Şimdi Ara

***ELEKTRİKLİ IZGARA TAVSİYESİ*** (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
35
Favori
226.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam tavaya küçük delik açar tahliye hortumuyla yağı tahliye ederiz olmazmı 🤗😉

"linkteki açıklamalar "3 emaye ve 2 fırın yani toplamda 5 kaplama" anlamında olabilir, yada belki dizgi hatasıdır ..." ürün döküm değilmi hocam kusura bakmayın çok vakıf değilim bu kaplama vs... Konularına, gönül rahatlığıyla döküm tava diye alabiliriz yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemcagdas C kullanıcısına yanıt
    hiç kaplamasız saf olanlar da var ancak özellikle ilk kullanım aşamasında yapışmayı azaltmak için dökümlere emaye kaplama yapılıyor ...
    gerçi buna kaplama demek doğru mu bilemiyorum, çünkü şeffaf bir katman oluşturuyor döküm üzerinde ...
    tost ve ızgara yaptıkça kullandığımız yağ döküme iyice nüfuz ediyor ve bir süre sonra kendiliğinden yapışmazlık özelliği kazanıyor ...
    demir-döküm ürünler teflon kaplamalılardan daha sağlıklı olarak kabul ediliyor, dökümden daha sağlıklısı üretilirse ona yöneliriz ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Hocam marka-model saf döküm olan ürünler nelerdir? Yönlendirme yapabilirmisiniz incelemek isterim. Izgara alma arifesindeyim almışken kaliteli bir ürün alayım. Kafamda acabalar olmasın. Saf döküm ürünleri yönlendirmeniz doğrultusunda incelemek isterim.

• cemcagdas C kullanıcısına yanıt
    Tleps ve Dökümcü Baba markalarının kaplamasız ürünleri var ...
    örnek;
    -
    www.hepsiburada.com
    Tleps Kaplamasız Gerçek Demir Döküm Tava 26cm Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/tleps-kaplamasiz-gercek-demir-dokum-tava-26cm-p-HBV00000KE2JI

-
    urun.n11.com
    Kaplamasız Ham (pre-seasoned) Dökme Demir Tava 20cm - n11.com
    https://urun.n11.com/tava/kaplamasiz-ham-pre-seasoned-dokme-demir-tava-20cm-P356632563

Öncelikle Çok teşekkür ederim ilginize. Kafamda sizin aydınlatıcı fikirlerinizle alacağım ürün ile ilgi acaba dediğim düşüncelerim şekillenip netleşti.

Tleps, Dökümcübaba, Hecha ve Lava markalarının ürünlerinden birini tercih edeceğim. Taleplerimi bu firmaların ürünleri karşılıyor. Sizinde ekleyebileceğiz markalar varsa bilmek isterim.

Hocam alamadım,

Alüminyum konusunda zararlı olduguna dair haberler çok çoğaldı,

Şimdi emaye kaplı bişiyler arıyorum, tavsiye var mı diycem ama emaye pek ürün yok.

bi türlü alamadım
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    üstten rezistanslı ve kapaklı ızgarada etlere temas eden kısım sadece ızgara telidir o da çeliktir yani alüminyum gövde ile etlerin teması yok, bu bakımdan endişelenmenize gerek yok, ama yine de daha iyisi olsun isterseniz demir-döküm tava almanızı öneririm ...
  • En sonunda (2 yıl kadarcik ) araştırmalar ve yorumlar sonucunda gazella brb3000 almaya verdim.Verir vermez sipariş geçtim zaten yeterince bekledim.Ben hiç evde ızgara yapmadım.Gazella ile başlayacağım.Pisirme için tavsiyeler bekliyorum.Kofte tavuk ve et türleri için.Ozellikle ürünü kullanan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

üstten rezistanslı ve kapaklı ızgarada etlere temas eden kısım sadece ızgara telidir o da çeliktir yani alüminyum gövde ile etlerin teması yok, bu bakımdan endişelenmenize gerek yok, ama yine de daha iyisi olsun isterseniz demir-döküm tava almanızı öneririm ...
    haa hocam millet alümünyum zararlı derken,
    bundan mı bahsediyormuş,
    yoksa aynı yerde yuksek sıcaklıkta olması da sakıncalı gibi anladım ben

bugün de indirimlerin son günü alamadık hala
    bir ay sonra yıl sonu indirimleri olur zaten kapaklı ızgaralar pahalı olmaz, mesela Taner yıllardır bu sektörde iş yapıyor, kapaklı ızgaralarının fiyatları her zaman uygundur, birara inceleyin ...

• Alacaksanız bundan alın arkadaşlar. Gerisi hikaye. Bu tür bissürü ürün kullandım cam kapaklı vs onlara hiç bulaşmayın. Bu ürün infrared ışığı ile pişiriyor mangala en yakın cihaz bu.

• Yaptığım araştırmalar sonucunda gazella brb3000 modelini aldım arkadaşlar. Almışken sehpası da olsun bari diyerek onu da aldım. Fiyat, sehpası dahil taksitli 600 (4x150) liraya deldi. Ürün gerçekten mükemmele yakın. Malzeme kalitesi yüksek, estetik olarak çok iyi bir dizayna sahip. Isıtma kabiliyeti yüksek bir ızgara (2400 W). Termostat ayarı ile istenen sıcaklıkta pişirme yapabilirsiniz. Izgara kanalları sayesinde yağ aşağıdaki tepsiye akıyor pişirilen yiyecek yağın içinde kalmıyor. Cam kapak detayı çok iyi. Yağ zaten aşağı aktığı için sıçrama yapmıyor. Cam kapağı pişirilen yiyeceğin sıcak kalması ve kendi buharında yumuşaması için kullanabilirsiniz. Ben ürünü çok beğendim, piyasadaki muadillerine göre çok çok önde olduğunu düşünüyorum ve tavsiye ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • goodwin kullanıcısına yanıt
    gazella brb3000 hayırlı olsun, sehpası olduğunu bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum, güle güle kullanın ...
    Fotoğraflarını da koyayım. Sehpa yükseklik ayarlı ve tekerlek kilitli. Balkonda kullanım için çok faydalı. Izgarayı nereye koyacağım diye düşünmenize gerek yok

• ben ızgara alacagım ne alayım?
  • ejmet kullanıcısına yanıt
    gazzella brb-3000 barbecue (cam kapaklı)
    profilo peı-0990b (cam kapaklı)
    olimpist komple mutfak (cam kapaklı)
    olimpist pişirme robotu (cam kapaklı)
    arnica ızgr-03 (cam kapaklı)
    arçelik k-2210 (cam kapaklı)
    ...
    era sm-15 / 16 / 17 / 18 (üstten rezistanslı, kapaklı) (era piyasadan çekilmeye başladı, artık üretim yapmıyor diye duydum) ...
    aksu t-30 / t-30e şişfish (üstten rezistanslı, kapaklı)

Taner, Akel, CVS markalarının da son iki ızgaraya benzer modelleri var, onlar da alınabilir ...
    hocam Aksu T30 a baktım da,

et temas ettiği için en önemlisi ızgara teli.

bunlar hangi malzemeden yapılıyor?
    çelik nikel krom alaşımı olmalıymış sanırım.

Alüminyum zararlarından bahsediliyor malum.

bir de bir emaye sevdası sardı milleti?

ben üstten ızgaralı ve çift telli model arıyorum da, ama sağlıklı olur mu diye duraksıyorum zira maliyetten çok kaçıyorlar bu jet denen modellerde sanki

ızgara teli çeliktir, sağlık açısından endişeye gerek yok ... ızgaralarda alüminyum tel kullanılmaz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

ızgara teli çeliktir, sağlık açısından endişeye gerek yok ... ızgaralarda alüminyum tel kullanılmaz ...
    satıcıya sordum, krom kaplı filan dedi kendi de tam bilmiyor sanki ve , yine askıda kaldı benim ızgara olayı

Cihazın tamamı emaye kaplı olanlar da varmış ama pek yaygın değil herhalde bulamıyorum, çift taraflı tellisini.
    Merhaba üstad,

Hem Izgara hem Tost makinesi forumunuzu takip ediyorum, ızgarada gazelle ağırlıklı tavsiye ediyorsunuz, letgo da 230 TL ye 0 ayarında Philips elektrikli ızgara buldum bununla ilgili bir tavsiye göremedim nasıl buluyorsunuz cihazı.

Tost makinesi de Delonghi 912 düşünüyordum ama ekim kasımdan beri fiyatlar 2 kat artmış neredeyse arzum ar2023 plakaları İçin de bazı memnuniyetsizlikler söz konusu başka tavsiye edeceğiniz bir model var mıdır?

Şimdiden teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.