daha yüksek, bu açıdan daha verimli olabilirler...
    ancak diğerleri hiç yapamıyor da diyemeyiz, mesela breville 800gr ve delonghi cgh-900 tost makinesinin ızgara seçeneği var, ısıyı ona göre ayarlıyor...
    ayrıca ızgara konumundayken performansı yetmezse, makineleri tost konumuna getirip alt-üst plakadan aynı anda yararlanarak tost yapar gibi ızgara yapmak da mümkün...
  • quote:

standart tost makineleri ızgara konusunda yetersiz kalıyor, ızgara meraklısıysanız tost makinesinin performansı sizi memnun etmeyebilir...
    ızgara için daha yüksek ısılara çıkabilen güçlü makinelere ihtiyaç var...sanayi tip makinelerden fayrinoks dökümix veya remta r-71 gibi modellerin max. ısı dereceleri normal tost makinelerinden daha yüksek, bu açıdan daha verimli olabilirler...
    ancak diğerleri hiç yapamıyor da diyemeyiz, mesela breville 800gr ve delonghi cgh-900 tost makinesinin ızgara seçeneği var, ısıyı ona göre ayarlıyor...
    ayrıca ızgara konumundayken performansı yetmezse, makineleri tost konumuna getirip alt-üst plakadan aynı anda yararlanarak tost yapar gibi ızgara yapmak da mümkün...
    şu videoda 2:20'den itibaren tost konumundayken ızgara yapmaya örnek görülebilir...
    üst kapak kademe ayarı bulunan makineler daha uygun bu iş için...

• quote:

şu videoda 2:20'den itibaren tost konumundayken ızgara yapmaya örnek görülebilir...
    üst kapak kademe ayarı bulunan makineler daha uygun bu iş için...

Alıntıları Göster
    bunda da benzer görüntüler var...
    videodaki ürün "bimeks turbomeks" ise tost makinesi görünümlü ızgara makinesidir...

• hocam, cihaza tüpün hortumunu takarken delikli kısmın sonuna kadar geçiriyor muyuz, yoksa sadece ortadaki sarı kısmına kadar mı geçiriyoruz?? delikli kısma kadar geçireceksek delikler niye yapılmış, ortasına kadar geçireceksek deliklerden gaz kaçağı olmaz mı?
    ***ELEKTRİKLİ IZGARA TAVSİYESİ***
  • quote:

hocam, cihaza tüpün hortumunu takarken delikli kısmın sonuna kadar geçiriyor muyuz, yoksa sadece ortadaki sarı kısmına kadar mı geçiriyoruz?? delikli kısma kadar geçireceksek delikler niye yapılmış, ortasına kadar geçireceksek deliklerden gaz kaçağı olmaz mı?

sadece öndeki boğumlu sarı kısma takıyoruz delikli kısma gelmesin çünkü oradan hava alması gerekiyor...

olimpisti aldınız sanırım, hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 28 Ekim 2015; 19:43:26 >

• Evet olimpist sayenizde sağolun😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayberti, sadece sarı kısma takarsak gazı açtığımızda o deliklerden dışarıya gaz çıkışı olmaz mı:) gerçi siz tüplü de kullanmışsınız, sorun olmaz sanırım.
  • quote:

Bayberti, sadece sarı kısma takarsak gazı açtığımızda o deliklerden dışarıya gaz çıkışı olmaz mı:)

hayır olmaz...o deliklerin açık olması lazım, normal küçük tüp ocaklarında da durum öyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberti

quote:

Hocam elektrikli ızgarayı hem bahçede hem mutfakta kullanacağım, bu modellerden veya tecrubelerinizden hangisini önerirsiniz?

yukarıdaki iki ürünü tavsiye edebilirim, aradıklarınızı karşılar...

simton, sanayi tip ızgara ve tost makinaları üreten bir marka, yukarıdaki ızgara eğer eviniz müsaitse çok iyi ancak hayli ağır ve irice bir makinadır taşımak zahmetli olabilir, gövde komple çeliktir, ızgarası gerçek dökümdür, sabit plakadır...
    benzer ürünleri olan remta ve fayrinox markaları da var...

tefalin bu modeli ise markalı ürünler arasında en beğendiğim ve tavsiye edebileceğim en iyi ızgara sayılır...plakaları çıkarılabiliyor...simtona göre daha şık ve modern yani ev kullanımına daha uygundur...

ancak, hem evde hem bahçede kullanılacak ızgarada kapak olmalı, bu nedenle barbeküye meraklıysanız özellikle kapaklı bir model almanızı öneririm, weber ürünleri bu işe uygundur (Q-1400 veya Q-2400)...

bunlar çok pahalı 1000 liradan başlıyor, daha uygun fiyatlı isterseniz essenso look cook ve era sm-5 jett modelleri de düşünülebilir...

arkadaşım bende 20 tllik ızgara vardı 2000w pişirmesine pişiriyordu ama bana ufak geliyordu bu yüzden sanayi tipi 50cm ızgaralara baktım pleyt ızgarayı beğendim pleyt ızgara çabuk ısınıyormuş birde döküm olanlar var ama ben pleyt olanı beğendim almayı düşünüyorum remta diye bir marka buldum aşağıdaki linkteki ürün
    temizleme olayı bez ile oluyormuş yağ haznesi ön tarafta var ama burada biriken yağ meyil olmadığı için nereye akıyor acaba siz tavsiye edermisiniz mutfakta kullanacağım
    profesyonel ömürlük bir ürün olmasını istiyorum.
    http://www.remta.com/Remta-Elektrikli-Pleyt-izgara-Makinasi-50cm-Tavuk-Kofte-Hamburger-R83,PR-71.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Wikingtoro
    arkadaşım bende 20 tllik ızgara vardı 2000w pişirmesine pişiriyordu ama bana ufak geliyordu bu yüzden sanayi tipi 50cm ızgaralara baktım pleyt ızgarayı beğendim pleyt ızgara çabuk ısınıyormuş birde döküm olanlar var ama ben pleyt olanı beğendim almayı düşünüyorum remta diye bir marka buldum aşağıdaki linkteki ürün
    temizleme olayı bez ile oluyormuş yağ haznesi ön tarafta var ama burada biriken yağ meyil olmadığı için nereye akıyor acaba siz tavsiye edermisiniz mutfakta kullanacağım
    profesyonel ömürlük bir ürün olmasını istiyorum.
    http://www.remta.com/Remta-Elektrikli-Pleyt-izgara-Makinasi-50cm-Tavuk-Kofte-Hamburger-R83,PR-71.html

beğendiğiniz model r-83'ün ön tarafı meyilli ve yağ için haznesi var, akan yağlar oraya birikiyor yani sorun olmaz...
    remta piyasada en iyi bilinen markalardandandır, ürünleri ömürlüktür sağlamdır...ancak bu tarz ürünler evde çok yer kaplar, ağırdır ve dekoratif görünmezler...
    heveslenip alanlar bir süre sonra yakınmaya başlıyor...bunlar sizin için sorun değilse tavsiye ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdine

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sadece mutfakta kullanmalık sağlam bir ürün önerir misiniz ?
  • freeboyy kullanıcısına yanıt
    fiyat aralıgınız nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeboyy

remta r-83 olabilir mi?..sağlam ürün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 16 Kasım 2015; 14:28:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freeboyy

remta r-83 olabilir mi?..sağlam ürün...

Alıntıları Göster
    Hocam çok ucmayacağız, maksimum 150-200 bandı.

Duman konusu önemli bir de lezzet tabi.

2 ızgara yapıcaz diye dumanaltı olmayalım

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.