Merhaba arkadaşlar şu şofben konusunda yardımınıza ihtiyacım var kafam çok karışık. kısaca olayı özetleyeyim yıllardır Beko marka tüplü bacalı şofben kullanırdık fakat aldık alalı hep bir arızası vardı öyle böyle sabrede ede 10 sene kullandık :) En son bu hafta gaz kaçırdığını farkedşnce yeter dedik tamir parasına yeni şofben alırız dedik. Düştüm yollara bundan on yıl önce falan Demirdöküm marka tüplü bacalı şofben vardı yine evimizde bir gün şikayet etmedim en soğuk kışlarda bile banyo hamam gibi olurdu aynı randıman Beko da hiçbir zaman olmadı kışın hep ılıktan biraz sıcak suyla yıkandık işte :( neyse ben kafaya koydum demirdöküm şofben alacağız diye fakat nereye baktıysam artık yok termosifon var dediler. Şu 2 gündür işlerim dolayısıyla boşladım şofben aramayı pis pis duruyoruz öyle :) Babbam sabah kapmış başlıkta adını yazdığım ani su ısıtıcıyı getirmiş fakat şüphelerim var.
Forumdaki arkadaşlar evlerinde genel olarak elektrikli mi gazlı şofben mi kullanıyor?
Bunu almakla iyi mi ettik yani kışın falan sıcak bir banyo yapabilir miyiz?
Ve şu elektrik işi var bir de hiç elektrikli şofben kullanmadığımız için tehlikeleri dikkat edilecek şeyler nelerdir?