Şimdi Ara

Elektrikli sobanın içindeki kabloların bağlantı merkezi sürekli yanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
47
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simfer marka elektrikli sobam var. Fişten gelen kablo ile sobanın içerisindeki dağılan kabloların birleştiği bu bağlantı kablosuyla sürekli yanık oluşuyor ve neredeyse tamamen küle dönüyor. Bi kaç defa yaptım ama sürekli tekrar ediyor. Tabi devrilme emniyetide yandı. Ben de onunla birlikte fan ve buhar kablolarını da iptal edip düz bağladım ama çalıştırdıkları bir veya iki gün sonra yine bu şekilde yanıyor. Ayrıca sobanın dış yüzeyinde bulunan şişleri kontrol kalemi le kontrol ettiğimde elektrik var görünüyor ama dokunuyorum bisey yok. Kaçak mi var? Naapmam gerekiyor özellikle de bu yanma olayına çare istiyorum sizlerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bağlantı yerlerini yanmaz klemens ile yada direk bağla yada kaliteli pabuç(kalın ve sert) kullan.

Yavşak herifler pabuçtan kazanacağı elli kuruş kar farkı ile böle iş çıkıyor. Teneke gibi pabuç kullanıyorlar.

Elektrikli ısıtıcıda izole bantın ne işi var.

GEVŞEKLİK ELEKTRİK ELEKTRONİĞİN DÜŞMANIDIR

• ebu abdillah E kullanıcısına yanıt

Abi komple iç tesisatı 2.5 mm yanmaz ttr kablo çektim. Güzel kaliteli de bi fiş kablosu aldım. Taş klemens takip iyice sabitledim. 3-4 gündür sorunsuz kullanıyorum simdilik bakalım hele

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.