Şimdi Ara

elektrikli şofben konusunda yardım!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
51.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • slm arkadaşlar marka: Arçelik G7750 50 lt lik termosifon tam anlamıyla suyu ıstmıyor ısıtsada 1 dk sıcak su

gelıyor sonra soguk öncelikle şunu belirteyim termosifon da elektirik kaçağı var bundan kaynaklanma şansı

varmı acaba o yüzden ısıtma yapmıyor olabilirmi..Ona göre hareket edecem şimdiden tşkrlr..
  • Ben arçelik termosifon kullanıyordum. Şu andaki yeni evime KAİSUN marka borulu basınçlı sistem güneş enerjisi taktırdım. Bayi bunlar daha denenmemiş basınçsızlarından takalım diye mırın kırın etti. 7aydır kullanıyorum. Köydeki eve de taktırdım hiç bir sorun çıkmadı. Aynı bayi komşuma övdüğü basınçsızlardan taktı. Ona İki defa tamirata geldi. Isı yalıtımlı olduğu için gece suda soğuma olmuyor. Su ince borularla dolaşarak deponun içindeki suya karışmadan çıkıyor. Basınçta düşme yok. Bulutlu havalarda ılık sudan yararlanmak için VEİTO marka elektrikli şofben taktırdım. Basınçlı olduğu için sağlıklı çalışıyor ve bol suyla keyifli banyo ediyorum. 1 ayarı yetiyor. Depodaki suyu ısıtmaya gerek yok. Termosifon alıp ta yıllarca elektriğe para vermeyin.
  • sehzadex S kullanıcısına yanıt
    Ani su ıstıcıları şebeke suyuna bağlanır ama basınçta düşme olur.
  • İmkanınız varsa termosifon alın veya kaliteli bir marka tercih edin, ani su ısıtıcıları pek iyi bir banyo keyfi yaşatmıyor. Gelen su cihaz içinde dolaştığı için basınç düşüyor, su basıncınız normalde yüksek ise su içerde hızlı dolaşıyor ve 1-2 kademede sağlıklı ısınma sağlanmıyor, 3 kademede açacaksınız o da 7000 watt çekiyor Bizdede arzum var 2 sene önce 100 liraya almıştım, sorunsuz çalışıyor bu zamana kadar ama özellikle su çok soğuk olduğunda 3 kademede çalıştırıyoruz ve su basıncı çok düşük idare ediyoruz bir şekilde.
  • elektirikli şok ısıtıcımı çok yakar elektirikli termasifonmu?
  • termasifon

bu ne yeni bir ürünmü ?

• sehzadex S kullanıcısına yanıt
    Elektirik kaçağı varsa rezidans bozulmuş kardeşim aynı şey benimde başıma geldi kendim değiştirdim sıkıntı geçti suyu ısıtmamasıda bundan kaynaklanıyor..bilgine
  • Uyuyan güzel yöneticiler, bu konuyu görmüyormusunuz.
    Taşısanıza gerekli yere.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.