Şimdi Ara

***ELEKTRİKLİ IZGARA TAVSİYESİ*** (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
35
Favori
226.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayırlısı olsun ...
    stokta yok görünüyor, dediğiniz doğru dikkatli olmak lazım teşhir-defolu olabilir ...
  • tracy kullanıcısına yanıt
    bende tüplü-elektrikli modeli var ancak bu sadece tüplü olan model ... bahçe-balkon-piknik için ideal ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    teknosa.com'dan son ürünü ben almış olmalıyım. Orada şu şekilde bir ibare vardı.

"Teknosa.com stoğundaki seri sonu ürünler kapalı kutu, mağaza stoklarındaki seri sonu ürünler teşhir ürünleridir. Ürünü stok olan mağazalarımızdan deneyerek satın alabilirsiniz."

Ben de buna istinaden sipariş geçtim. Kapalı kutu olarak gelecek gibi. Zaten özellikle mağaza teslim aldım. Ürün üzerinde bir deformasyon var ise bu fiyata almam. Bakalım hayırlısı.
  • dewre D kullanıcısına yanıt
    Bayberty kullanıcısına yanıt
    Ürünü mağaza teslim olarak almıştım . Dün ürünüm gelmiş. Teslim almak için mağazaya gittim. Ürün sıfır kutulu halde geldi fakat (tahmin ettiğim gibi) Arnica IZGR-02 modeli yani kapaksız modeli gelmiş. Halbuki ürünün görsellerinde ve ürünün başlığındaki ürün kapaklı olan modele ait. Hemen iade ettim.
  • Elektrikli ızgara arıyorum arkadaşlar balkonda biftek gibi kırmızı eti çok uzun olamayan sürelerde lezzetli pişirebilecek bişey arıyorum.
    Tefal family grill almayı aklıma koydum fakat şüphelerim var sinbo gibi kıyasla ucuz ürünleri kullandım domates biberi dahi pişirme süreleri çok uzun saatlerce uğraşmak gerekiyor.

Tefal family grill pişirme hızı ve kalitesi olarak nasıldır ? 400 lira civarı fiyatı var bu fiyatın altında pişirme süreleri çok uzun olmayan ve kırmızı et yapabileceğim ürün tavsiyeniz varmıdır ?
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nymphea7 N kullanıcısına yanıt
    sanayi/büfe tip dışında markalı ürünler arasında en kalitelisi diyebilirim, tek eksiği bir kapak, keşke bunu da ekleselerdi tam olurdu ...
    balkonda sürekli duracak bir ürün düşünürseniz sanayi/büfe tip modeller de var ...
  • bende elektrikli almayi dusunuyorum arkadaslar yorumlardan anladigim kadariyla en iyi performans icin kapakli ve dokum olan modeller tercih ediliyor. 100-200 araliginda tavsiye edebileceginiz urun varmi

• Banada bir tavsiye

• arkadaşlar ben yıllarca tefal in elektrikli ızgarasını kullandım.yaklaşık on yıl önce 150 tl gibi bir rakama almıştım üstelik normal fiyatı 180 tl idi indirimdeydi.gerçekten kaliteli bir üründü.Şunu söyliyeyim asla elektrikli ızgaralardan istediğiniz verimi alamazsınız.ben sadece çok ince dilimlenmiş tavuk inceltilmiş köfte pişiriyordum öyle pirizola biftek vs pişirmeniz imkansız pişene kadar suyu gidiyor zaten.tavsiyem kömürlü mangala en yakın olan tüplü sistemlerdir.ipg nin yanma ısısı yanılmıyorsam 600 derece civarıdır.ve bu ısı mangalın altından yukarıya doğru hızlı bir şekilde yükselir ve yiyeceklerinizi kurutmadan pişirir tüplü mangalın tek dezavantajı akan yağların alev almasıdır.o yüzden fazla yağlı olarak pişirmeyin yiyecekleri.Tavsiyem tüplü mangaldır pişmesinde kömürlüden farkı olmamakla birlikte tadı kömürlü kadar lezzetli olmuyor.onuda lav taşlarının arasına ceviz büyüklüğünde beş altı adet kömür parçası koyarak hallettim.

• Arkadaşlar elektirikli ve kapaklı ızgara arıyorum. Güvenilir bir marka olarak neyi önerirsiniz?

• Kapak önemli..
  • MMistanbul kullanıcısına yanıt
    olimpist ızgara
    arçelik k-2210
    era sm-5 jett
    ...
  • Electrolux kulklanıyorum ben. Çok memnunum. sorularınız varsa cevaplayayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanktemizsoy_49

Electrolux kulklanıyorum ben. Çok memnunum. sorularınız varsa cevaplayayım.

Koku, duman sıkıntısı var mı? Aspiratör altında yapsak yeterli olur mu koku ve dumandan korunmak için?
  • Bu üründen deneyen var mı?

***ELEKTRİKLİ IZGARA TAVSİYESİ***

• İyi günlzer. Fakir'in kapaklı modelini düşünüyorum. Ne dersiniz? Daha iyisi varsa önerilere açığım. Teşekkür ederim.
  • MMistanbul kullanıcısına yanıt
    Ben balkonda yapıyorum genelde, kışınsa pencere ödünde yapıyorum. O yüzden sıkıntı yaşamadım.
  • erhanktemizsoy_49 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler.
  • elmas13 E kullanıcısına yanıt
    link hata veriyor ama ürünü tahmin edebiliyorum, fakir'le ilgili termostat şikayetleri var, yeni ürünlerde durum nedir bilmiyorum belki düzelmiştir ...
    aynı modeli esse üretti bir süre daha iyi performansı vardı ama piyasada tükendi ...
    arnica ızgr-01 modeli var fena değil ...
    https://www.arnica.com.tr/
    Arnica Izgara Lüks Dumansız Elektrikli Izgara | Arnica
    http://www.arnica.com.tr/arnica-izgara-luks-dumansiz-elektrikli-izgara

hb fiyatı 210 lira ...
    www.hepsiburada.com
    Arnica Izgara Lüks Dumansız Elektrikli Izgara Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/arnica-izgara-luks-dumansiz-elektrikli-izgara-pm-mtarnizgr01

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.