Şimdi Ara

***ELEKTRİKLİ IZGARA TAVSİYESİ*** (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
779
Cevap
35
Favori
226.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arnica ızgr01 veya homend 1402 yi onerebilirim size o civarlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcclouhd

arnica ızgr01 veya homend 1402 yi onerebilirim size o civarlarda

Teşekkürler
  • Merhaba,

Elektrikli ızgara alacağım ama kafam karıştı. Bulaşık makinesinde yıkanabilir ve döküm olması tercih sebebi olur benim için.
    Aşağıdaki modelleri çıkardım, hangisini tavsiye edersiniz? Fakir veya Gazella için rakam artıyor ama değer mi, yorumlarınız nedir?

Korkmaz A333 170TL
    www.hepsiburada.com
    Korkmaz A 333-02 Mangalet Granit Grill Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/korkmaz-a-333-02-mangalet-granit-grill-p-MTRUBKRM333

Philips HD4417 180TL
    www.hepsiburada.com
    Philips HD4417/20 2000 W Elektrikli Izgara Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/philips-hd4417-20-2000-w-elektrikli-izgara-p-MTPHHD4417

Eloctrolux ETG340 160TL
    www.hepsiburada.com
    Electrolux ETG 340 2200W Dumansız Elektrikli Izgara Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/electrolux-etg-340-dumansiz-elektrikli-izgara-p-MTELECETG340

Emsan H109 190TL
    www.hepsiburada.com
    Emsan Feel Steel İkiz Grill Elektrikli Izgara H109 Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/emsan-feel-steel-ikiz-grill-elektrikli-izgara-h109-p-MTEMSFEELSTEELIKIZ

Gazella BRB3000 220TL
    www.hepsiburada.com
    Gazella Brb3000 Barbecue Granit 2400Watt Kapaklı Dumansız Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/gazzella-brb3000-barbecue-2400watt-kapakli-dumansiz-elektrikli-izgara-p-MTTAYF5848

Fakir Cookwell 250TL
    www.hepsiburada.com
    Fakir Cookwell Kapaklı Dumansız Elektrikli Izgara Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/fakir-cookwell-kapakli-dumansiz-elektrikli-izgara-p-MTFAKCOOKWELL

• quote:

Orijinalden alıntı: maxpower

Merhaba,

Elektrikli ızgara alacağım ama kafam karıştı. Bulaşık makinesinde yıkanabilir ve döküm olması tercih sebebi olur benim için.
    Aşağıdaki modelleri çıkardım, hangisini tavsiye edersiniz? Fakir veya Gazella için rakam artıyor ama değer mi, yorumlarınız nedir?

ben şahsen kapaklı ızgara tavsiye ederim...kapaklı seçeneklerden fakir hakkında olumsuz yorumlar gelmişti, "termostat çok devreye giriyor, etler kızarmadan haşlama gibi oluyor, kızarsın diye bekleyince de kuruyor" diyenler olmuştu...
    gazelle'yi piyasada hiç görmedim ama iyi görünüyor...
    alternatif seçenek olarak olimpist veya daha ucuz modellerden era sm-5 jett düşünülebilir...
    era sm-5 videosu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 5 Aralık 2015; 12:23:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberti

quote:

Orijinalden alıntı: maxpower

Merhaba,

ben şahsen kapaklı ızgara tavsiye ederim...kapaklı seçeneklerden fakir hakkında olumsuz yorumlar gelmişti, "termostat çok devreye giriyor, etler kızarmadan haşlama gibi oluyor, kızarsın diye bekleyince de kuruyor" diyenler olmuştu...
    gazelle'yi piyasada hiç görmedim ama iyi görünüyor...
    alternatif seçenek olarak olimpist veya daha ucuz modellerden era sm-5 jett düşünülebilir...
    era sm-5 videosu...

cevabınız için teşekkürler

hediye alacağım için markası da bilindik olsun istiyorum, hem daha sonra sıkıntı çıkması durumunda servis yardımcı olur.

• Arnica Izgr-01 (Cam Kapaklı): 77 TL
    Era SM-5 Jett (çift taraflı): 85 TL

Yukarıdaki fiyatlardan alma imkanım var, hangisini tavsiye edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

Arnica Izgr-01 (Cam Kapaklı): 77 TL

öyle iki model arasında kalmışsınız ki benim bile ikileme düşmeme neden oldu...
    ikisi de parasını hakeden ürünler, ancak;
    çift yönlü plakası ve cam kapağıyla ızgaraya daha uygun model olarak arnica tercih edilebilir, zaten fiyat avantajı da ondan yana...
  • Burdaki incelemelere saygım sonsuz. Ancak lezzetli bir ızgara, özellikle kırmızı et ve köfte, ev tipi elektrikli ızgaralarla mümkün olmuyor. Hele ki kapaklı olanların kapağınu kapattığınızda o pişirdiğiniz şey ızgaradan ziyade, haşlama ya da sote gibi bişey oluyor. Balık fena olmuyor ama. Naçizane benim görüşüm kırmızı et için demir döküm tava kullanılması. Ki o bile kömür mangalın yerini tutmuyor. Ama deneyimim, ona en yakın demir döküm tavalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 14 Aralık 2015; 17:46:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    tabii ki haklısınız...ki zaten ilk sayfada da aynı mesele yine gündeme gelmişti...aklın yolu bir...
    lezzet için ideali kömür mangal, o yoksa döküm tava, hiçbiri yoksa bunlarla idare etmek lazım...
  • 1 haftadır homend marka kullanıyorum. 169 tl ye aldım. memnunum. barbeku ozelliği demir dokum olması
    kolay temizlenmesi ayaga kalkıp kablo haznesiyle yer kaplamaması ve benzeri ozelllikleri ile beni tesvik etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

1 haftadır homend marka kullanıyorum. 169 tl ye aldım. memnunum. barbeku ozelliği demir dokum olması
    kolay temizlenmesi ayaga kalkıp kablo haznesiyle yer kaplamaması ve benzeri ozelllikleri ile beni tesvik etti.

hayırlı olsun ...
  • teşekkürler.
    burda muradıma erdiğime göre meyve suyu ile smoothie makineler arasında karar verip sonraki seçtiğim makineye araştırmaya
    geçmem lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

teşekkürler.
    burda muradıma erdiğime göre meyve suyu ile smoothie makineler arasında karar verip sonraki seçtiğim makineye araştırmaya
    geçmem lazım.

tost makinesine sıra gelince konuya beklerim... ...
    http://forum.donanimhaber.com/m_71165834/tm.htm

• quote:

Nerden aldınız acaba, fiyat iyiymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: zgtrkr

quote:

Nerden aldınız acaba, fiyat iyiymiş

N11 de 33 TL indirim kuponu ile. Ama almadim.

• Efba 600 kullanıcı yorumlarını merak etmekteyim ?

https://store.donanimhaber.com/cb/16/97/cb1697584965cd778344397f95faf05d.jpg

• Çok güzel bir konu. Hortlatmakta fayda var. Başlığı da 2016 diye değiştirebiliriz eğer devam edeceksek.

Ben de bu aralar bir grill almayı düşünüyorum. Daha çok et ve köfte yapacağız, ama dumansız ızgara almaktaki amacımız balık pişirmek. Yoksa köfteyi ocakta tavada da yapabilirim. O yüzden balık performansı önemli.

Döküm plakalı alayım diyorum ama "döküm" denilen ızgaralar de gerçek demir döküm değilmiş gibi gözüküyor. Alüminyum döküme "döküm" diyorlar. Aynı tadı vermez diye düşünüyorum. Sizin görüşünüz nedir? Demir döküm plakalı ürün var mı, ben rastlayamadım.

Kapalı model düşünüyorum. Aslında aklım Philips 6360'ta kaldı ama termostatının saçmaladığına dair yorumlar okuyunca kafam karıştı. Termostat sorununun çözülüp çözülmediğine dair bir duyumu olan var mı?

Onun dışında, hangi ürünü önerirsiniz? Fakir Cookwell iyi gözüküyor ama küçük gibi. Bir büyük çipura bile sığmaz gibi gözüküyor gözüme. Ne düşünüyorsunuz?

• serkelios S kullanıcısına yanıt
    selam,
    ızgaralar da tost makineleri gibi genelde alüminyum döküm ızgaralı oluyor, demir-döküm sadece sanayi/büfe tip ızgaralarda mevcut ...
    philips'le ilgili geri dönüş olmadı sanırım ilk sayfayı okuyanlar almaktan vazgeçiyor dolayısıyla yeni ürünlerde bir gelişme var mı takip edemedik ...ancak olacağını da sanmam çünkü termostatla ilgili standartlar varmış ona uymak için böyle üretiliyormuş deniyor ...
    fakir ızgaraların da müzmin sorunu aynı; termostat problemi ... tost makinelerinde de aynı sorun olduğundan fakiri her iki başlıkta da öneremiyorum, aynı modelin essenso olanı vardı ondan memnundu kullananlar ama fakir aynı performansı vermedi milleti bezdirdi ... plaka yüzeyi yeterli büyüklükte ama memnun etmez ...
    bende birkaç model var, aralarında en beğendiğim iki ürün var ve ikisi de kapaklı ...
    biri olimpist pişirme robotu, diğeri cvs marka kapaklı ızgara ...
    olimpist düşünürseniz tavsiye ederim ancak o tarz bir alet almayı düşünmezseniz era sm-5 jett çift rezistansıyla yeterli performansı gösterir ...
    ayrıca bimeks turbomeks adında tost makinesine benzer bir ürün daha var granit modeli de çıkmış, fiyatları kendi sitesinde 300 civarı, inceleyin belki ilginizi çekebilir ...

• hararet akıllı ızgara kullanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Burdaki incelemelere saygım sonsuz. Ancak lezzetli bir ızgara, özellikle kırmızı et ve köfte, ev tipi elektrikli ızgaralarla mümkün olmuyor. Hele ki kapaklı olanların kapağınu kapattığınızda o pişirdiğiniz şey ızgaradan ziyade, haşlama ya da sote gibi bişey oluyor. Balık fena olmuyor ama. Naçizane benim görüşüm kırmızı et için demir döküm tava kullanılması. Ki o bile kömür mangalın yerini tutmuyor. Ama deneyimim, ona en yakın demir döküm tavalar.

Aynen fikrinizi katılıyorum. Ben çok uğraştım evde ızgara için. Bu tip elektriklilerden performans alamazsınız. Benim tavsiyem döküm bir tava tipi ızgara etleri bastırmak için ağırca birde tercihen granit bir taş ağırlık. Mangal tadı olmasa bile elektrikliye göre çok daha performanslı olur.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.