Şimdi Ara

Elektrikli Mercedes EQS'in iç mekanı ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ha yazımın altına sayıları salladım diye yazacaktım yazmayı unutmuşum, son fiyatlarını bilmediğim için artı model isimlerini bile aklımda kalanlara göre örnek vermek amaçlı yazdım yani Mercedes in modeli yükseldikçe led televizyonların ekranlarının büyümesi gibi ekran ekleyecekler bu gidişle diye sitem ve ironi için bu mesajı yazdım. Yoksa Maybach in 30 milyon TL lelere kadar dayandığını görüyoruz ülke de artı Mercedes sitesinde geçenlerde baktım martı kanat dedikleri seri en pahalı modeli oluyor ülkede ve 5 milyon TL leri artı o ünlülerin aldığı kutu gibi duran Mercedes jeep 7 milyon TL leleri buluyor maalesef. Parası olana zaten koymaz o bir şekilde yolunu bulur alır. Zenginin parası fakirin çenesini yorarmis misali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kasa oranı yüksek beğendim 👍
  • Gece gündüz uyumadan yemeden içmeden çalışırsam 1-2 seneye patronum kendisine alabilir.

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt
    İç mekan tasarımı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anlamadığım nokta elektrikli araç üretenler neden bukadar ışık panel vs sarjı bitirmeye müsait tasarım yapıyorlar burdan bakalım olaya. Her yer panel ışık gösterge gerek yokki normal araçlarda bu kadar panel yokken elektrikli araçlarda bulunması tamamen batarja bitirmesi servis ve yedek parça sağlamak amaçlı ticari düşüncesinden geçiyor sanırım.

• Uzay aracı gibi harika gözüküyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.