Şimdi Ara

## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ## (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.331
Cevap
174
Favori
891.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaş bizim ülke kadar insanını kazıklayan bir ülke varmıdır acaba 1 kasımdan beri Philips 9185/7 süpürge makinesinin indirime girmesini bekliyorum ama indirime girmek yerine zamlanıyor bu nasıl iştir biri açıklasın bana 1 kasım öncesi 6 bin tl civarlarındaydı fiyatı 1 kasımda indirimler başladı güya ama fiyatlar 6200 6400 tl arası gitti geldi ve son 2 gündür 7000 tl civarlarına kadar çıktı indirime girmediği yetmezmiş gibi birde zamlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnFLames77 -- 11 Kasım 2022; 10:6:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, tek yaşıyorum. Uzun yıllar götürecek f/p bir süpürge arıyorum. Forumdan gördüğüm kadarıyla toz filtresiz modeller iyi durmuyor. Electrolux baya tavsiye edilmiş. Son zamanın kampanyalarında tavsiye edebileceğiniz f/p süpürge var mıdır?

• Osmozz kullanıcısına yanıt

Profilo psu7 serisi gayet idealdir. Hem ucuz hem de güçlü olurlar. Alman üretimi ve fiyatı da denkliğindeki süpürgelere göre gayet uygun. Tavsiye ederim. Özellikle psu7pow

• Uzun zamandır araştırdığım philips fc9332 /07 modelini hepsiburada dan satın aldım ve bugün teslim edildi. Gerçekten hakkını veren bir süpürge.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar yıllardır kullandığımız Profilo PSU6B110 miadını doldurdu. Servis motor bitmiş yeni motor 900+ 200 temizleme işçilik diyor. Onun yerine yeni bir süpürge almaya karar verdik. Epeyde bir karşılaştırma listesi yaptım 3 süpürge arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz?

https://www.epey.com/supurge/karsilastir/42588-90131-90388-637204/profilo-psu6b110_philips-fc9331-07-powerpro-city_philips-fc9332-07-powerpro-city_electrolux-eufc81db/

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt

Merhaba hayırlı olsun, kaça aldınız acaba

• Osmozz kullanıcısına yanıt
    Merhaba teşekkürler.

Hepsiburada dan 2500 TL ye aldım.

• 6 ay önce electrolux pure C9 almıştım. Bugünkü aklım olsa ucuzken 2 tane alırdım teki bozulursa ilerde kullanırım diye  ## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ## 

son 6 ayda fiyatlar 3 katına çıkmış. Sorsan enflasyon yıllık %80 derler. Yıllık enflasyon %150 şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 23 Kasım 2022; 12:45:27 >
  • Geçen ay 3500tl Philips FC9750/07 PowerPro Max süpürge aldım çok memnunuz aparat ile yatağı turbo mod da süpürdüm çıkan toza inanamadım  ## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ## Bu fiyat aralığında süpürge arayanlara öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLgaTe -- 23 Kasım 2022; 21:34:35 >
  • 3695 TL

Ödeme sırasında 3325'e düşüyor.

Arayanlar için güzel fırsat olabilir.

## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ##
     ## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ##amazon
    Philips FC9750/07 PowerPro Max Torbasız Elektrikli Süpürge, 750 W, Koyu Mavi
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07PHH6SP7/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
  • Philips fc9332 /07 modelinde tavsiye ederim.

• 1000 TL'ye kadar bir süpürge arıyorum,

Küçük bir evde haftada bir temizlik için. Uygun, önerebileceğiniz bir model var mıdır acaba? (Evcil hayvan vs. yok.)

• beko64 kullanıcısına yanıt

Model güncelleyin hocam. Şok markete psu7hij modeli gelecek galiba geçen kapısında resmini gördüm. Daha iyi uzun ömürlü olsun derseniz psu7pow çok iyidir. Hem güçlü hem kalitelidir hem de kısnen daha uygun. Daha kaliteli isterseniz c1 miele alın derim

• Philips FC9331/07 modelini aldım hocam. Toz torbasız istiyordum torbalı olunca hem torba parası her ay hem de yılda 1 filtre parası veriyoruz torba ile de uğraşmak istemedim. Çok araştırdım alırken çekme gücü öyle beklediğim gibi değil maalesef. Yorumlarda halıyı kaldırıyor demişler ama oturma odasındaki kalın halıyı öyle kaldırıp bırakmamazlık yapmadı biraz kaldırıp düşürüyor. Holdeki ince halıyı baya iyi kaldırıyor. Tutma kulpunun üstünde ayarı kısınca çekim azalıyor bunu iyi yapmışlar emiş ayarı yapılmıyor makine üstünde çünkü. Uzun kullanımda performans düşüşü olmaz inşallah filtreleri her hazne dolduğunda su kullanmadan vurarak içindeki tozu dökülene kadar temizleyip takıyorum. 6 hafta da 1 de filtreyi yıkayıp temizleyin yazıyor ayda 1 onu da yaparım. Süpürge önceki süpürgeme göre iyi şuan ama özellikle bu demir boruyu taktığımız kıvrımlı siyah küçük borunun ucu çok çok ince 1-2 mm ancak. Plastiği çok dandik. Hızlı süpürürken aniden duvara vursan kırılır uç. Tek beğenmediğim yanı bu şuan. 9332 modelle tek farkı Turbo dönen başlık oda 200 tl 1000 tl fark para vermeye gerek yok.

@Teknolojikadam07 hocam Amazondan aldım ben 2297 TL idi ben aldığımda 80 TL Zubizu kodu ile 2217 TL Vade Farksız 9 Taksit ile aldım. Siz biraz pahalı almışsınız. Hb ye ben de baktım hem daha pahalı hem de vade farksız 3 taksite satıyorlardı amazonu neden tercih etmediniz?

• beko64 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Benim aldığım dönemde o model amazonda yoktu. Bir üst modelini aldım ve gayet kullanışlı güzel bir süpürge. Şuanda amazon fiyatı 2800 TL. Fc9331 modeli 2336 TL.

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. 9332 , 9331 olarak aklımda kalmış öyle yazmışım hocam.2 model motor/filtre olarak aynı zaten. Renk ve ekstra turbo başlık farkı var. Bu gri demirin girdiği kıvrımlı plastik borunun ucu da ince mi 9332 de? 9331 çok ince geldi bir ara fotoğrafını da ekleyeceğim eski süpürgem ile çok farkı var.

• Dyson para tuzağı mı arkadaşlar ne diyorsunuz?

• Arnica tesla premium 750w bu ürünü kullanan var mı arkadaslar 3000 fiyatı var alınır mı

• MusashimaruKoyo M kullanıcısına yanıt
    Hayır değil, özellikle v15 için konuşuyorum. Fakat asla ama asla ana süpürge olarak alınmamalı. Evinizde mutlaka klasik süpürgelerden birisi olmalı. O zaman dyson ile iş göremediğiniz yerleri onunla almalısınız. Dyson pratik bir gündelik süpürge. Kablo derdi vs yok. Ayrıca iyi temizliyor ama her şarta kullanılmıyor. Nazik, kırılgan vs vs. Çok iyi reklam yapıyor hele ki insta ünlüleri ile Bu sayede airfryer gibi oldu.

• Arkadaşlar şarjlı süpürge önerileriniz var mı?

-Philips XC8049/01 Kronik düğme sıkıntısı varmış bunu eledim.

Başka bir öneriniz var mı?

• 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.