Şimdi Ara

Elektrikli Soba ve Isıtıcı Cihazlar İçin Sıcak Fırsatlar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
21
Favori
34.302
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ürün geldi , oldukça temiz ve şık, dilimleri de çok kaliteli sağlam. zass gerçekten iyimiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Hocam ürünü aldım zass ama üründe 2 düğme var 2.cisinin yayı mı ne bozukmuş çalışmıyormuş , yaparlar mı nerede yaptırabilirim . Onun dışında oldukça temiz şık bir ürün. normalde 1.düğme ile ısınma oluyor 2.ne işe yarar ? yaptırmak gerekir mi?
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektrikli-ev-aletleri-isitma-sogutma-havalandirma-alman-mali-12-dilim-yagli-radayator-260503940/detay/

hoca resimde kırmızı iki düğme var ikincisi bozukmuş ne işe yarar yaptırabilir miyim burda?

şurda düğmeler var , epey ucuz
    http://www.sanalpazar.com/bilgisayar-tablet/f-crtr=soba-.20anahtar-.FD][1opr=O][1ntfcs=1__ofbprc__otASC

çiftlisi de vardı ama nerde idi bulamadım, hırdavatçılarda-binbirçeşit gibi yerlerden bulabilirsiniz, bence kendiniz söküp yapabilirsiniz

• bu ısıtıcı nasıldır? bu ısıtıcı infrared gibi uzağı mı ısıtıyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/orion-bio-p-1-t-infrared-seramik-isitici-900w-202400035
    Elektrikli Soba ve Isıtıcı Cihazlar İçin Sıcak FırsatlarElektrikli Soba ve Isıtıcı Cihazlar İçin Sıcak Fırsatlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Raks su urunundeki dilim tasarimi isitma ile enerji sarfiyatina etki ediyor mu?
    Kullanan var mi?
    240TL alinabiliyor

Raks Bergama Yağlı Radyatör 11 Dilim
    Elektrikli Soba ve Isıtıcı Cihazlar İçin Sıcak Fırsatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirJustice

Arkadaşlar konuyu sürekli vigo 2500w modeli için takip ediyorum 18 m2 oda için düşünüyorum.Yer Ankara sıcaklık -15 lere kadar düşüyor malum.
    Kullananların düşüncelerini merak ediyorum.

konvektor isitici icin faturaniz nasil geliyor, tavsiye ederimisiniz?
  • bugün bu konuyu google'da aratıp buldum ama baktım güncel değildi.en son mesaj şubat ayında atılmıştı.akşam sizin mesajınızı ve konuyu gördüm sevindim resmen. konu güncel kalırsa sağlam fırsatlar kanaatindeyim.

• yeappa kullanıcısına yanıt
    Sadece estetik acidan fark eder. 2000w ise 2000w harcar. Ne kadar harcarsa o kadar isitir. Rezistansli isiticilarda tasarrufun tek yolu cihazi kapatmaktir. Ya da dusuk isiya ayarlayip sik sik termostat yaptirmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Fakir olanini kullandim. Fan bir sure sonra bas agritiyor. Kisa sureli hizli isitma icin kullanilabilir, sac kurutma makinesi mantigi ile calisan bir isitici.
    Yalniz bu sinbonun saga sola otomatik salinimi yok. Fiyat ondan ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muitobom -- 5 Kasım 2016; 17:49:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

bu model şokda 35 tl ye satılıyor.

https://www.akakce.com/elektrikli-isitici/en-ucuz-sinbo-sfh-3393-fiyati,14132709.html

sinbo sfh 3393

Sabah is icin kalkildiginda karsisinda giyilebilir.isinmak icin kullanildiginda maasi elektirige birakmak lazim.Birde malzemesi cok kalitesiz oluyor benimki yanmisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fantezimuziginsevilenismi F kullanıcısına yanıt
    Karsilastirdiginiz iki urun farkli urunler

Gittgidiyor ilanindaki gorsel su linktekine benziyo, o urunsel fiyat pahali

http://www.kumtelsatis.com/Twix-Mini-Somine,PR-379.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosucu -- 5 Kasım 2016; 19:34:05 >
  • kosucu K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, 👍🏻
    Yalnız ben geçen hafta 109 liraya almıştım, kargo hasarlı teslim edince iade etmek zorunda kalmıştım, baktım yine 100-120 lira civarına bulunuyor. Ürünün fabrikası Kayseri'de fabrika 160a satıyor, adamlar 100 liraya izmirden kargolıyor 🤔
    Ürün gerçekten iyi.. 120ye elden satan yer bulsam hemen alırım.
    Yorumlarda doğalgaz yerine bunu yaktığını hem daha iyi ısıttığını hem de daha ucuza geldiğini yazmışlar.🙄
    Kipa'da çalışıyordu hakikaten hayran kalmıştım. Ama gel gör ki fahiş fiyat çekiyorlar ☹

Elektrikli Soba ve Isıtıcı Cihazlar İçin Sıcak FırsatlarElektrikli Soba ve Isıtıcı Cihazlar İçin Sıcak Fırsatlar

• Kumtelinki iyi midir yani alınır mı faturayı şişirmesin d

• quote:

Orijinalden alıntı: souledge

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

bu model şokda 35 tl ye satılıyor.

https://www.akakce.com/elektrikli-isitici/en-ucuz-sinbo-sfh-3393-fiyati,14132709.html

sinbo sfh 3393

Sabah is icin kalkildiginda karsisinda giyilebilir.isinmak icin kullanildiginda maasi elektirige birakmak lazim.Birde malzemesi cok kalitesiz oluyor benimki yanmisti.

Ofiste ayaklarımı ısıtıyor yeterli olur sanırım.

• max 100tl biraz ufak kaliteli fanlı sıtıcı tavsiyesi varmıdır f/p
  • antalya baniolarda kumtel ecorayler 59 tl infrared ve termostatlı antalya içi olanların işine yarayabilir
  • Arkadaslar bende delongi var 8 dilimli son ayarda acinca leş gibi yag kokuyor oda zehirlenmekten kokuyorum icindeki yagli suyu degistirebilirmiyiz bunun daha kaliteli yag koyarsak belki yuksek isiya dayanir koku vermez ???

• Arkadaşlar ZASS marka alman malı hiçbir sorunu olmayan yağlı radyatör, kaloriferli bir daireye geçtiğim için satılıktır ilgilenenler ulaşabilir.
  • Arkadaşlar bu konuda elektrik tüketimi az olan kaliteli ve güvenli olarak nitelendirilebilecek hangi modellere bakmak lazım?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.