Şimdi Ara

***ELEKTRİKLİ IZGARA TAVSİYESİ*** (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
35
Favori
226.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben n11 den profilo yu satın aldim. Indirimle falan 150 tl ye geldi. Ilk kullanimdan sonra izlenimlerimi ve fotograflari paylasmaya çalışırım.
  • ok5800 O kullanıcısına yanıt
    +
  • soar S kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok5800

Merhaba arkadaşlar evde sanayi tipi ızgara kullanan var mı şu üzeri döküm olanlardan yada bu tip ürünler evde kullanılır mı fikri olan var mı

selam,
    evde kullanmaya engel durum yok ancak büyük ve ağır olmasına kafayı takmamak lazım ...
    ilk sayfada birkaç model resmi eklemiştim, aralarında küçük olanlar da mevcut ...
    çok meraklıysanız ve sık sık ızgara yapacaksanız işinize yarar, hatta müsait balkon varsa sürekli orada da durabilir ...
    ama sadece arasıra kullanılacaksa geçici heves için almaya değmez ...
  • Harika konu olmuş katkıda bulunan herkese çok teşekkürler özellikle @Bayberty sağolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler ...
  • Gazella BRB 3000'de son kararımı kıldım, her gün kullanacağım bir ürün umarım memnun kalırım. Spor yapıyorum her gün et/tavuk yiyorum, öğrenciyim, evde elektrikli ocak var, onda yaptığım yemekten hiç memnun değilim çünkü yeterli ısıyı alamıyorum o ocaktan o yüzden döküm tava almakta gerek duymuyorum, mecburen böyle bir arayışa girdim, umarım yanlış yapmıyorumdur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

teşekkürler ...

Abicim siparişi vermedim daha, çok kararsız kaldım Gazzella bilinmedik marka, internette pek fazla bir yorum yok, fakir Cookwell'de daha önce ki yorumlarda termostat probleminden bahsedilmiş... Acaba renta 30cm mi alsam? Her gün kullanacağım çünkü bu ürünü, kapaklı kapaksız olması önemli değil koku da yapabilir yada yağ da sıçratabilir :) ama önemli olan lezzetli ve pratik olması. Ne yapsam sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haxar

quote:

teşekkürler ...

Abicim siparişi vermedim daha, çok kararsız kaldım Gazzella bilinmedik marka, internette pek fazla bir yorum yok, fakir Cookwell'de daha önce ki yorumlarda termostat probleminden bahsedilmiş... Acaba renta 30cm mi alsam? Her gün kullanacağım çünkü bu ürünü, kapaklı kapaksız olması önemli değil koku da yapabilir yada yağ da sıçratabilir :) ama önemli olan lezzetli ve pratik olması. Ne yapsam sizce?

hatta aklıma birşey daha takıldı iyice kararsız kaldım şimdi , küçük tüp alıp, bir de en kalitelisinden döküm tava mı alsam?..

• gazzella kullananlar iyi olduğunu yazmışlardı ama ızgara meraklısını memnun eder mi bilemem, çok meraklıysanız ve sık kullanılacaksa döküm bir ızgara almanızı öneririm ... ilk sayfada örneklerini verdiğim fayrinoks vb. markalara bakabilirsiniz ...
    döküm ızgara tava olabilir yada daha pratik bir seçenek var; olimpist ... evde tüplü+elektrikli modelini kullanıyorum, hem evde/balkonda elektrikli hem de piknikte tüplü kullanılabiliyor ...
  • Merhaba arkadaşlar,öncelikle byle bir konu için @bayberty e ve cvp yazan arkadaşlara teşekkürler.

Delonghi bg500 ve korkmazın mangalet ürünü arasında kaldım, hangisini tercih etmeliyim?ürünü bugün almayı düşünüyorum. Bg500 modelini teşhir alabilirim 100tl gbi bir fiyata. Acil yardımcı olursanız sevinirim.@Bayberty@Bayberty

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bha41 -- 5 Şubat 2017; 9:0:48 >
  • Secenekere karaca allure serisi izgara da eklendi. 1800Watt 99tl fiyati var. 107tl lik delonghi kacti. Karaca hem granit hem de uygun fiyatli.

• bha41 kullanıcısına yanıt
    selam,
    bu tür üstü açık kapaksız ızgarayı şahsen ben tavsiye etmem, kullandığım ürünler arasında en verimsiz olanlar böyle kapaksız modeller ...
    bunların verimli olabilmesi için termostatın iptal edilmesi gerek yoksa üzer, bu nedenle uzun süredir sadece kapaklı ızgara tavsiye etmeye başladım ...
    tavsiyelerim;
    olimpist ızgara (tüplü/elektrikli, cam kapaklı)
    profilo pei0990b (cam kapaklı)
    gazzella brb-3000 barbecue (cam kapaklı)
    arnica ızgr-01 (cam kapaklı)
    arçelik k-2210 (cam kapaklı)
    era sm-18 balıkçı (kapaklı, tepsili)
    aksu t-30 şişfish (kapaklı, balık ızgaralı)
  • Sagolun cevap icin, korkmaz mangalet aldim. Tavuk kanat gogus ve et yaptik tavuk guzel oldu ama eti beceremedik sanirim. Zamanla ogrenicez artik teknikleri.

• quote:

EFBA ŞİŞ, DÖNER SİSTEM, 150 LİRA CİVARI...

***ELEKTRİKLİ IZGARA TAVSİYESİ***

Bugün siparişini verdim. n11 olsun hepsiburada olsun gittigidiyor olsun hepsi olumlu yorum yapmışlar youtube videolarda da çok iyi gözüküyordu. Gelince yorumlarımı yaparım.

• guguk kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, ürünü tv tanıtımından biliyorum birara çok reklamı vardı yakından görmedim, şimdiye dek alanlardan yorum gelmedi, sizden bekliyoruz ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt

mutfak ve balkonumda kullanım için remta nın PLEYT ızgarası uygun mudur?(pleyt in temizlik ve kullanım için ideal olduğu düşüncesindeyim.https://www.youtube.com/watch?v=A_qCZZJ_sLQ)
    sanayi tipi olması ısınma problemini ortadan kaldırır mı?
    ortalama haftalık en fazla 2-3 kullanım için uygun mudur?
    genel kanaatiniz nedir?

• quote:

hayırlı olsun, ürünü tv tanıtımından biliyorum birara çok reklamı vardı yakından görmedim, şimdiye dek alanlardan yorum gelmedi, sizden bekliyoruz ...

Cihaz geldi akşam adana kebap ile açılışı yapacağım fikirlerimi akşam yazarım.
  • ***ELEKTRİKLİ IZGARA TAVSİYESİ***

***ELEKTRİKLİ IZGARA TAVSİYESİ***

Evet akşam denemesini yaptım beklentilerimi çok aşağıda tutarak almıştım fakat gel görki beni çok şaşırttı. İlk defa kullandığım için bazı acemiliklerim oldu. Mesela cihaz ile gelen klipsler vardı bunların ne işe yarayacağını çözemediğim için bir kenara kaldırdım. Etleri şişe geçirip makine içine koyup çalıştırınca etler aşağıya doğru ısındıkça kaymaya başladı. Bende anladımki klipsleri altına takarak aşağıya kaymasını engelleyebilirmişim. Süresini bilemedim 25 dk civarı tuttum etler fazla kaldığı için biraz kurudu ama tadı çok iyiydi. Yarın tekrar deniyeceğim ve süreyi 15 dk filan tutup birde o şekilde tadına bakacağım. Oğlum et yemez 4.5 yaşında dır kendisi o bile bayıldı 2. şişi istedi ama maalesef yoktu. 3. kişi için bile makine yetersiz kalıyor gibi geldi. Ben hazır paket adanalardan aldım kağıt gibiydi belki ondan yetersiz gelmiş olabilir. Tavuk ve et deniyerek tekrar yazacağım. Fiyatına göre bence gayet iyi bir ürün ben n11 den kupon filan derken 110 tl ye aldım.

• guguk kullanıcısına yanıt
    bu durumda cihaz için başarılı diyebiliriz, afiyet olsun ...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.