Şimdi Ara

Elektrikli Süpürge Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 4 buçuk senedir kullandığım Arçelik (modelini tam hatırlamıyorum) süpürgem, bayram öncesi temizlik yaparken patladı. Kendi odamı falan süpürdüm. Mufağın prizine bi' taktım fişi bom etti, mavi ışık çıktı. Mutfak dolabı simsiyah oldu. Ben artık böyle adi süpürgelerden bıktım. Teknolojinin son harikası içinde hiçbirşeyi eksik olmayan dünyanın en iyi ve en pahalı süpürgesini arıyorum. En azından hiç masraf çıkarmadan 20 sene kullanırım heralde.

Bilgisi olanlar lütfen yazsın. İyi çalışmalar...

• Yüksek emiş gücü olan ve pratik bu süpürge istiyorsanız bundan şaşmayın.Daha yüksek emiş gücü olanı yok bildiğim kadarıyla.(500w)Fiyatı da fazla değil
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17857&productid=evphfc9160
  • Bu makine gerçekten herşeyiyle hakkını veren bi makine,bizzat makineyi denemiştim emiş gücü harika ama fiyatı açıkçası beni aşmıştı alamamıştım.Birde forumda thomson dı sanırım iyi bi marka olduğunu okumuştum.Zaten her kalitede bu forumda elektrik süpürgesi hakkında yorumlar var bunlar seni aydınlatır.
    Saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.