Şimdi Ara

## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ## (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.331
Cevap
174
Favori
891.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Electrolux C9 al geç hocam eğer hala almadıysan. Çok kaliteli yıllara meydan okur , çabuk kırılacak bir mekanizmasıda yok.

Çoğu süpürge toz ile havayı iyi ayrıştıramaz. Bazı markalar Birden fazla siklon kullanır ama o siklonlar tıkanır ve temizliğe ihtiyaç duyar.Yada arkasındaki sünger filtre her süpürmeden sonra yıkamaya ihtiyaç duyar.

C9 modelinde ise kusursuz tek bir siklon var. (çok iyi tasarlanmış) Efsane ayrıştırıyor toz ile havayı. Böylece arkasındasi sünger kolay kolay toz dolmuyor.

Arkasındaki süngeri 3 ayda 1 su ile yıkamak yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 14 Eylül 2022; 15:51:15 >
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

hocam merhabalar,cat and dog modeli 6000 bu ürün ise 5150 yaklaşık 850 liralık fark var.yani cat and dog mu tercih etmeliyiz?ikisi de 890w ama farkını bilemedim karşılaştırma bulamadım.pahalı olanda hepa diye filtre var diğerinde yok sanki.başka da bir şey bilmiyorum yani.hepa filtre bu fiyat için önemli birşey midir ne işe yarar mesela?

• tutkulu420 kullanıcısına yanıt

hangisi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

link bozuk hocam

telden eklemiştim de neden çok uzun link oldu anlayamadım hocam bilemedim demek ki kolay yolu varsa.

bunda muhtemelen turbo başlık yoktur. turbo başlık halı olan evlerde işe yarıyor. halıdaki kıl-tüyleri iyi topluyor. bu başlık devamlı kullanılmaz zaten ayda bir falan kullanılır.

hb de biraz daha ucuz gözüküyor. şuan linkini attığınız hb de 4800 , cat dog 6000. arada azımsanmayacak fark var, şunu alın diyemem.

böyle pahalı ürün alacaksanız orjinal torba kullanın hocam.

HB'de birisi 4759 diğeri 6159 (bordo)lira görünüyor.trendyolda 6000 lira.

teşekkür ederim hocam turbo farkı var gibi ama karar veremedim.

• İnternet sitelerinde ve forumda yorumları gayet iyi alsammı acaba mielle . En güncel sürümü hangisidir

En iyi elektrikli süpürge 2022 (technosor.com)

• xxman X kullanıcısına yanıt

Bu iki model arasında Electrolux Pire C9 daha iyi bir seçim hocam.

Bir de şu modeli öneririm. Kutu içeriğinde turbo başlıkta çıkıyor. Turbo başlık elektrikli değil makineyi açınca hava ile dönüyor.

Mediamarkt club üyesi olunca 50 lira kod geliyor. 3249 vade farksız 6 taksit. Bunu da düşünebilirsiniz.

• Merhabalar.

2000 TL ye kadar elektrik süpürgesi önerilerine açığım.

Toz torbasız olması ilk tercihim. Philips öncelikli olmak üzere başka markalarda da modeller arıyorum.

Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dik süpürge alacağım arkadaşlar tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı?

• Arkadaşlar bende yeni bir elektrikli süpürge almayı düşünüyorum aklımdaki model philips marathon ultimate xb9185/07 lakin philips markalı süpürgelerle ilgili çok şikayet var özellikle başlık kısmındaki tekerleklerle ilgili şikayet var çabuk kırılıyormuş ve garanti kapsamına girmiyormuş buyüzden başka bir ürün arayışına girdim varmı bir öneriniz?

• Philips bu kategoride alınabilecek marka /modellerden. Fakat fakir, bosch, arnica bu markalara da bakmanı öneririm. Ayrıca karaca süpürgeler de gayet kullanışlı.

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt

Bende aslında philips almayı düşünüyordum ama gerçekten çok şikayet var başlığındaki tekerinden teleskopik borusuna kadar çok sıkıntı yaşayan var ve servisin bu sorunlar için verdiği cevap aksesuar ürünleri garanti kapsamında değilmiş buyüzden philips almayı pek düşünmüyorum electrolüx modellerini önerirmisiniz?

• Evet o da başarılı bi marka. Philips in satış sonrası desteği eskisi kadar iyi değil maalesef.

• Bu model nasıldır.

• aliveli90 kullanıcısına yanıt

https://www.hepsiburada.com/electrolux-pc91-6mg-pure-c9-72-db-toz-torbasiz-supurge-p-HBV00000TM5I4

Bu model diğer C9 PC91'lerden en az bin lira daha ucuz. Farkı nedir acaba?

• 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.