< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilocrom -- 7 Eylül 2022; 11:54:54 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ## (253. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bide şöyle bi marka var AeroFlow nasıl acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi marka toz torbası alıyorsun hocam
bu makineye bu paraları verip yan sanayi kullanmak olmaz hocam. sitesinde satılan torbaya 2 haftada %20 civarı zam gelmiş.
hb de 4lü 179tl. h.sonu 100/20 visa olursa 159 a gelir. 4lü en az 1 sene gider.
https://www.hepsiburada.com/miele-gn-tipi-toz-torba-p-HBV000003X7P4?magaza=InteriaDesignStore
-
ilanlar niye uygulamada açılmıyor, kendim arayınca çıkmıyorda🤔
forum ref koyduğu için link bozuluyordur. kopyalayıp, tarayıcıya yapıştırın hocam.
-
miele gn toz torbası yazıyorum sizin ilanlar uygulamada çıkmıyor, diğer arkadaşın eklediğide yok ilginç bi saatttir arıyorum🤔
tamam alttan diğer satıcılardan buldum teşekkürler ilanlar tüm satıcıların ortak galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 7 Eylül 2022; 13:6:20 >
yan sanayi, orjinal satan hep bir listeliyor o zaman
-
Onlar muadil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
hocam merhabalar 9 yıldır evliyim eşimin bekarken kullandığı bosch marka süpürgemiz iyice eskidi.Açıkçası bu markayı duymadım okuyana kadar şu anda.yorumlarda da herkes beğenmiş.Pekii torbayı nereden alacağız hocam torba markası da mı aynı ve orijinal olacak?onun için de link verirseniz seviniriz.
-
alman markası hocam. beyaz eşyaları da var ama ona güç yetmez
bende burada övülünce aldım, çok memnun kaldım.
durumunuz elveriyor ve toz torbalı bakıyorsanız öneririm. yalnız farklı versiyonları var. benim aldığım miele c3 cat&dog modeli 890w. bunda ek olarak turbo başlık var, halı olan evlerde işe yarar, halıdaki kıl-tüy temizler. diğer veriyonu c3 performance serisinde ise turbo başlık yok, 800w. bazı versiyonları da 550w . ona göre fiyatı değişiyor.
toz torbalı alacaksanız orjinal torba almalısınız, hem motor sağlığı hem de tozları geri salmasın diye. toz torbası bebek bezi gibi kalın.
sitesinde de satılıyor ama %20 civarı zam yapmışlar. hepsiburada da zamsız satan mağaza var. hepsiburada indirimiyle biraz uyguna alınabilir. visa indirimi gibi.
şu linkteki InteriaDesignStore satıcısının orjinal sattığını düşünüyorum. şuan 179. 20 visa indirimi ile 159a alınır.
Miele Gn Tipi Toz Torba Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al (hepsiburada.com)
-
Allah razı olsun hocam verdiğiniz cevaplar için.Verdiğiniz linkte dediğiniz satıcı değil de diğerlerinden alanların bazıları memnun kalmamış orijinal değil falan demişler.Nasıl anlayacağız bilmiyorum yani.
Bir de filtre işi bu makinede nasıl oluyor hocam her sene değişecek mi ve fiyatı ne alemde?3 yılda siz neler yaptınız?torbanın yanında verdikleri filtreler ile mi değiştireceğiz?
-
yorumların altında hangi satıcıdan aldıkları yazıyor hocam. ilanda yan sanayi-orjinal satan bir listelenmiş. bilmeyen adam gider ucuz diye yan sanayi alabilir. linkte bahsettiğim satıcının orjinal sattığını düşünüyorum, sıkıntı olursa iade edilir.
makinede 2 tane filtre var. 1 tanesi bez şeklinde motora giden kısma takılıyor, basit birşey torba paketinden çıkıyor. bunu 2 torba da bir değiştiriyorum yani 6ayda bir falan. diğeri de hepa filtre galiba. hiç değiştirmedim, bir fark da hissetmedim, sitesinde 350tl gözüküyor. yakın zamanda değiştiririm onu da .
bu süre zarfında çekim gücünde en ufak düşme yok, torba doluyken bile en yüksek ayarda ev süpürmek zorlar, kırılan parça da yok. tekerlerde sorun yok, hortum sarma da çalışıyor. tüm parçaları çalışıyor yani.
-
herkese merhabalar. Yaptığım araştırmalardan sonra bütçemin elverdiği kadarıyla Arnica Pika Et14410 ve Grundig Vcc 7870 cihazları arasında kaldım tavsiyeniz hangisi olur ya da 1300 tl max fiyat olarak tavsiyede edeceğiniz herhangi bir cihaz var mıdır? torbalı torbasız fark etmez
-
Allah razı olsun hocam cevabınız için.yaklaşık 4 yılda bir değiştirmiş olacaksınız yani hepa filtre dediğiniz şeyi.Diğer cevaplar için de teşekkür ederim
-
o fiyat bandında toz torbalı almak daha mantıklı olur. zamanla çekim gücü sorunu olabilir.
-
Var mı bir öneriniz toz torbalı makineler içinden?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş bütçem buna yetiyor uygunmudur sizce yoksa
Bu fiyata aralığında ne önerirsiniz
Miele Classic C1 EcoLine SBAP3 550 W Toz Torbalı Süpürge, Griwww.amazon.com.tr
Amazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07PQB2RBQ/ref=cm_sw_r_apan_i_BNQ6Z87KNVN62066YE0F?_encoding=UTF8&psc=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
electrolux C9
Adamlar yapmış arkadaşlar , toz ile havayı çok iyi ayrıştırıyor. Arkasından toz atmıyor.
Sessiz ve çekişi çok kuvettli , tek beğenmediğim tarafı başlığı oldu. Başka bir baştık taktım o şekilde kullanıyorum.
Toz torbasız bundan daha iyisini bulabileceğini sanmıyorum , fiyatıda diğer süpürgelere göre uygun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 14 Eylül 2022; 15:41:35 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X