< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChineseTranslator -- 22 Şubat 2019; 14:9:1 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChineseTranslator -- 22 Şubat 2019; 14:9:1 > |
Merak edip reno fiyat listesine girdim 2018 modelinin fiyatı 200 bin tl cik!
Üst donanım dizel otomatik clionun tam iki katı.. ben müstakil evim olsa da almazdım o zaman... |
Xtrail den sonra bu kibrit kutusunun içinde rahat ediyorsan ortada bir otomobil kültürü söz konusu bile değildir.
Ekonomik olarak bakarsak tamam kabul ediyorum bunu alabilen birisi için karlı ama zaten c segment hb-sedan 40-80 bin aralığındaki fiyatlardaki araçlara biniyor insanların çoğu bu farkı amorti etmek yıllar sürer ve hayat o kadar uzun değil. Çevre falan denmiş de motoruna elektrik veren pillerin çevreyle arası pek iyi değil söyleyeyim ayrıca sen fişe takıp dolduruyorsun ama prizin bağlandığı şebeke güneş enerjisi ile dolmuyor haberin olsun. Mtv den başka elle tutulur bir avantajı yok bence. |
kac kere gelicen dunyaya haci, ver farkini adam gibi arabaya bin. bu ne ya venim cocugun akulu arabasini buyutmusler 2 de hava yastigi takmislar
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebrail.bsrn -- 16 Şubat 2019; 16:26:6 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChineseTranslator -- 16 Şubat 2019; 18:23:43 > |
|
|
|
|
|