Şimdi Ara

***ELEKTRİKLİ IZGARA TAVSİYESİ*** (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
35
Favori
226.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CooLStyLe

SÜPER IZGARA

Neden satıyorsun memnun değil misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

quote:

SÜPER IZGARA

Neden satıyorsun memnun değil misin?

hayatımda gördüm görebileceğim ev içi en iyi ızgara. kendi restoranım da var kömür ızgarası yaparım restoranda fakat bu elektrikli ızgara eti mükemmel pişiriyor ve kesinlikle kömür ızgarasından bile sağlıklı ve lezzetli. neden sattığıma gelince bu ürün bana amerikadan hediye geldi çok istediğim bir üründü arkadaşıma söylemiştim gelirken alırsan parası ne ise veririm diye, o arada ben almanyadan gelen bir tanıdık vasıtası ile zaten satın aldım aynı ürünü. arkadaşımda jest yapmış hediye getirmiş :S malum elde 2 adet olunca yeni olanını satışa çıkarttım.

• İnanın bazı arkadaşları anlamakta zorlanıyorum, tavsiye ettiğiniz şeyin teknik-sağlıklı olarak ya arkasında durun yada lütfen tavsiye etmeyin.
    Ne mi demek istedim, ucuz diye sağlıklı ve iyi yorumlarını gördükçe inanın üzülüyorum, hepimizin çoluğu çocuğu var, ailesi var... Onların varlığı ve sağlığı hiç ucuz değil ve ucuz mala da değişilmemeli..

Bilmediğimiz, ölçemediğimiz, kulaktan duyma laflar ile gazlı lav taşlı mangal iyidir, kömür en iyisidir gibi polemiklere girmeden önce lütfen işin, sağlık tarafını araştırın ( kulaktan duyma değil ) ardından bunca forum üyesine değerli görüşlerinizi bildirin...

Aksi taktirde yazdığınız tüm yorumlardan hukuki olarak sorumlu olacağınızı da unutmayınız ...

Saygılarımla
  • BALIK IZGARA için uygun model soranlara gelsin ...
    OLİMPİST IZGARA
    AKSU T 30 ŞİŞFİSH (balık ızgarası var)
    ARÇELİK K-2210 (kapaklı)
    ERA SM-18 balıkçı (tepsili)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 22 Ekim 2016; 13:24:20 >
  • ESSE/ESSENSO ÜRÜNLERİNİ ALACAKLARIN DİKKATİNE !!!
    GEÇEN SENEYE KADAR TOST VE IZGARA MAKİNELERİNİ, DÖKÜM TAVALARINI TAVSİYE ETTİĞİM "ESSE/ESSENSO" MAĞAZALARI ZOR DURUMDAYMIŞ ...
    KENDİM DE FORUM İSTANBUL MAĞAZASINDAN ÇOK SAYIDA ÜRÜN ALMIŞTIM ...

ALINACAK "ESSENSO" ÜRÜNLERİYLE İLGİLİ İLERİDE GARANTİ, SERVİS, VB. SORUNLAR YAŞANMA İHTİMALİ AKLIMA GELİYOR ...
    SORUN ÇIKTIĞINDA MUHATAP BULAMAMA DURUMLARI YAŞANABİLİR ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 17 Kasım 2016; 14:6:59 >
  • merhaba arkadaşlar yeni almış olduğum steba vg200 kapaklı ızgara için ufak bir inceleme yaptım bu tarz almak isteyen olursa işine yarar

artıları
    *kapaklı olması yağ sıçramasını ve ısı kaybını engelliyor kesinlikle kapak şart
    *rezistans ızgaranın altına gömülerek döküm yapılmış bu sayede yağın rezistans üzerine düşüp yanması engellenmiş
    *2200 w yüksek güç sayesinde 2 dk içinde ısınıyor
    *döküm ızgarası sayesinde yaptığınız yemek pek ızgaraya yapışmıyor

eksileri
    *rezistans ızgaranın altına monte edilmiş söküm zor vida felan sökmeden olmuyor dolayısıyla bulaşık makinesinde yıkanamıyor temizlik olayı biraz zor elde yıkamak gerekiyor
    *üst camı sökülebilsin diye menteşe tarzı yapmamışlar cam boşta camı kapatmak için iki elinizle tutup yukarı çekip sonrada kendinize doğru çekmeniz lazım çok pratik değil ama alışılıyor

şu ana kadar balık, tavuk ve sucuk denedim kömürde yapılan mangala çok yakın mangalla uğraşmayı sevenler için güzel model tavsiye ederim

***ELEKTRİKLİ IZGARA TAVSİYESİ******ELEKTRİKLİ IZGARA TAVSİYESİ******ELEKTRİKLİ IZGARA TAVSİYESİ******ELEKTRİKLİ IZGARA TAVSİYESİ******ELEKTRİKLİ IZGARA TAVSİYESİ******ELEKTRİKLİ IZGARA TAVSİYESİ******ELEKTRİKLİ IZGARA TAVSİYESİ***

• sorix kullanıcısına yanıt
    aynı modeli farklı markalar üretti ve kullanıcılar hepsinden genelde memnunlar ... size hayırlı olsun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

aynı modeli farklı markalar üretti ve kullanıcılar hepsinden genelde memnunlar ... size hayırlı olsun ...

saol hocam
  • evet hocam türkiyedede benzerleri var fakat onların wattı düşük ben alırken özellikle almanyadan aldım ki adamlarda üretim ciddiyet isteyen bir iş bizdeki gibi değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erhanmat

Fakir COOKWELL Cam Kapaklı Elektrikli Izgara
    Bu essensoya çok benziyor.Watt dan başka fark göremedim.

aynı üründen başka markalarda da vardır belki, biri üretince diğerleri de aynısından ürettiriyor...
    fakir bu tür ürünlerde çok tercih edeceğim bir marka değil benim için...ikisi arasında essenso tercih ederim...

Fakir Tefal bende tercih etmiyorum. Bir zamanlar elektronik tartısını aldık, yağ kilo su oranını insan vücudunda ölçebilen. Lakin bir müddet sonra bozulmuştu. Benim sormak istediğim cam kapaklı ve içine su konulup kullanılan barbeküler bunlar içinde hangisi sizce en lezzetli yemekleri yapan ve temizliği kolay olan ? Cam kapak tercihim çünkü ne kadar piştiği gözüküyor. Arkadaşım ; " kırmızı yuvarlak cam kapaklı bir pişiriciden " bahsetmişti. Dışarıdan su dökme yeri var, pizza kuru olduğu için, kuzeni ordan su dökmüş, cam kapak olduğu için pizza yumuşamış, harika bir tadı olmuş. O ürünü ararken aşağıdaki markalara rastladık ama haalaa onun 8 sene önce gördüğü ürünü bulamadık. Bahsettiği mini cam kapaklı kırmızı bir fırın mı , barbekü mü ? ızgara mı anlayamadık. Okuyanlar içinde fikri olanlar yazarsa sevinirim. Teşekkürler. ve aşağıdaki markaların cam kapaklı barbeküleri ızgaraları var. Fikri olanlardan yorum beklerim. Teşekkürler.

Goldmaster-Sinbo-Gazzella

• quote:

bende her türlüsü var bu cihazların, hiçbirinde haşlamaya benzer bir durumla karşılaşmadım, hatta su ilaveli olanda bile haşlama sözkonusu değil ...
    ızgara yüksek ve sürekli ısı ister, termostat sık devreye girerse ızgara olmaktan çıkar tabii ki, 230" derece her ne kadar düşük görünse de kapak sayesinde kurtarır diye düşünüyorum ...
    mesela benim tost makinesinde performans sorunu vardı ızgaraya yetişemiyordu, onu da termostatını iptal ederek çözdüm şimdi harika ...
    siz de 2 yıl tam kapasite kullanırsınız, garantisi dolduktan sonra benim yaptığım gibi termostatı iptal edersiniz ...

Su ilaveli olan modelin sizde olduğunu söylemişsiniz. Marka ve model ismi verir misiniz ? Teşekkürler.

• Birbilenesormalı B kullanıcısına yanıt
    selam,
    bende hem olimpist pişirme robotu, hem cvs kapaklı ızgara, hem korkmaz açık ızgara, hem de acura halojen fanlı ızgara var ...
    lava demirdöküm ızgarayı vd. saymıyorum ...
    en sık kullandığımız cvs kapaklı ızgara ... hem balık, hem tavuk hem de kestane yapıyoruz ... tam f/p ürünü ...
    yazın piknikte ve bazen balkonda olimpist çok işe yarıyor ...
    bazen acurayı da kullandığımız oluyor ...
    ancak korkmaz açık ızgara sürekli yatma halinde çünkü verimsiz ...
    kapak bu nedenle önemli ...

size;

olimpist ızgara (cam kapaklı)
    aksu t 30 şişfish (kapaklı, balık ızgarası var)
    arçelik k-2210 (cam kapaklı)
    era sm-18 balıkçı (kapaklı, tepsili)
    era sm-5 jett (kapaklı, çift rezistanslı)
    gazzella brb3000 barbecue (cam kapaklı)
    arnica ızgr-01 (cam kapaklı)

modellerini önerebilirim ...
  • sorix kullanıcısına yanıt
    Hocam kaça mal oldu ürün? Şuan 66€ ve 10€ indirim kodu var 210tl civarına geliyor alsam mı diyorum yorumlardan sonra.

Bir de genel olarak sorayım, düşük bütçe için Era Sm-16 nasıldır? Bir o kadar daha verip Stega almak mantıklı mı? Mangal tadına yakın lezzet istiyorum Era işimi görecekse 90tlye kapatayım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Hocam kaça mal oldu ürün? Şuan 66€ ve 10€ indirim kodu var 210tl civarına geliyor alsam mı diyorum yorumlardan sonra.

Bir de genel olarak sorayım, düşük bütçe için Era Sm-16 nasıldır? Bir o kadar daha verip Stega almak mantıklı mı? Mangal tadına yakın lezzet istiyorum Era işimi görecekse 90tlye kapatayım :)

Ben 50€ ya aldım ürün gayet iyi tavsiye ederim mangala çok yakın tadı var tek sıkıntı temizliği pratik değil onun harici iyi asıl mangal weber ama oda pahalı

• quote:

SÜPER IZGARA

ürün satıldı mı yoksa ilan süresi mi bitti?
  • quote:

selam,
    bende hem olimpist pişirme robotu, hem cvs kapaklı ızgara, hem korkmaz açık ızgara, hem de acura halojen fanlı ızgara var ...
    lava demirdöküm ızgarayı vd. saymıyorum ...
    en sık kullandığımız cvs kapaklı ızgara ... hem balık, hem tavuk hem de kestane yapıyoruz ... tam f/p ürünü ...
    yazın piknikte ve bazen balkonda olimpist çok işe yarıyor ...
    bazen acurayı da kullandığımız oluyor ...
    ancak korkmaz açık ızgara sürekli yatma halinde çünkü verimsiz ...
    kapak bu nedenle önemli ...

size;

olimpist ızgara (cam kapaklı)
    aksu t 30 şişfish (kapaklı, balık ızgarası var)
    arçelik k-2210 (cam kapaklı)
    era sm-18 balıkçı (kapaklı, tepsili)
    era sm-5 jett (kapaklı, çift rezistanslı)
    gazzella brb3000 barbecue (cam kapaklı)
    arnica ızgr-01 (cam kapaklı)

modellerini önerebilirim ...

Bunlar içinde su ilaveli olan model hangisi ?

• Birbilenesormalı B kullanıcısına yanıt
    olimpist, aksu, era ...
  • Arkadaşlar kullandığınız makinelerde et,tavuk,köfte tadı nasil? Dışarıda ki mangal ile aynı mı tadları? Ayrıca kaliteli ama çokta pahalı olmayan bir makine öneriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olivier17 -- 22 Aralık 2016; 3:07:54 >
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar...

Masallahiniz var, piyasadaki bircok izgaraya sahipsiniz:) mumkunse bende tecrübelerinize dayanarak sunu sormak istiyorum. Kullndiklariniz icinde hem kullanislilik olarak (daha cok et tavuk balik pişirme anlaminda), hem f/p olarak, hem kapladigi alan bakimindan, hem ozellikle temizleme anlaminda, hem de sizin düşündüğünüz farkli ozellikler acisindan en cok hangisini onerirsiniz? Marka model ve satilan yer hakkinda tavsiye verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soar -- 22 Aralık 2016; 11:01:28 >
  • Halılar, evlerimizde dekoratif amaçlı olarak kullanılan ve bulundukları ortamın havasının değişmesini sağlayan dekoratif unsurlar arasında yer almaktadır. ipek Halı, ev dekorasyonunu zenginleştirmek isteyen kişilere sunmuş olduğu pek çok farklı serisi ile evini zenginleştirmek isteyen kişilere sayısız seçenek sunmaktadır. Özellikle de bu yılki seriler arasında yer alan ipek Halı Maçka Serisi, evinde yenilikçi halı tercihi kullanmak isteyen kişilere önerilen halı modellerine ev sahipliği yapmaktadır.
    ipek Halı Maçka Serisi modelleri, yeni Maçkahalı çeşitlerinden hoşlanan kişilere önerilmektedir. Siyah, beyaz, kırmızı ve kahve tonlarının ağırlıkta olarak kullanıldığı bu seride çizgili desenler öne çıkmaktadır. ipek Halı Maçka Serisi 12 adet halıya ev sahipliği yapmaktadır. Özel polyester ip kullanılarak üretilen bu halılar, evinizde bulunduğu ortamın havasını bir anda değiştirecek niteliktedirler. Yüksek kalite halıların yer aldığı ipek Halı Maçka Serisinde; 200*290’lık salon modelleri, 160*230’luk oturma odası modelleri, 100*300’lük yolluklar ve 133*190’lık antre tipi halı modelleri yer almaktadır. Bu sayede, evinizin her odasını ipek Halı Maçka Serisi modelleri ile donatarak, ortamı şenlendirebileceksiniz. ipek Halı Maçka Serisihalı fiyatları uygun seviyededir. Bu sayede, dilediğiniz gibi seriye ait modelleri satın alabileceksiniz.
    halial.com.tr, sizlereonline halısatış hususunda pratik çözümler sunmaktadır. Site sayesinde, ipek Halı Maçka Serisi de dahil olmak üzere, yüzlerce farklı halı çeşidine ulaşarak, dilediğiniz bir modeli satın alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.