Şimdi Ara

***ELEKTRİKLİ IZGARA TAVSİYESİ*** (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
35
Favori
226.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim bu model hoşuma gitti ama önerirmisiniz sizce nasıldır köfte sucuk kanat pişirmek için kullanıcam.
    akakce.com
    Premier PEG 4626 1800 W Izgara Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/izgara/en-ucuz-premier-peg-4626-1800-w-fiyati,758796.html

• fuuby kullanıcısına yanıt
    köfte-sucuk-tavuk gibi ürünler için yeterli olur, belki et mühürlemeye gücü yetmez ama yine de iş görür ... bu arada hatırlatayım, benim tavsiyem genelde kapaklı modellerdir ...
  • Aslında elim bide döküm tost makinası var acaba ekstra masraf yapmadan bundan yapmayı denesem aynı tadı verirmi ızgara gibi ne dersiniz hocam ?
    www.hepsiburada.com
    Dökümix Döküm Organik Tost Makinesi 1800w Ev Tipi Siyah Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/dokumix-dokum-organik-tost-makinesi-1800w-ev-tipi-siyah-p-HBV00000BI0OR

• Bu urun yeterli derecede et pisirir mi arkadaslar?

Ekleme: Birde ayni modelin hem gazli hemde elektrikli versiyonu var. Hangisi daha yuksek isi verir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 14 Mayıs 2019; 19:34:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• fuuby kullanıcısına yanıt
    dökümix'te ızgara yapılır ancak üst kapak 180 derece açılmayacağı için tek plaka ile tost şeklinde yapmanız gerekir, bir de plaka temizliği daha zordur ...
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt
    yeterli gelir ancak buna evde yer bulmak sıkıntı ... gazlı olan teorik olarak daha yüksek sıcaklığa çıkar diye düşünüyorum ama kesin bilgim yok ...
    ek; büfe, vb. bir yer açma niyetiyle almayı düşünüyorsanız doğru tercih ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 15 Mayıs 2019; 22:2:42 >
  • Sayın üstadlar harar-et dikey ızgarayı bulma imkanım varmıdır?
    Yoksa rezistansı üste olan ızgaralarımı yoksa altta olanlarımı önerirmisiniz.
    Ev içinde kullanılacak duman yapmaması önemli.
    Birde lotus dumansız kömürlü girl kullanan varmı? Nasıldır direk böyle bir şeymi alsak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    verim açısından benim tavsiyem kapaklı modellerdir, üstten rezistanslı olanlar zaten kapaklı, alttan rezistanslı olanların da kesinlikle kapaklı olanlarını tercih etmek lazım ... ilk sayfaya yazdıklarımın yanısıra başka modelleri de incelemekte yarar var ... bahsettiğiniz lotus o parayı hak eder mi bilemem ama bence olimpist tüplü ve elektrikli ızgara f/p olarak daha avantajlı ve işe yarar bir ürün ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevap verdiginiz için teşekkürler
    Lotus ve nedyme gibi dumansız kömürlü modeller mangal gibi değilmiş. Kullanan kimse iyi demiyor.burada kömür ile akıl çekiyor ama pişen etler mangal gibi olmuyormuş.
    Bu arada dikkatimi çeken şey bir iki yıl önceki ızgara firmaları ya üretimi durdurmuş yada tamamen kapanmış.
    Cok enteresen geldi?

Kapaklı modellerin persormansa ne gibi bir etkisi oluyor eti daha çok haşlamaya döndürmezmi?

• abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    kapaklı olmasının faydası;
    ısıyı içinde tutarak öncelikle eti daha etkili pişiriyor, bu aşamada yağ sıçratma fazla olur ama kapak sayesinde yağ sıçratmayı ve etrafını kirletmeyi önlüyoruz ...
    etin içi yeterince piştikten sonra kapağı açık etin ızgara olmasını bekliyoruz, bu sayede içi yeterince pişmiş dışı ise kızarıp ızgara olmuş et elde ediyoruz ...
    özet olarak; hem daha iyi pişirmeye hem de yağ sıçramasına karşı kapağın olumlu etkisi var ...
  • selam,
    size bu durumda önerebileceğim en işe yarar ürün daha önce de bahsettiğim olimpist tüplü ve elektrikli ızgara olur, bir üstteki mesajda yazdığım kapaklı ızgara tekniğini uygulayarak iyiye en yakın sonucu elde edebilirsiniz ...
    ancak;
    kasaptan, marketten aldığınız etlerle beklentinize ulaşmanız biraz zor, ben yılların tecrübesiyle farkettim ki kasap veya marketlerde tezgaha konan antrikot vb. etler aslında işe yaramayanlar, asıl etler başka yerlere rezerve ediliyor bize de restoranlara verilemeyecek parçalar kalıyor ...
    buna rağmen damak tadını az da olsa yakalama şansınız bahsettiğim ürün ve teknikle mümkün olabilir, bu üründe hem elektrik hem de tüp özelliği var dolayısıyla balkonda, bahçede veya piknik yerlerinde rahatlıkla kullanılabiliyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 25 Mayıs 2019; 17:13:50 >
  • Arkadaşlar a101 e gelen sinbonun elektrikli ızgarası var nette hem çok iyi hemde kötü yorumlar var . Ne dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

"Teflon sağlığa zararlı değil. teflonun kalkması nasıl sağlığa zararlı olsun?" ... bilim adamları "soyulan teflon yemeğe karışınca sağlığa zararlıdır" derken yalan mı söylüyorlar ?..

"teflon kalkması durumunda et demir ile temas edecek. Demir'inde sağlığa herhangi bir zararı yok." ... teflon demir kaplamada değil alüminyum kaplamada kullanılır, demir kaplamasında emaye kullanılır ...

Alıntıları Göster
    bende birşey belirtmek istiyorum. teflon 130 derece üstü sıcaklıklarda sağlığa çok zararlı bir gaz yayıyor. bu gazı kesinlikle önleyemiyorlar. kesinlikle teflon kullanmamanızı öneriyorum.

alüminyumda yiyecekler ile temasta kötü. daha tam olarak ispatlanmış birşey yok ama erken bunamayı artırdığı yapılan çalışmalarda belirtilmiş.

ayrıca granit kaplamalarda teflondan yayılan gazları engelleyemiyor.

ben bir doktor olarak evde ikisinden de uzak duruyorum mümkün olduğu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkaf

bende birşey belirtmek istiyorum. teflon 130 derece üstü sıcaklıklarda sağlığa çok zararlı bir gaz yayıyor. bu gazı kesinlikle önleyemiyorlar. kesinlikle teflon kullanmamanızı öneriyorum.

alüminyumda yiyecekler ile temasta kötü. daha tam olarak ispatlanmış birşey yok ama erken bunamayı artırdığı yapılan çalışmalarda belirtilmiş.

ayrıca granit kaplamalarda teflondan yayılan gazları engelleyemiyor.

ben bir doktor olarak evde ikisinden de uzak duruyorum mümkün olduğu kadar.

Alıntıları Göster
    ...

• Önerilen profilonun fiyatlar uçmuş sanırım. Tamda almayı düşünüyordum

• 350 liraya öneri verebilir misiniz(+50,-50)

• Breville 800Grex kullanan veya bilgisi olan var mı arkadaşlar?
  • merhaba benim denemedim ızgara kalmamıştır neredeyse ama bu el. ızgarayı alınca gerisi çop oldu yok gazlısı yok dökümü özelikle gazlı 4 ad aldım farklı modeller ve markalar yazık verdiğim paraya , son aldığım son kuruşuna hak ediyor parasını ben BG den aldım ama TR de vardır böle modeller dünya küçük vardır araştırmak lazım model bu https://ibazar.focus.bg/photosbazar/cf/pics/cfa9586622e269d2e8cbe421fa83f0e2.jpg
    ölçuleri 40/50 ve paslanmaz profil BG ye giden tanıdıklarınız varsa getirtebilirsiniz.
  • arkadaşlar merhaba, taner mega boy elektrikli ızgara almak istiyorum bu aleti kullanan var mı tavsiye eder misiniz ?
  • sardalya zamanı, ama yapda istemiyoruz kesinlikle, diyet filan,
    fırında da iyi olmaz sanırım

şu jet ızgaralarsan mı alsak? veya almışken

iyisi olsun diyip, ki bunu şu anda 200tl ye alabiliyorum,

www.hepsiburada.com
    Tefal Die-Cast BBQ Tasty Grill Dumansız Izgara - 9100034373 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/tefal-die-cast-bbq-tasty-grill-dumansiz-izgara-9100034373-p-HBV00000KN39U?magaza=Hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 21 Eylül 2019; 11:52:25 >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.