Şimdi Ara

Kaliteli araç süpürgesi tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, kaliteli bir araç süpürgesi arıyorum, şarjlı veya çakmaklık girişi olan. Uzun yıllar kullanacağım için kaliteli olması önemli. Tavsiyeler için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal süpürge ile temizlik yapabilirsen daha iyi araç süpürgeleri pekte verimli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Normal süpürge ile temizlik yapabilirsen daha iyi araç süpürgeleri pekte verimli değil.

merhaba hocam, öyle bir imkanım yok. o yüzden araç süpürgesi almaya karar verdim.

• black decker ın çakmaklığa bağlanan modeli var. çok beğeniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yes i dont

black decker ın çakmaklığa bağlanan modeli var. çok beğeniyorum

çekiş gücü nasıl?

• Black&Decker tercih edebilirsiniz

• _Glorious_ _ kullanıcısına yanıt
    gücünü hatırlamıyorum ama çok memnun kalmıştım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır araç tavsiye
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yes i dont

black decker ın çakmaklığa bağlanan modeli var. çok beğeniyorum

Bende araç süpürgesi arıyorum ama çakmaklığa bağlananlara pek sıcak bakmıyorum. 12v sabit çünkü ve aküyü emip kurutur mu diye çekiniyorum. Şarjlılarda çok zayıf, pilleri emanetlik. Elektrikliler içinde priz lazım. Arada kaldım valla.

• Arkadaşlar bana da lazım, 100 lirayı geçmeyecek bir model öneriniz var mı? A101'de Piranha marka var ama pek de sağlıklı bir şey gibi durmuyor.

• 12v bağlantılı almanız uzun ömür konusunda fayda sağlar. Lakin batarya muhabbeti süpürge parası kadar masraf açar. Arabada zaten kaç m2 yer var ki kablosuz ihtiyacı olacak?

Emiş gücü için watt değerine bakın ve uygun uç kullanın.

• Bu tarz ürünlerin en büyük sıkıntısı bataryasının bitmesi degisimi ve bitime doğru zaten çok ta verimli olmayan çekiş gücünün azalmasi

• Bugün 12v çakmaklıktan Black decker kullandım.
    Tek uçluydu aralara girmedi
    Döşemelerdeki tozları çekemiyor yüzde 60 temizleyebildim

• Kenwood 14 W modelini evimizde kullanıyoruz. Tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    tam bu noktayada çakmaklığa bağlananlar devreye giriyor. kuvvetli ve çekişi güzel. motoru 5 dk çalılır tutun aracın tamamını süpürürsünüz

• Bende black decker ürünü var memnunum tabiki elektrikli süpürge gibi değil ancak çekişi güzel yalnız benim akü biraz zayıf kullandığımız zaman aracı çalıştırıyorum bayağı elektrik çekiyor

• eviniz çok yüksek katta değilse bir elektrikçide uzatma kablosu yaptırın derim böylelikle evin süpürgesiyle süpürürsünüz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKVll

eviniz çok yüksek katta değilse bir elektrikçide uzatma kablosu yaptırın derim böylelikle evin süpürgesiyle süpürürsünüz.

bagajda 25m uzatma var ama istanbulda temizlik işini yapamıyorum evin oraya araba park etmem imkansız ancak yazlıkta falan işime yarıyor denize git gel arabanın her yeri kum olunca elektrikli süpürge + uzatma kablosu mükemmel temizliyor kum ot ne varsa yok ediyor..

Bu araç süpürgeleri tam çekemiyor içine kalıyor ani aralarda yeriniz uygun ise en mantıklısı uzatma kablo ile elektrikli süpürge ile yapmak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.