Şimdi Ara

***ELEKTRİKLİ IZGARA TAVSİYESİ*** (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
35
Favori
226.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim hocam.

Brb3000 ya da remta döküm 40cm lik olanı almayı düşünüyorum.

Remta sanırım yaklaşık 20kiloluk bir alet. Gerçek döküm olsa gerek.

Fiyat olarak 2si de 350tl civarı. Görünüş, ağırlık, yer kaplama benim için önemli değil. Pratiklik ve lezzet olarak hangisi öne çıkar sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4hm3t.# kullanıcısına yanıt
    "Pratiklik ve lezzet olarak hangisi öne çıkar sizce?"...

pratiklik olarak gazella, lezzet olarak remta bir adım öne çıkar ... seçim size kalmış ...
  • Hocam hala tavsiye edeceğin en önemli ürün olarak gösterdiğin olimpistte misin?Elektrikli ızgara alacağım hiçbir bilgim yok ama senin tavsiyene bakacağım,olimpisti tavsiye etmişsin hala tavsiye ediyorsan almayı planlıyorum?Bir de hangi modelini alayım?Eko falan varmış,karışmasın şimdi.
  • cengizhantidis C kullanıcısına yanıt
    selam,
    bugüne kadar incelediğim ve kullandığım ürünler arasında en beğendiğim iki tip ızgara var; birincisi olimpist diğeri üstten rezistanslı modeller ...
    olimpist'in bildiğim 2 modeli var; komple mutfak (semaverli) ve pişirme robotu, ikisi de cam kapaklı, elektrikli ve tüplü, ister odada-mutfakta-balkonda, ister bahçede-piknikte kullanılabiliyor, her ortama uygun çok pratik bir ürün, ben ilk çıktığı dönemde almıştım şimdi daha ucuz sayılır ... eko'nun farkı nedir açıkçası bilmiyorum sipariş verirken satıcıya sormak lazım ...
  • Rezistansli izgara onerin var mi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cengizhantidis C kullanıcısına yanıt
    era sm-15 / 16 / 17 / 18 ...
  • 16 Ağustos'ta A101 'de 60 TL'den satışa çıkan ayaklı SİNBO marka ızgarayı aldım.

Henüz kullanmadım. Kısmetse bayramda kullanır ve deneyimlerimi yazarım.

2000 watt imiş.

Üzeri tel ızgara... Zaten ben de üzerinin tel ızgara olmasını istiyordum. Malum üzeri teflon olanların teflonu özelliğini yitirdiği için, bir süre sonra zararlı olmaya başlıyormuş. Izgara yapacağız derken sağlığımızdan olmayalım.

En azından ayaklı olduğu için balkonda kullanışlı olur.
  • hem elektrikle hemde tüp ile çalışan ızgara tavsiyesi alabilirmiyim lütfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyko

hem elektrikle hemde tüp ile çalışan ızgara tavsiyesi alabilirmiyim lütfen?
    olimpist komple mutfak (semaverli) veya olimpist pişirme robotu ...
  • link verme durumunuz varmı acaba ayrıca teşekkürler
  • Formdaki bütün yorumları ve incelemeleri okudum bu doğrultuda kendime ihtiyaçlarım doğrultusunda Gazella ızagara aldım. Ürünü balkonda kullanıyorum gerek boyutu gerek cam kapağı gerek ızagaranın kalitesi oldukça güzel. Pişirmesi harika, tavuk, et ve balık yaptım oldukça memnun kaldım üstelik en yüksek sıcaklık seviyesine hiç ihtiyaç duymadım. Ama tekrar belirtmek isterim balkonda kullanıyorum bu sebeple ev içi kullanımlarda duman seviyesi hakkında bir değerlendirme yapmam doğru olmaz. İtiraf etmeliyim ki gazella markasını burada öğrendim formu pek aktif kullanmıyorum ancak üründen çok memnun kaldığım için kendimi buraya yorum yapma mecburiyetinde hissettim.
    Sağlıcakla kalın...
  • pllatonik P kullanıcısına yanıt
    memnun kalmanıza sevindim, güle güle kullanın hayırlı olsun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pllatonik

Formdaki bütün yorumları ve incelemeleri okudum bu doğrultuda kendime ihtiyaçlarım doğrultusunda Gazella ızagara aldım. Ürünü balkonda kullanıyorum gerek boyutu gerek cam kapağı gerek ızagaranın kalitesi oldukça güzel. Pişirmesi harika, tavuk, et ve balık yaptım oldukça memnun kaldım üstelik en yüksek sıcaklık seviyesine hiç ihtiyaç duymadım. Ama tekrar belirtmek isterim balkonda kullanıyorum bu sebeple ev içi kullanımlarda duman seviyesi hakkında bir değerlendirme yapmam doğru olmaz. İtiraf etmeliyim ki gazella markasını burada öğrendim formu pek aktif kullanmıyorum ancak üründen çok memnun kaldığım için kendimi buraya yorum yapma mecburiyetinde hissettim.
    Sağlıcakla kalın...
    hocam hangi modeli aldın acaba ? duman çıkıyor mu bide ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

hayırlı olsun, güle güle kullanın ...
    hocam babamda kumtel 2400 W 100den ucuz olan altına su koyulan klasik elektrikli ızgara var. şimdi burada önerdiğiniz modellerin karçına baktığımda (örneğin arnica) 1600 W olduğunu görüyoruz. Biz bu kumtelde pişirirken zorluk çektik, uzun sürdü, pişirme süresine direk Watt a bakarak yanlış mı yapıyorum ?
  • awsedrzxc A kullanıcısına yanıt
    üstü açık modeller genelde elektriğin yarısını havayı ısıtmaya harcar, benim önerdiklerimin tamamı kapaklı modellerdir ve daha verimlidir, bendeki 1200 watt ama pişirmekte sorun yaşatmıyor, bu nedenle "kapaklı ızgara alın" diye ısrar ediyorum, hem ısıyı muhafaza ediyor hem de yağ sıçramasına engel oluyor ...
  • quote:

üstü açık modeller genelde elektriğin yarısını havayı ısıtmaya harcar, benim önerdiklerimin tamamı kapaklı modellerdir ve daha verimlidir, bendeki 1200 watt ama pişirmekte sorun yaşatmıyor, bu nedenle "kapaklı ızgara alın" diye ısrar ediyorum, hem ısıyı muhafaza ediyor hem de yağ sıçramasına engel oluyor ...
    siz hangi ızgarayı kullanıyorsunuz hocam ? geriye dönük biraz inceledim mesela arnica 01 vardı önermişsiniz siz de, ama bunlar hep teflon yada granit yazıyor, mesela evde döküm tava var inanılmaz duman çıkarıyor ve temizliği zor, bu ızgaralar da bu şekilde olmuyor mu duman olayı? komşularla papaz olmayalım :D

bende her çeşidinden türlü türlü ızgara var, komple cam olan bile var ... en çok cvs üstten rezistanslı ızgarayı ve olimpist pişirme robotunu kullanıyoruz ...
    kapaklı ızgarada duman minimum düzeyde olur ama hiç olmaz diyemem, biz cvs'yi balkonda olimpist'i hem balkonda hem piknikte kullanıyoruz ...
    ne kadar duman olursa olsun komşularla papaz olacak kadar olmaz, nihayetinde kömürlü mangal değil ...
  • quote:

bende her çeşidinden türlü türlü ızgara var, komple cam olan bile var ... en çok cvs üstten rezistanslı ızgarayı ve olimpist pişirme robotunu kullanıyoruz ...
    kapaklı ızgarada duman minimum düzeyde olur ama hiç olmaz diyemem, biz cvs'yi balkonda olimpist'i hem balkonda hem piknikte kullanıyoruz ...
    ne kadar duman olursa olsun komşularla papaz olacak kadar olmaz, nihayetinde kömürlü mangal değil ...
    cvs model hangisi hocam ?
    dn-210 diye hatırlıyorum, eskiden birkaç modeli vardı ancak cvs markası eskisi kadar piyasada fazla görülmüyor artık ...
    sonradan era modelleri yayıldı özellikle era sm-15 / 16 / 17 / 18 modelleri iyiydi, sonra o da piyasadan çekilmeye başladı ...
    sanırım ızgara üretiminde fazla kar payı yok ...
  • quote:

dn-210 diye hatırlıyorum, eskiden birkaç modeli vardı ancak cvs markası eskisi kadar piyasada fazla görülmüyor artık ...
    sonradan era modelleri yayıldı özellikle era sm-15 / 16 / 17 / 18 modelleri iyiydi, sonra o da piyasadan çekilmeye başladı ...
    sanırım ızgara üretiminde fazla kar payı yok ...
    hocam cvs dediğin sanırım simbo ve benim dediğim kumtel tarzı değil mi ? altı sulu üstünde kapak yok ?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.