Şimdi Ara

Elektrikli Süpürge Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

200-350 TL arasında bir süpürge bakıyoruz. Ancak nasıl alacağımıza da emin olamadık. Toz torbalı mı alalım yoksa torbasız mı alalım bilemedik. Ama sulu almayacağımızdan eminiz. Tora-Torbasız arası farkı tam çözmüş değilim. Filtrelerde 11-12-13 olayını da tam çözemedim.

Philips üzerinde duruyordum ama şu aralar hem fiyattan hemde özelliklerin aslında o paraları vermeye değmeyeceğini düşünerek vazgeçtim.

Tavsiyelerinizi acil bekliyorum, yoksa eşim beni öldürecek artık. Beklemekten bıktı :D

• yaklaşık 1 ay süren araştırmalardan sonra SAMSUNG SC 9580 modeli aldım.

sonuç beni şaşırtmadı, ürün çok kaliteli ve inanılmaz güzel temizlik yapıyo çok güçlü ve estetik tavsiyedir arkadaşlar.
  • SüpürgeMarket firması olarak DH'deki arkadaşların elektrikli süpürge ve toz torbası ile alakalı ihtiyaçları konusunda bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Elektrikli süpürgeler ile alakalı daha önceki ilgili arkadaşarların ve bizim paylaşımlarımızı profilimizden görebilirsiniz. Bunlar dışında yardımcı olabileceğimiz bir konu olursa bildiğimiz kadarı ile memnuniyetle yardımcı oluruz.
  • bosch,siemens,nilfisk..
  • Darty'de bu haftasonu kampanyada bir ürün var. İlginizi çekebilir.

Elektrikli Süpürge Tavsiye

http://bit.ly/p8kaiC adresinden elektrikli süpürgeye ulaşabilirsiniz.
    Akakce:http://bit.ly/red2rn (En ucuzu!)

• Merhabalar,

12 yıllık evliyiz, bu süre içinde 3 tanınmış markanın iyi modellerini kullandık. Sonunda hiç birinden menun kalmayıp 1,5 sene önce Dyson aldık ve noktayı koyduk...
    Keşke en başından almış olsaydık, boş yere diğer marka ürünlerine para dökmüşüz...
    Şimdi bana o kadar para verilir mi diyecekseniz. İlk planda fazla ödüyormuşsunuz gibi görünsede uzun vadede karlı ve memnun kalacağınız bir ürün.
  • Elektrikli süpürge dediğin evladiyelik olmaz, o eskidendi. (Simtel Süper elektrik süpürgesini iflas edene kadar annem 20 yıl kullandı.)
    O yüzden kalite alacağım diye elektrik süpürgesine aşırı masraf yapmak gereksiz. Nasılsa 2 yılda bir yeni bir teknoloji çıkıyor.
  • Asıl önemli olan evladiyelik olmasından ziyade emiş gücü kaybı olmadan süpürme işlevini yerine getirmesidir. Anlı şanlı markaları kullandım ve hepsi temizliğe başladığınızda ilk odayı iyi süpürüyor, ikinci oda eh işte idare eder ama üçüncü odaya geldiğinde çekiş gücü filtre tıkandığından kalmıyor, tükeniyor ve sadece ses çıkarıyor.
    Dyson'da toz haznesi dolana kadar ilk oda ile 30. oda fark etmiyor hepsinde aynı çekim gücünü alıyorsunuz... 2-3 senede bir çıkan teknolojilerde makinenin daha sessiz çalışması üzerine yapılıyor ama asli görevi olan süpürme işi için bir gelişme yok. Marka vermeyecektim ama fikir sahibi olmanız açısından yazayım. Sırasıyla Bosch, Siemes ve Philips kullandım ama son durağın Dyson olduğunu anladım 1,5 senedir. Selamlar...

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 9 Ekim 2011; 15:59:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.