Şimdi Ara

Elektrikli Soba ve Isıtıcı Cihazlar İçin Sıcak Fırsatlar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
21
Favori
34.287
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Max verdiği ısı daha az ve daha küçük. Buradakiler tavsiye ettiği için aldım, diğer markalardan artisini bilemeyeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Fakirin normal radyatorunude kullandim dragonuda. fakiri kullandigim oda daha kucuk olmasina ragmen dragonun boyutu daha kucuk olmasina ragmen ben dragonu tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu 4 Fanli isitici arasinda kaldim:

Sinbo-50
    Kumtel-50
    Goldmaster-50
    Delonghi-75 TL

Bana mantikli olani Sinbo gibi geldi. Sizce en iyisi hangisidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakanizm H kullanıcısına yanıt
    kumtel kullanıyorum memnunum
  • fiyatlar bayağı uçuk 12 dilim delonghi 600 yazmışlar el insaf ben onu 170 e alacaktım 2.eli kafama edeyim. 600 almaktansa klima alırım daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1948685BE -- 10 Ocak 2016; 0:13:46 >
  • İlkbahar düşer fiyatlar 350 den 600 e çıkarmı aç gözlü tefeci çok

• Merhaba

Mutfağa bi ufo alayım derken en son konveksiyonel ısıtıcılarda kara kıldım nobolara falan baktım ama sabit için ideal anladığım kadarıyla nobo vs.
    Hiçbir yerde yeterli bir bilgi bulamadığım ve fiyatını pahalı gördüğüm delonghi Delonghi HCX9120E modelini perşembe günü hb de indirimde olduğunu görüp beğenmezsen iade ederim diye aldım

sıfır izolasyon ve korunma olan yaklaşık 15 m2 lik güneş görmeyen, mezbahane gibi mutfağı en son kademede 32 derecede 20 dakikada ılık oturulabilir bir odaya çevirdi

bugünde mutafkta ve oturduğumuz odada kullandık eco modunda kademeyi kendisi ayarlıyor, sessiz çalışıyor ve ortamı hemen ısıtıyor incecik ve çok şık bence bu fiayata değerlendirilebilir...

http://www.hepsiburada.com/delonghi-hcx9120e-2000-w-hifi-teknolojili-konvektor-isitici-p-EVDELHCX9120E

bu amazon fiyatı

http://www.amazon.co.uk/Delonghi-HCX9124E-Convector-2400-White/dp/B00J5ERY38

darty (fransa galiba)

http://www.amazon.co.uk/Delonghi-HCX9124E-Convector-2400-White/dp/B00J5ERY38

bunlar kısa izlenimlerim, merak ettiklerinizi sorabilirsiniz

fotoğrafta koyucam

• Arkadaşlar öneriye ihtiyacım var veito marka ısıtıcı mı yoksa delonghi yağlı radyatör mü hangisi daha az enerjiyle daha çok ısıtır?

• quote:

Orijinalden alıntı: intiveydemila

Arkadaşlar öneriye ihtiyacım var veito marka ısıtıcı mı yoksa delonghi yağlı radyatör mü hangisi daha az enerjiyle daha çok ısıtır?

Öncelikle az enerjiyle çok ısınma diye bir olayı unutun. Her ikisi de aynı oranda ısıya çevirir elektriği. Az yakıp çok ısıtan sadece inverter klimalardır. Hava çok soğuk olmadıkça ısı pompası ile harcadığı elektriğin 2-3 katı ısı sağlar. Ama dışarısı belli bir sıcaklığın altına indiğinde o da diğer ısıtıcılar gibi aynı oranda ısıya çevirir.
    Gelelim yazdığınız iki cihaza. Her ikisi de farklı amaç için üretilmiştir. Veito ve diğer infrared ısıtıcılar ısıyı ışık ile taşır(güneş gibi) Yani ışığı sizi görüyorsa ısıtır. Vücudunuzun arka kısmı üşürken ön kısmı yanar. Avantajı ısıtamayacağınız ortamlarda üşümemeniz için kendinize doğru tutarsınız ışığı gören ısınır. Hızlı ısınır kapandığında ortam buz gibi olur.
    Delonghi gibi yağlı radyatörler ve Nobo-Vigo gibi diğer konveksiyonel ısıtıcılar nesneleri değil de odayı ısıtmayı amaçlar. Kalorifer peteği gibi düşünebilirsiniz. Dışardan geldiğinizde hemen ısınayım diyemezsiniz infraredlerdeki gibi çünkü 20-30 m3 havayı bir anda ısıtamazsınız. Yağlı radyatör biraz daha geç ısınır(konvektöre göre) ve geç soğur önce içindeki yağı ısıttığından. Avantajı nedir bu konveksiyonel ısıtıcıların sağlıklı ısınma sağlar, havayı kurutmaz.
    Birkaç ay önce Delonghi Dragon 4 ve Veito CH 1800 her ikisini de aldım.
    Oturduğumuz sürekli 20-22-24 derecede olmasını istediğimiz odaya yağlı radyatör aldık 1 defa denedim uzun süreli kullanmadım.
    Mutfağa ise infrared aldık çünkü günde 2-3 saat girilecek girdiğimizde üşütmeyecek ani ısıtma sağlayacak ürün istedik.
    Siz de kullanım amacınıza göre doğru seçimi yapın. Klima en tasarruflu ısınma yöntemi olsa da, o da havayı kuruttuğu ve ses yaptığı için konforlu değil bence. Oturduğunuz şehir evin yalıtımı olup olmadığı odanın büyüklüğü kullanım amacınızı(günlük kaç saat ne için vs) yazarsanız ben de bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.

• **cyborg** * kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler verdiğiniz bilgiler gayet açıklayıcı olmuş. Ben 10metre kare bi odada hafta içi akşamları kullanacağım hafta sonu da gün içinde ihtiyaç oldukça kullanacağım. Sizden marka model önerisi bekliyorum teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: frood

Fakirin normal radyatorunude kullandim dragonuda. fakiri kullandigim oda daha kucuk olmasina ragmen dragonun boyutu daha kucuk olmasina ragmen ben dragonu tavsiye ederim

Hocam, Fakir'de FAN varken, Delongi'de FAN yokken nasıl olur da Delongi/Dragon Fakir'den daha iyi ısıtabilir acaba? Bana pek mantıklı gelmedi.
    Elektrik sarfiyatı ile ilgili herhangi bir şey söyleyebilir misiniz her ikisi için de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanizm

quote:

Hocam, Fakir'de FAN varken, Delongi'de FAN yokken nasıl olur da Delongi/Dragon Fakir'den daha iyi ısıtabilir acaba? Bana pek mantıklı gelmedi.
    Elektrik sarfiyatı ile ilgili herhangi bir şey söyleyebilir misiniz her ikisi için de?

Fakirdeki fan ufak capta hava sirkulasyonu sagliyor. Delonghide nasil bir tasarim kullanilmissa petegin uzerinden komple bir sicaklik akisi goruluyor. Bende anlamadim nasil oldugunu ustelik delonghi distan bakildiginda daha kucuk boyuta sahip. Ama gercek hayatta durum boyle. Yerinizde olsam koctas tarzi geri goturmese sikinti yasatmayan bir firmadan alir ikisinide denerdim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakanizm

quote:

Fakirdeki fan ufak capta hava sirkulasyonu sagliyor. Delonghide nasil bir tasarim kullanilmissa petegin uzerinden komple bir sicaklik akisi goruluyor. Bende anlamadim nasil oldugunu ustelik delonghi distan bakildiginda daha kucuk boyuta sahip. Ama gercek hayatta durum boyle. Yerinizde olsam koctas tarzi geri goturmese sikinti yasatmayan bir firmadan alir ikisinide denerdim

Kullanım amacıma daha uygun olacağından dolayı Yağlı Radyatör almak yerine Fanlı ucuz bir ısıtıcı almayı tercih ettim. Henüz elime ulaşmadı. Sinbo aldım. 50 TL'ye. Ama ileride tekrar almam gerekirse yorumunuz aklımda.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

hocam bu ürün nasıl sizce
    http://www.hepsiburada.com/cvs-dn4226-sierra-1280-heater-800-w-quartz-isitici-p-EVCVSDN4226

ben aldım o üründen, mediamarktan kargo dahil 22 tl ye aldım.
    .
    pc başındayım sürekli masa altına aldım ayaklarımı ısıtmak için , oda 12 m2, pc çalıştığından az ılık bir durum var odada
    ama yerden gelen soğuk rahatsız ediyor, hemen altımız temel olunca toprağın soğuğu pis vuruyor maalesef, ayaklarım
    çok üşüyor bu soğuk yüzünden ben evde çorap ile duramam ve ev terliği de kullanmıyorum ve böyle az yakan bir soba farz oldu ve aldım
    tek çubuk 400 watt tüketiyor 2 çubuk 800 watt tüketiyor ben tek çubuk kullanıyorum.

+ ları
    hafif
    az yakıyor
    ucuz

- leri
    çubuklar kısa

eksisini açayım ; üst üste 2 adet konumlandırılmış ben sadece alttaki çubuğu çalıştırıyorum üsttekinin ayağa faydası yok olamaz da
    sıcak hava yukarı çıktığından yere yakın olan ayaklara faydası olamıyor, tek çubuk olaydı ama uzun olaydı çok iyi olurdu bu şekil
    iki ayak birbirine yakın durmak zorunda,
    .
    bir arkadaşım geldiğinde kullanır diye çekyatın yanına koydum.
    .
    .
    .

• frood F kullanıcısına yanıt
    DELONGHİ KH771225 hakkında bilginiz var mı hocam ?http://www.hepsiburada.com/delonghi-kh771225-c-w-comfort-temp-12-dilim-yagli-radyator-pm-evdelkh771225
    Dragon serisi mi daha iyidir bu mu?
    http://www.sahibinden.com/elektrikli-ev-aletleri-isitma-sogutma-havalandirma-yagli-radyator

burdan hangisini tavsiye edersiniz,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 12 Ocak 2016; 2:32:42 >
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektrikli-ev-aletleri-isitma-sogutma-havalandirma-alman-mali-12-dilim-yagli-radayator-260503940/detay

hocam bu nasıl sizce, dragon 4 modeli yok hiçbir yerde , sahibinden.com da 2.eller mecvut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 12 Ocak 2016; 2:27:49 >
  • quote:

DELONGHİ KH771225 hakkında bilginiz var mı hocam ?http://www.hepsiburada.com/delonghi-kh771225-c-w-comfort-temp-12-dilim-yagli-radyator-pm-evdelkh771225
    Dragon serisi mi daha iyidir bu mu?
    http://www.sahibinden.com/elektrikli-ev-aletleri-isitma-sogutma-havalandirma-yagli-radyator

burdan hangisini tavsiye edersiniz,

Yani ben butun mesajlarimda fakiri ornek verdim ama karsilastirmam genel manada dragon ve normal dilimli petekler hakkindaydi. Ama dragonun fiyati almis basini gitmis 600tl diyorlar. O fiyat kesinlikle verilmez. O zaman el mecbur normal dilimli bir petek alacaksiniz ki o konuda hangisi daha iyidir bilgim yok

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektrikli-ev-aletleri-isitma-sogutma-havalandirma-alman-mali-12-dilim-yagli-radayator-260503940/detay

hocam bu nasıl sizce, dragon 4 modeli yok hiçbir yerde , sahibinden.com da 2.eller mecvut.

Modelleri falan bilmiyorum ama Zass yağlı radyatörde çok iyidir. Hala satılıyor olsa biz de Zass tercih ederdik muhtemelen. Piyasadan çekilince yerini Delonghi aldı. Eğer cihazda sıkıntı yoksa gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Hocam ürünü aldım zass ama üründe 2 düğme var 2.cisinin yayı mı ne bozukmuş çalışmıyormuş , yaparlar mı nerede yaptırabilirim . Onun dışında oldukça temiz şık bir ürün. normalde 1.düğme ile ısınma oluyor 2.ne işe yarar ? yaptırmak gerekir mi?
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektrikli-ev-aletleri-isitma-sogutma-havalandirma-alman-mali-12-dilim-yagli-radayator-260503940/detay/

hoca resimde kırmızı iki düğme var ikincisi bozukmuş ne işe yarar yaptırabilir miyim burda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 13 Ocak 2016; 17:30:47 >

• quote:

Hocam ürünü aldım zass ama üründe 2 düğme var 2.cisinin yayı mı ne bozukmuş çalışmıyormuş , yaparlar mı nerede yaptırabilirim . Onun dışında oldukça temiz şık bir ürün. normalde 1.düğme ile ısınma oluyor 2.ne işe yarar ? yaptırmak gerekir mi?
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektrikli-ev-aletleri-isitma-sogutma-havalandirma-alman-mali-12-dilim-yagli-radayator-260503940/detay/

hoca resimde kırmızı iki düğme var ikincisi bozukmuş ne işe yarar yaptırabilir miyim burda?

Cihazı bilmiyorum ama ilandandaki resimlere bakınca 800-1200-2000 watt şeklinde 3 farklı güç verebildiğini gördüm. Tek düğme ile 3 farklı güç ayarını nasıl yapacaksınız ki?
    Bence şöyledir ayarı:
    Her iki düğme de kapalı iken cihaz kapalı. Sadece 1. düğme açıkken 800watt, sadece 2. düğme açıkken 1200 watt, her iki düğme de açık konumdayken 2000watt. Ben olsam böyle tasarlardım. Şimdi 2. düğme bozuksa 1200 ve 2000 watt güçlerinden yararlanamazsınız. Tabi bunlar benim tahminim kesin bilgi için satıcıya ulaşın. Sağdaki ayar da termostattır muhtemelen. Tamir kısmını bilemem yanıltmayayım sizi.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.