Şimdi Ara

Elektrikli Süpürge 500-600tl civarı öneri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neredeyse benim yaşımda olan makinemiz artık iş görmediği için süpürge almaya karar verdik ancak bu iş bilgisayar almaktan kat ve kat daha zor yada biraz deneyim işi neyse konuya gelecek olursam 500-600 tl civarı bir süpürge almak istiyoruz şu ana kadar incelemelerimde nilfisk miele gibi markaların iyi olduğunu gördüm. Benim için önce emiş gücü ve hepasının yüksek olması geliyor açıkcası tabi varsa alternatif olarak sessiz özelliği neden olmasın. Bu koşulları sağlayacak ve ya ben bunu kullanıyorum bunu öneririm ya da miele ve nilfiski alabileceğim bir yer önerir misiniz? 1 hafta için almayı düşünüyoruz yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• GSalazar kullanıcısına yanıt
    Güncel... Son durum ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Güncel... Son durum ne?

Miele S8330 Hepa düşünüyoruz açıkcası tam bir sonuca da varamadık miele sağlam oluşundan daha cezbediyor hala araştırmadayım. Öneriniz var mı acaba?
  • GSalazar kullanıcısına yanıt
    Acikcasi ben artik miele düşünmüyorum.yasadigim yerde servisi yok.bugün aradim kimse ilgilenmedi...artik siemens ve nilfisk modellerine bakiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde internetteki gibi fiyat bulamadık miele s8330 hepa istiyorduk oda 730tl civarında bizde gidip bosch ergomaxx 82480 modelini aldık bakalım kullanıp görecez umarım pişman olmayız. Konu kapanabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.