Vergiden arındırılmış telefon tavsiyesi
Oneplus 6T telefonumla 5 senenin ardından vedalaşma vakti geliyor. Yeni telefon bakıyorum ama piyasadan uzak kaldım. 10-15 arası kayıt sorunu olmayan uzun süre kullanıma elverişli performansı iyi telefon bakıyorum. Kamresanın iyi olması iyi olur ama çok fotoğraf çeken çekilen biri değilim gezdikçe manzara içerim. Oyun da çok oynamam. Batarya önemli
Arkadaşlar merhabalar dün çamaşır makinede bitik olan sağ amortisör değişti. Sonrasında deneme için bir kaç parça eşya ile makineyi çalıştırdım sorun yok gibiydi ancak programın bitişine 10-12 dakika kala sanırım yumuşatıcıyı alıp çamaşırları çevirdiği evrede vurma sesi geldi kazan bir yere çarpıyor gibi. Ses sadece bu evrede geldi ve makine normalmdurumuna göre öne geriye salınarak çalışıyordu. Ses ile ilgili video bırakıyorum. Bu sesin olmasına neden ne olabilir.
https://www.youtube.com/shorts/bdlPCnDDXqs?
Mağdura düşük bütçeli tv önerisi
2017 senesinde aldığım ve çok memnun olduğum sony kd55xd9005 çalınması üzerine. yeni tv bakmaktayım ancak maddi durumum çok iyi değil çıkabileceğim max tutar 8000 tl 49-50 inch boyutların da tv arıyorum. kullanım amacım genellikle netflix vb platformlardan film izleme ve iptv kullanımı. teknik detaylara çok boğulduğum için(panel markası,cof sayısı, panel yapısı va,ıps vs.) karar veremiyorum. tv büyük oranda max 65 derecelik açıyla izlenecek. yardımcı olur bir tavsiyede bulunursanız beni sevindirirsiniz çok teşekkür ederim. iyi forumlar dilerim.
kullandığımız ariston makinenin bozulmasıyla beraber yeni makine arayışındayız 10 kg ve üstü maximum 5000 tl civarı makine araştırırken Profilo CGA252X0TR ve Electrolux EW6F3146EB arasında kaldık bunlar ile ilgili seçimimizde yardımcı olursanız yada varsa bu daha iyidir diye öneriniz paylaşırsanız çok mutlu olurum.
bu da iki cihazın karşılaştırma ekranı :https://www.epey.com/camasir-makinesi/karsilastir/110193-613680/electrolux-ew6f3146eb_profilo-cga252x0tr/
Merkezi sistem kömür kaloriferli dairemde kollektörler soğuk ve sıcak su arasında ince bakır bir boru yada kablo gibi bir bağlantı var bu bağlantının soğuk tarafında vanalı bir sistem var bu sistemin ne olduğunu nasıl kullanılacağını anlatabilecek kimse var mı? Ayrıca üst tarafta ki bağlantıda damlama oluyor. Bahsettiğim sistem fotoğraf işaretli kısım.
Turknet 1 aydır internet arızasını çözmüyor
Başka bir firmadan turknete geçtim anacak geçişin olduğu günden bu yana kopma problemi yaşıyorum sürekli olarak bazan anlık bazen ise bu gün olduğu gibi saatler sürüyor fiber abonesiyim fiber hattan kimse ulaşmak mümkün değil şikayet hattı işlem yapmıyor destek kaydına cevap verilmiyor twitter daki temsilci geçiştiriyor arızamla ben başbaşa kalıyoruz hizmet sunmak diye buna mı deniyor?
|
Redmi note 8 telefon çekiyor ama ulaşılamıyor
|
|
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 143
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 26.518 (Bu ay: 434)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri